Jump to content
Sign in to follow this  
Radu

Review QNAP Turbo NAS TS-251

Recommended Posts

Pentru cei din domeniu afacerilor si administratorior IT au fost aduse pe piata noi unitati de stocare a datelor(NAS). Pentru cei care au de stocat diferite fisiere , fotografii sau alte date QNAP a lansat o noua solutie care nu include cloud. Pentru gestionarea arhivelor multimedia, unitatile QNAP s-au adaptat perfect in casele clientilor.
P8dsAs6.jpg

Carcasa este fabricata din plastic, dar suportul interior si sertarele sunt fabricate din fier. Fata de modelele interioare acest model de unitate este foarte usor, cantarind 1.28Kg .
gjHnyim.jpg
g4X4pMg.jpg

Partea din fata a unitatii ofera acces a sertare, montarea si demontarea este foarte simpla.
bRBc8sg.jpg
zYCzSzJ.jpg

Pe partea din fata avem pozitionat si butoanele de turn on/off si un buton de copy care ne permite transferarea de pe hardisk pe un alt dispozitiv conectat prin USB 3.0 .
V5uwt6Z.jpg

Pe partea din spate avem: grila pentru culer, un port HDMI, doua porturi USB 2.0, un port USB 3.0 si conectorul pentru alimentare.
wCcwd7R.jpg


Informatii QNAP Turbo NAS TS-251

Procesor Intel Celeron 2.41GhZ , dua-core (pana a 2.58Ghz)

Memorie RAM Apacer 1GB SOD 1.35V PC3-12800 CL11

Memorie Flash Apacer 512MB

Consum Standby 0.47W, în operare 19.22W, cu hard disk-urile în standby 10.28W

Adaptor extern 60W, 100-240W

Ventilator 7cm, 12V

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Radu
   Bună ziua după cum am promis am revenit cu un review la Toshiba Satellite Z30-A-1D2. În aceste zile am întalnit un user aici pe LinkMania care aloca un buget de 35 de milioane pentru un laptop de gaming. Prin acest review cred ca vei înțelge de ce am spus că 35 de milioane este o sumă destul de mică pentru un laptop de gaming sau un laptop de grafică.
    
   Toți cautăm un laptop ușor și foarte bun pentru al putea avea cu noi oriunde ne ducem. Astfel cei de la Toshiba s-au gândit să scoată pe piață un astfel de model, în acest mod facându-și loc noul Toshiba Satellite Z30-A-1D2.
    

    
   Ce îl face să fie așa de bun?
    
   Punctele forte al acestui model sunt calitatea, design-ul, ecranul FULL HD, superbul procesor Intel Core i7 însoțit desigur de 8GB RAM.
    
   Ce este rău la el?
    
   Ar fi ideal ca acest model să dețină o placă video dedicată, dar astfel nu ne putea oferi bănuiala că laptopul va face față provocărilor la care l-am supus.
    
   Design
    
   Toshiba ne aduce prin Satellite Z30-A-1D2 un design destul elegant, de doar 316x13.9 - 17.9x227 mm și avand greutatea de 1,2kg. 
   Pe piță il gasim sub un design metalic, alcătuit din magneziu, având o rezistență superioară față de celalte modele de pe piață. Tastatura este bine iluminată, iar clickpad-ul este generos, oferindu-ne o precizitate și sensibilitate la atingere.
    


    
   Specificații tehnice
    
   Ecranul ne oferă o diagonală de 13.3 inch și o rezoluție FULL HD de 1920x1080 pixeli. Tot odată ecracun este de tip non-reflectiv cea ce ne oferă o vizibilitate foarte bună. 
    
   Când aruncăm o privire pe placa de bază Satellite Z30-A-1D2 strălucește din toate punctele de vedere. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2Ghz, deținând noua tehnologie Turbo Boost 2 procesorul poate ajunge la 3.1Ghz. Memoria RAM este DDR3 și avem la dispoziție 8GB cu extindere până la 16GB. Avem o placa video integrată Intel HD Graphics 4400. Deținem și un hard de 256 GB SSD.
    
   Când l-am pus in practică pe partea de multimedia, sincer am ramas placut surprins, fiindcă mă așteptam să-i găsesc o problemă aici. Avem o sonorizare destul de bună asigurată de cei de la DTS Studio Sound. Camera web este de 2MP cu un microfon integrat. Plus avem cititor de carduri pentru Micro-SD, SDXC și SDHC.
    
   Când vine vorba de conectivitate, după surpriza care mi-a adus-o la multimedia, nu se lasă mai prejos nici aici. Întalnind 3 port-uri USB 3.0, un port HDMI, un port VGA și un port de rețea. 
    
   Satellite Z30-A-1D2 conține o baterie Li-ion cu 4 celule oferindu-ne 10 ore de sufocare al modelului.
    

    
   Sfârșit
    
   Așadar, acest model reprezintă o alegere inspirată pentru persoanele care își doresc performanță portabilă.
   În închiere vă aștept la un alt review între Crăciun și Anul Nou. Va doresc sărbători fericite atât din partea mea cât și din partea staff-ului LinkMania.
   Și de data asta am făcut imaginile render pentru a nu mai auzi critici legate de mobilierul meu.
    
   Cu respect,
   Istrate Radu-Cristian
×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy