Jump to content
nwradu

Irinel Columbeanu si Monica Gabor

Recommended Posts

Posted

cine o zis ca o luat`o de la iri ? :D ... mai bine`mi iau o femeie modesta s`o stiu femeie la locul sau decat una ca monica(sau probabil ca tine) care sare din floare in floare.... mei desteapto ... a avea bani pt a traii modest nu inseamna ca poti zice "AM BANI sa ma duc in x locuri !!! " imi pare rau de felu tau de a vedea lucrurile ... nu`ti mai zic nimica...succes pe viitor cu barbatii :)) sa ne pui si noua o poza dupa ce te mariti :)

p.s: am vazut ca pe tine nu te deranjeaza ca merge in club (da eu ziceam night club) ... da tie iti convine ... logic ca-ti convine atata timp cat vine BANU :D deja mi te imaginez :D

Posted

aseara incepusem sa iau la rand posturile TV ... ca era o mare plictiseala si ajung pe B1TV ... si bineintles in prime-time... irinel cu columbeanca .... ma rog ... nu vreau sa fiu nesimtzit dar au o fetitza tare urata :huh:

Posted

Imagine IPB

Monica Columbeanu a iesit zilele trecute la plimbare alaturi de Irinel. Cei doi au participat la o petrecere din Capitala, iar privirile tuturor au fost atrase atunci cand Monica si-a aratat chilotii din dantela, in timp ce statea tolanita pe canapea.

Mult mai tanara sotie a miliardarului Irinel Columbeanu a fost iar in centrul atentiei, la o petrecere desfasurata intr-un club din Capitala, al carei scop era altul decat simpla ei prezenta acolo. Dar cum sa se mai bucure oamenii din jur de evenimentul in sine, cand doamna Columbeanu a inceput sa-si miste picioarele in stanga si in dreapta si sa lase la vedere frumusetea de chiloti dantelati?

Cei prezenti ar spune chiar ca erau mult mai interesati de ea decat de petrecere, insa organizatorii cu siguranta nu ar fi de acord. Dar ce mai conteaza, cand succesul a fost oricum garantat, cu sau fara lenjeria intima a vedetei noastre?

Din ultimul numar al revistei 'Ciao!' aflam ca atunci cand se petreceau toate cele (dezgolirea si invelirea), sotul Monicai, Irinel, nu se afla prin preajma, ci se ridicase de la masa. Colegii de la publicatia sus-amintita pun gestul Monicai, de a-si arata chiloteii din dantela la toata lumea, pe seama vreunui pahar in plus.

Monica n-a parut foarte deranjata de faptul ca barbatii din jur priveau insistent spre zonele ei intime

Si Loredana Groza si-a aratat chilotii tot in cadrul unui eveniment monden, in timp ce sustinea un recital, cocotata pe un bar

Tot in campul muncii s-a dezgolit in partea de jos si Andreea Banica

sursa

Posted

Principalul este ca eu sunt cineva si tu esti un nimeni. :right:

De unde stii ca Vinsanity e un nimeni? De unde stim noi ca tu esti "cineva". Si chiar, ce inseamna sa fi "cineva"? ai castigat vreun premiu Nobel?

Ai grija ce spui cand afirmi toata ca nu este deloc asa.De cand este lumea asta sau mai intamplat cazuri de genul acesta.Chiar crezi ca dragostea nu poate veni si pe parcurs???Femeile repet femeile si nu fetele de la prima tinerete chiar o admira,pentru curajul ei si asa este :clap: Intr-o mie de vieti poti trai ce traieste ea acum.TOTUL:dragoste-atentie-bani-copil frumos si sanatos sa mai continui.

Ba e chiar asa. Sa nu-mi spui ca iubirea se naste doar din discutii inteligente. Iubirea are si un aspect fizic, nu numai spiritual. Altfel am vedea batranei cu o pensie mizera, la brat cu fete tinere. Dar cum ei nu au averea lui Virinel, nu se "indragosteste" nimeni de ei. Oricum, din moment ce zici ca s-au intamplat, da niste exemple.

