Jump to content

Radu

Inactive
  • Posts

    880
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Radu

  1. La 4/8/2016 la 15:14, AngeL a spus:

    @Radu> În urma unor discuţii interne am ajuns la concluzia că încă este prematur să-ţi schimbăm grupul. Vreau să înţelegi un lucru, decizia noastră nu este "NU", încă avem dubii despre activitatea ta în această comunitate, te-ai apucat de mai multe proiecte în cadru acestei comunităţi şi nu ai dus la capăt nici unul. 

    @d4ni am te rog să-mi răspunzi la întrebarea adresată mai sus. Vreau să ştiu clar de ce nu mai vrei să activezi cu userul @Sasu

    @Kemico - cerere în aşteptare. 

    @ValentinT mulţumim pentru lămuriri, apreciem !

    Am inteles "prematur" nu cred, iar proiectul Minecraft, a fost finalizat dupa cum mi s-a cerut. UCP, sunt probleme tehnice la server.

    • Upvote 2
  2. Prima data m-ar interesa sa-ti vad timpul de viata a HDD-ului. Foloseste PassMark si da-mi screen sa vad.

    Pasta termo-conductoare a fost inlocuita corespunzator? As dori sa vad si un screen din BIOS de la fragmentu Health cu temperatura care o detii in dispozitiv.

    Altceva care ar putea afecta FPS-ul ar fi variatia de fluctuatie pe placa de Network. Doua screenuri din TaskManager, cu jocul pornit si cu el oprit.

     

  3. Acum 17 minute, AngeL a spus:

    Nu contează vechimea acelor posturi, contează foarte mult bagajul informaţional care l-ai oferit şi vrei să îl oferi utilizatorului linkmaniac.

    Nu vreau să par răutăcioasă (caut o manieră gentilă de abordare). Dacă toţi am merge pe ideea asta, ce s-ar alege de comunitatea asta? Comunitatea asta poate progresa mai bine cu ajutorul userilor şi cu implicarea lor. Eu recunosc că nu am experienţă la Tech, dacă aş avea, aş rupe o bucăţică din timpul meu liber şi pentru acea secţiune. 

    Nu înţeleg, de ce nu foloseşti acel user? Totuşi, ai o vechime.  Chiar m-ai surprins când mi-ai spus că eşti Sasu. Deunăzi chiar ţi-am vizitat acel cont. :)

    Bun, acum avem detalii cu şi despre activitatea DVS în cadrul secţiunii pentru care aplicaţi. Aceste detalii ne ajută mult să ne dăm seama cât şi cum ne puteţi ajuta la Tech. Vă rog să aveţi răbdare până discutăm, urmând ca ulterior să venim cu un răspuns pozitiv sau negativ fiecăruia în parte.

     

     

    Ma refeream, ca m-am axat de la ultima postare in acea sectiune pe proiectul minecraft, apoi UCP RPG. Ocupandu-mi din timp, acestea fiind cauzele, principale. Nici eu nu m-am exprimat intrucat sa fiu bine inteles. Si s-a interpretat altceva.

    • Upvote 2
  4. Daca esti unul din cei care fac fitness acasa sau la o sala, anumit amenajata. Ti-ai pus intrebarea asta cred ca de mai multe ori. Sa consum proteine sau nu?

    Ei bine de obicei forumurile de culturisti is pline de tot felul de prostii si publicitate la proteine.

    Ce efecte pot avea consumul excesiv de proteine?

    Datorita numeroaselor cercetari in domeniu, s-a ajuns la concluzia ca un consum excesiv de proteine poate scadea durata vietii, insa are si efecte negative asupra corpului, cum ar fi afectarea rinichilor si functiei acestora, cresterea nivelului de vitamine B12, pierderi de calciu (cresterea riscului de osteoporoza), cresterea colesterolului sangvin, dar si afectarea dezvoltarii copiilor. De asemenea, este cert faptul ca un consum excesiv de proteina, atat animala, cat si vegetala, duce la maturizarea sexuala precoce a tinerilor.

    Avatajele proteinelor?

    Proteinele au un rol foarte important in organism, tocmai pentru ca sunt folosite la constructia celulei, a tesuturilor si a organelor, in sine. Sunt foarte importante pentru asigurarea transportului mai multor minerale si vitamine in sange sau celule.

  5. Prenume: Radu

    Vârstă: 24

    Localitate: Londra

    Domenii TechMania cunoscute/Hobby-uri: IT, backetball, fotografie, webdesign.

    Cu ce ai îmbunătăți secțiunea(idei concrete, nu povești de o pagină): Pentru inceput as incerca sa creez anumite tag-uri tinta pentru motorul de cautare google(mai precis, as adauga la topicurile create de Moderatori sau fostii Moderatori, anumite cuvinte tinta). As incepe o mica "scoala", legata de HTML, CSS, PHP, MySQL si Java(in aceasta sectiune fiind desigur odata pe luna inscrieri, pentru fiecare nivel incepator/mediu/expert, care vor primi zilnic in cadrul unui PM sau a unei sectiuni interne din acea categorie, lectii si fiind testati la sfarsitul acelei saptamani).

    • Upvote 5
    • Downvote 1
  6. Luand-o pe aria "cel mai bun", toti sunt buni si toti mai au de invatat. De ce? Fiindca, nimeni dintre acestia, prezentati pana acum, nu a ajuns cel mai bun, cum in nici in alt plan, nu exista "cel mai bun" la un anumit lucru. Noi dezvoltam, prin felul nostru de a fi, tot ce ne inconjoara si mai ales punctele unde ne alegem sa progresam. Va fi mereu, de invatat cate ceva. Asa ca "cel mai bun" ca dictie, muzica si comportament corporal/intelectual, aleg sa ofer votul meu catre Eminem.

