Fane Spoitoru Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 pt toti cei care o sa aiba un astfel de conflict, nu ezitati sa ma sunati, vin cu DEagle si aia sunt p.s. ce-mi place cum suna "mwroar" Vi cu un BMW cu muzica la maxim si asculti maneaua aia Pac Pac 7 gloante in tine trag Pac Pac Pac ))
The Wizard Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 daca jiji vizita forumul ne spunea el cum sa rezolvam nu numai 7 insi, ci cateva zeci...gigi razboinicul luminii care se razboieste cu toti, cu dan voiculescu, cu oancea si cu toata antena 1, cu tariceanu, scoate sabia si o roteste in toate directiile...mergeti la el sa va spuna el cum sa-i rezolvai, eventual va da un malac de-al lui de 2 metri pe 2...
Frostwolf Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Deja a devenit distractiv topicul asta!!! Si vad ca pe langa cutitzari,gagsta si alte feluri de batausi(sa nu ii exclud pe cei care rad )au mai aparut: -razboinicii luminii -Tigress Am inceput sa ma distrez..........si vad ca intradevar sunteti razboinici !!! Neah!!!!..... trebuie sa va chem la bere !!!
Frostwolf Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Srry Tigress nu vreau sa fac nici-o referire la tine cu nici o rautate dar vad ca baietilor astora le e frica de tine!!Esti chiar asa de rea?
Guest SpideR.m Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 3. arunci cu ce apuci in ei si fugi(daca esti mai sprinten, cazul meu) Asta ar fii cel mai perfect
Lancelot Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nici un sfert din voi nu stit ce inseamna sa fii implicat intr-un conflcit cu niste retarzi care vor sa se dea rotunzi pe strada so lasati teoriile si deifnitiile agresiunii ca nu va ajuta cu nimic
THuG-Radu Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nici un sfert din voi nu stit ce inseamna sa fii implicat intr-un conflcit cu niste retarzi care vor sa se dea rotunzi pe strada so lasati teoriile si deifnitiile agresiunii ca nu va ajuta cu nimic Ok mafiotule ! Tu te plimbi ziua in amiaza mare cu pistoalele la vedere si nu`ti are nime treaba asa`i ? )) Glumesc lance.
Guest SpideR.m Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nici un sfert din voi nu stit ce inseamna sa fii implicat intr-un conflcit cu niste retarzi care vor sa se dea rotunzi pe strada smile.gif Io stiu e neplacut mai ales knd zic ca suferi la ei si tu nici macar nu lai vazut
Mihai™ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pai .. 1 Sa dai si tu 2 Sa iei bataie 3 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!
ImDrunk Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nici un sfert din voi nu stit ce inseamna sa fii implicat intr-un conflcit cu niste retarzi care vor sa se dea rotunzi pe strada so lasati teoriile si deifnitiile agresiunii ca nu va ajuta cu nimic cred ca cel mai bine ar fi daca cineva ar inchide topicu ii vechi si deja s-or zis zeci de pareri si variante nu cred ca mai este nik nou de zis
Ahilosu Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 hai ca in ultimele 2 pagini ati dat-o-n sf rau... numai rambo pe aici...fiti si voi cat de cat realisti...
THuG-Radu Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 hai ca in ultimele 2 pagini ati dat-o-n sf rau... numai rambo pe aici...fiti si voi cat de cat realisti... Me shwartzeneghar )
Andy. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Depinde cat is de maroci astia...ca daca is scobitori normal ca nu fug...dar daca is daia maroci cu 5 ani de sala normal ca o iau la sanatoasa....de obicei nu ma bat cu nime si nici nu-mi place....si nici n-am luat-o niciodata pana acum..
redbull™ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Eu unu nu ias baga in seama, mai ales dak ar fi sub influentza de alcool
Guest Blaidy Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hmmm daca esti atlet bun fugi pana te tin picioarele si dupa te duci peste ei daca stii pe unde stau ce sa le faci tu esti atlet si vrei sa le faci ceva ? te rup in doua daca se poate nu ii bagi in seama daca nu se poate te iei la bataie daca nu poti sa ii bati asta e, se mai intampla vad ca multi prefera sa fuga, voi chiar nu aveti treaba cu bataia ? macar sa ai ceva demnitate pe acolo nu fugi ca iepurasu.
redbull™ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ce sa le faci tu esti atlet si vrei sa le faci ceva ? te rup in doua daca se poate nu ii bagi in seama daca nu se poate te iei la bataie daca nu poti sa ii bati asta e, se mai intampla vad ca multi prefera sa fuga, voi chiar nu aveti treaba cu bataia ? macar sa ai ceva demnitate pe acolo nu fugi ca iepurasu. Cum spui u sa ai ceva demnitate..ai dreptate aici, dar sa stai prin sectiile de politie, amenzi etc etc, poate te-ai alege si cu un maxilar rupt, poate dai intrunu il lovesti si pica jos da cu capu de bordura sau mai stiu eu ce se loveste moare si stai colo dupa gratii...Mai bine ti-ai vede de treaba ta si ai baga capu-n pamantu si i-ai lasa in pace chiar dak iei tipa dupe tine...infine!
kBm Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 @bulete .. in cazu in care ai ochelarii lu Morandi poate iti cer un autograf
Thade Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 deci ati face urmatoarele 2 lucruri :1.fuga2.luati bataiealtceva nimic
Fane Spoitoru Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 deci ati face urmatoarele 2 lucruri :1.fuga2.luati bataiealtceva nimic .(punct)