Posted

cine o zis ca o luat`o de la iri ? :D ... mai bine`mi iau o femeie modesta s`o stiu femeie la locul sau decat una ca monica(sau probabil ca tine) care sare din floare in floare.... mei desteapto ... a avea bani pt a traii modest nu inseamna ca poti zice "AM BANI sa ma duc in x locuri !!! " imi pare rau de felu tau de a vedea lucrurile ... nu`ti mai zic nimica...succes pe viitor cu barbatii :)) sa ne pui si noua o poza dupa ce te mariti :)

p.s: am vazut ca pe tine nu te deranjeaza ca merge in club (da eu ziceam night club) ... da tie iti convine ... logic ca-ti convine atata timp cat vine BANU :D deja mi te imaginez :D

Ia mai bine spune de unde esti ca loc pentru ca gramatica cam subtire da' imi place ca stii sa gandesti matur lol adica nu se spune nimica corect fiind nimic .Multumesc pentru succesul urat la barbati si pentru tine la fel mult succes tot la barbati.Daca citesc inca o data si mai bine exprimarea corecta ar fi fost:nu-ti mai spun nimic ,iar referitor la poza NU meriti tu asa ceva asta este numai pentru cei cu bani multi deci vezi nu se poate sorry please don't cry my little poor boy. :beer:

Posted

magdaa, te rog să-ţi potoleşti limbajul şi tot flame-ul ăsta ce îl provoci.

Mulţumesc pentru înţelegere.

Poftim!!!!!!Nu eu am inceput,nu este corect,am dreptul la aparare. :error:

Guest Blaidy
Posted

Vrei sa zici Uratenie si Prostie ...

Posted

Ce ma vreti sa spuneti ca Monica nu-l iubeste pe Irinel :crybaby:

Nici Anna Nicole-Smith nu l-a iubit pe mosulica multimilionar cu care s-a casatorit ? Ea 26 de ani el 89 de ani, ce bine le statea impreuna, se vedea dragostea in ochii Annei :love1: ( unde e smiley ala cu ochii in forma de dolari cand ai nevoie de el ).

Smith s-a luptat mai mult de 10 ani pt averea lu' mosulica, a fost la tribunale prin toata tara, si cireasa de pe tort a fost cand a dat faliment ... in urma unei amenzi de 850.000 $ pentru hartuire sexuala =)) Probabil s-a dat la alt mos si ala n-a mai cazut de fraier ... muhaha

Asa mi-o imaginez si pe Monica asta peste cativa ani...

Posted

Tocmai am urmarit emisiunea si mi-a placut.Din zi in zi arata mai bine Monica.Regret ca nu au mai aratat copilasul,este superb.Voua v-a placut?

Posted

Tocmai am urmarit emisiunea si mi-a placut.Din zi in zi arata mai bine Monica.Regret ca nu au mai aratat copilasul,este superb.Voua v-a placut?

Geez, m-ai speriat, credeam ca ai murit... Totusi, m-am inselat...... :(

Ca sa-ti raspund la intrebare:

NU. Nici nu ne-am uitat. Pentru ca e o emisiune penibila, cu 2 idioti avizi dupa aparitii la TV, avizi dupa atentie, carora le place sa fie adulati. Pot face lucruri MULT mai interesante decat sa ma uit la aberatia aia. Ca de exemplu, sa urmaresc cum creste iarba. BTW, la emisiunea aia se uita toate gastele care spera sa dea vreun virinel peste ele, gastele pentru care hormonica reprezinta femeia de succes, modelul ce trebuie urmat in viata, gastele care isi inchipuie ca vor trai ca hormonica.

Posted

Geez, m-ai speriat, credeam ca ai murit... Totusi, m-am inselat...... :(

Ca sa-ti raspund la intrebare:

NU. Nici nu ne-am uitat. Pentru ca e o emisiune penibila, cu 2 idioti avizi dupa aparitii la TV, avizi dupa atentie, carora le place sa fie adulati. Pot face lucruri MULT mai interesante decat sa ma uit la aberatia aia. Ca de exemplu, sa urmaresc cum creste iarba. BTW, la emisiunea aia se uita toate gastele care spera sa dea vreun virinel peste ele, gastele pentru care hormonica reprezinta femeia de succes, modelul ce trebuie urmat in viata, gastele care isi inchipuie ca vor trai ca hormonica.

Nenea administratoru IceMan lu' asta nu-i zici nimic ca pe bune daca nu-i zici nimic fac urat rau de tot fiindca nu-i corect Astept sa vad. :sef:

Posted

Nu am ce să-i zic. Fiecare cu părerea lui. Te rog să laşi astfel de discuţii deoparte şi să rămâi ontopic (adică să nu schimbi subiectul - Monica şi Iriniel Columbeanu).

Posted

=))

Si Tinkerbell arata mai bine ( cateaua lu' Paris )

Posted

vai magdaa esti penibila

Esti vreo reprezentanta a acelor fete care o au ca idol pe Monica Columbeanu ?

Iti doresc mult noroc la un bosorog cu bani

ps: sa ne scri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...