    • Prenume: Radu
    • Vârsta: 24 ani
    • Hobby-uri: Fotografia, WebDesign, Programare Web, Muzica(scrierea de versuri si creierea sau corectarea de beat-uri)
    • Localitatea: Londra
    • Unde înveți dacă mai studiezi: Standford
    • O descriere amplă cu ideile şi părerile care le aveţi pentru secţiunea MuzicăUna dintre ideile mele, ar fi organizarea unui concurs, desfasurandu-se astfel: unul dintre moderatori, posteaza o "bucatica" dintr-o melodie si cel care participa la concurs, trebuie sa ghiceasca, ce melodie este si de la ce secunda, pana la ce secunda, a fost "taiata" melodia. Alta sugestie, ar fi un topic, in care sa se critice si sa se specizeze, punctele slabe si cele forte ale melodiilor postate, dar si cele legate de videoclipuri. Din punctul meu de vedere, la momentul actual, zona Media, este destul de bine organizata. Ar trebui sa mai lucram la anumite puncte slabe. Cand vine vorba de muzica, deja te izbesti mereu de dedicatia ta, pentru aceasta arie. Tot ce inseamna muzica, mereu inseamna 99% transpiratie si 1% talent. 
  7. Acum 3 ore, Sevraj a spus:

    Dupa ce terminam ce avem de facut pe partea de RPG vei primi asistenta din partea mea si a altor colegi de la RPG (daca vor, bineinteles) si vom deschide si acest proiect. 

    Nu e vorba neaparat despre acest lucru, cum ai spus si tu, nu o sa am timp de 2 proiecte. Asa ca am sa ma axez pe serverul RPG. Daca cineva este interesat sa deschida acest server si sa continue acest proiect, ii voi oferi support tehnic, la fel ca la alte servere care au nevoie (aici @ValentinT, poate confirma).

  8. Dupa cum a spus @41nd, pot invita diversi membri din comunitate sa testeze server-ul si sa-si spuna parerea.

    Am invitat staff-ul SA-MP, sa vina sa ma ajute cu acest lucru, iar @Fordawin si @LaZoE. Au spus ca, cand vor avea timp, vor veni. Eu incerc sa-i "pisez", ca sa nu uite. Dar au programul incarcat, banuiesc.

    Singurul care a fost pe server in momentul de fata a fost @ValentinT, care vad ca nu a lasat niciun feedback.

  9. Serverul foloseste platforma Linux si are acelas consum ca un server de SA-MP.

    Clientul MTA, este un client la fel ca SA-MP, care foloseste jocul GTA:SA.

    Prezentare mod:

    Modul DayZ este gandit astfel: Te nasti intr-o lume in care toti oamenii au devenit zombie. Si tu trebuie sa iti construiesti o baza, sa faci mancare, sa gasesti arme, sau sa le confectionezi pentru a supravetui.

    Login System:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/4k2FFMw.png

    Efecte cand esti atacat(ti se umple ecranul cu sange):

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/8pMHRe4.jpg

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/kQYuGtS.jpg

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/O0lbwRd.jpg

    Status cu actualizare la secunda in partea din dreapta(dupa cum vedeti, imi curgea sangele):

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/gngaOGw.jpg

    Imagine cand esti mort si secunde pana la respawnare:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/yQLlglo.png

    System de silentmode, nu poti fi vazut sau auzit:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/r1oBB6r.jpg

    Inventory system:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/MmsL6bS.png

    System de anims:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/mwjxj1x.jpg

    Gasesti iteme pe jos, in locuri rendom:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/tUpYV6j.jpg

    System de comuniune cu inventory, pentru preluarea itemelor de pe jos:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/i4NFO1A.png

    HUD, pentru a vedea ce arma ai in mana si cate gloante mai ai:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/Yli1pg2.png

    System de masini:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/AHvFubc.png

    System de iteme la masini:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/4Zsk3IV.jpg

    Harta o poti gasi pe jos:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/GDRlMpt.jpg

    System backpack:

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/0yFFZj4.jpg

    System GPS(in celalte imagini nu am gps):

    %7Boption%7Dhttp://i.imgur.com/lqrCqwB.jpg

    • Upvote 1
  10. De curand am lucrat la un astfel de script, mai precis un server de MTA cu modul DayZ, in timpul liber, hostat doar in localhost pentru a imi aminti diverse functii si structuri.

    Modul DayZ este imprumutat de la DLC-ul de la ARMA II, ca ideie. Numai ca aici poti avea o gama mai larga de oportunitati pentru a implementa diverse idei. 

    Avand in vedere ca in Romania, exista doar 2 servere de DayZ. Dar cu serverfiles, luate de pe diverse forumuri, tind sa cred ca vom avea un succes in popularea acestui server. Dat fiind faptul ca pot sa lucrez la acest server si pe partea tehnica si pe cea administrativa.

    • Upvote 1
  11. Prenume: Radu

    Vârstă: 21

    Localitate: Bucuresti

    Domenii TechMania cunoscute/Hobby-uri: Fotografie si video, IT si Comunicatii mobile

    Cu ce ai îmbunătăți secțiunea(idei concrete, nu povești de o pagină): As face noi concursul in materie Video si Foto, ajutor asupra Fotografiilor im materie de focalizare, . Tutoriale si ajutor in materie de software asupra telefoanelor. Ajutarea utilizatorilor atat pe plan software, cat si hardware problemelor care pot sa apara asupra unui OS

  12. Prroblemele de genu pot sa aparade la: schimbarea limbii initiale, nepermiterea fixarii bindurilor in momentul instalarii driverelor. Poti face aceste binduri manual. Dute in Control Panel, la keyboard si solutioneaza tastele.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...