Jump to content

hedastro

Team Leader GTA RPG
  • Posts

    1,692
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by hedastro

  1. Numele meu în joc: _QuaTro_
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Sm0k3
    Screenshot-uri: https://postimg.org/gallery/1aiejbssi/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): A început să-mi ia morții la plimbare cu toate că nu ne permitem astfel de limbaj pentru faptul că l-am omorât cu wanted. Cu toate că i-am oferit șansa să-și ceară scuze pentru cuvintele adresate, nu a vrut și am decis să-i fac post pentru că nu mai  tolerez toți isteții care încep să înjure neavând vreodată legături cu ei.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Ovidiu700, Encrypted, kidzeen, Costin, smokeR, Zergyu, Sevraj.
    Martori: Pozele.

    • Upvote 1
  2. Administratorii serverului LinkMania RPG
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc
     

    @Vicentzo - (Vicentzo) - (RESPONSABIL GTA) - Admin Level 6 - Un baiat de nota 10 si chiar daca in ultima perioada nu mai este atat de evidenta contributia lui asupra serverului a facut o treaba foarte buna si inca o face, de acolo din umbra.
    @Sevraj - (Sevraj) - (RESPONSABIL GTA) - Admin Level 6 - Tot respectul pentru ceea ce ai realizat si ce vei realiza, ti se potriveste functia asta ca o manusa, tine-o tot asa. Felicitari!
    @Spoker - (Spoker) - (Scripter GTA) - Admin Level 6 - Felicitari si tie pentru contributia asupra serverului si faptul ca ai "reinviat" acest server. Felicitari!
    @BurN - (BurN) - (UCP Manager) - Admin Level 6 - Ai facut o treaba extraordinara cu UCP-ul, multumim si felicitari!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
    @Sevraj - (Sevraj) - (Team Leader Moderatori GTA RPG) - Admin Level 6 
    @Athreyu - (kidzeen) - (Moderator GTA RPG) - Admin Level 4 - Tu esti un membru vechi al acestui Staff si ma bucur ca inca esti alaturi de noi cu toate ca ai avut tu scaparile tale, dar ai facut si faci o treaba foarte buna.
    @Ovidiu700 - (Ovidiu700) - (Moderator GTA RPG) - Admin Level 4 - De cand ai primit functia si pana in prezent consider ca esti cel mai competent din aceasta echipa si echilibrat, sper sa o faci la fel incontinuare.
    @EmeriCk - (EmeriCk) - (Moderator GTA RPG) - Admin Level 4 - Nu cred ca locul tau ar fi trebuit sa fie aici, cel putin nu la un nivel asa inalt, probabil trebuia sa incepi de undeva de jos in asa fel incat pana la aceasta functie sa capeti o experienta si sa stii sa gestionezi cazurile (nu fac referire neaparat la mine). Aceasta este strict o parere personala, Sevraj stie mai bine din moment ce te-a pus in aceasta functie. Arata-mi ca ma insel!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
    @Sevraj - (Sevraj) - (Team Leader Admini GTA RPG) - Admin Level 6
    @RobbiN - (RobbiN) - (Admin GTA RPG) - Admin level 4 - Tu esti cel mai vechi player din tot Staff-ul si nu pot sa am decat cuvinte de lauda asupra ta, mereu cand ti se solicita ajutorul esti prezent si foarte activ. Felicitari!
    @MaNuLeX16 - (MaNuLeX16) - (Admin GTA RPG) - Admin Level 2 - Manule, hai ca se poate mai sus, iti dai interesul, esti activ, imi place.
    @Axwell - (Axwell) - (Admin GTA RPG) - Admin Level 2 - As vrea sa vad mai multa activitate si interes din partea ta. In rest totul e bine.
    @d4ni - (d4ni) - (Admin GTA RPG) - Admin Level 2 - Cand ai primit functia am fost putin cam rezervat in privinta ta, insa se pare ca m-am inselat si ma bucur ca iti dai interesul si ca esti activ. Cat mai sus!
    @Costin - (Costin) - (Admin GTA RPG in probe) - Admin Level 1 - Iti dai interesul si esti activ, in schimb ai cu cine  discuta si te intelege, hai sa scapam si noi de perioada de probe! Succes!!

    Game Masterii serverului LinkMania RPG
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc
     

    @Zergyu - (Zergyu) - (Team Leader GameMasters GTA RPG) - Admin Level 5 - Fostul meu coleg, se pare ca tu esti printre putinii care au ramas inca in functie, ma bucur ca ai reusit sa ajungi atat de sus si sa stii ca-ti faci treaba foarte bine! Felicitari!
    @Alezander - (Alezander) - (Game Master in probe) - Lider Police Department Si tu esti un jucator vechi si un lider foarte bun, imi place evolutia factiunii, succes!
    @sTyler - (sTyler) - (Game Master in probe) - Lider Federal Bureau of Investigation - Uite-l ca fostul meu coleg in F.B.I. de acum cativa ani a ajuns acum Directorul acestei factiuni, felicitari si mult succes!
    @potco - (Potco) - (Game Master in probe) - Lider National Guard Cartof, ma bucur ca ai revenit si ca ai primit si o functie, te-as sfatui sa fii mai autoritar si sa nu mai fii influentat de diferete interventii ale unora, in rest faci o treaba buna, bravo!
    @ArctiC - (ArctiC) - (Game Master in probe) - Lider Paramedics Department - Nu te cunosc, succes!
    @Eduard - (Eduard) - (Game Master in probe) - Lider Taxi  Fostul meu coleg ca lider in PD, transformi taximetria in gang? Succes!
    @Keiji - (Keiji) - (Game Master in probe) - Lider News Reporters Nu te cunosc, succes!
    @Cristian14 - (Cristian) - (Game Master in probe) - Lider School Instructor - Mult succes cu factiunea si sa o ridici cat mai repede!
    @Ionut - (Ionut) - (Game Master in probe) - Lider Hitman Agency Ioane, tot in sectorul liderilor esti? Da-i bice acolo si fa din Hitman factiunea aceea respectata care a fost candva! Succes!
    @GABRIEL - (GABRIEL) - (Game Master in probe) - Lider Grove Street - Felicitari pentru functie Gabriele si mult succes!
    @Fonz - (Fonz) - (Game Master in probe) - Lider The Ballas Family - Nu am avut prea mari tangente incat sa-mi formez o parere, succes!
    @Alexis - (Alexis97) - (Game Master) - Lider Los Santos Vagos - Nu am avut prea mari tangente incat sa-mi formez o parere, succes!
    @Calin15 - (Calin15) - (Game Master in probe) - Lider La Cosa Nostra - Nu te cunosc, succes!
    - () - (Game Master in probe) - Primar
    @Mr.BaciU - (Mr.BaciU) - (Game Master in probe) - Lider Yakuza - Sper sa faci din aceasta factiune una din cele mai bune, daca nu cea mai buna, succes!
    - () - (Game Master in probe) - Lider Underground Street Tuning

    Helperii serverului LinkMania RPG
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc


    @Sevraj - (Sevraj) - (Team Leader Helpers) - Admin Level 6
    @BurN - (BurN) - (Team Leader Helpers) - Admin Level 6
    @JoySkeet - (JoySkeet) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Hai mai JoySkeet, de pe la admin aici ai ajuns? Felicitari pentru activitate si interes!
    @Encrypted - (Encrypted) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Ma bucur ca ai revenit prin Staff si sa stii ca faci o treaba foarte buna, tine-o tot asa!
    @Montgomery - (Montgomery) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Foarte activ si un Helper foarte bun, probabil poti mai sus, succes!
    @Frank - (Frank) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Imi place activitatea ta, mereu saritor! Felicitari!
    @I am Mitzu (Mitzu) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Mitzule, Mitzule, te descurci foarte bine, succes!
    @Nelson - (Nelson) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Foarte, foarte activ, spamezi /n-ul ala si asta este un lucru bun, pe langa asta ai cu cine sa discuti si sa te intelegi, tine-o tot asa!
    @LaZoE - (LaZoE) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 2 - Azorel tata, dar ce faci? Pe aici si tu? Hai ca poate te revad acolo unde ti-e locul! Mult succes!
    @RaZzzZoR - (RaZzzZoR) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Felicitari si sper sa faci o treaba buna!
    @Liquid - (Liquid) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Felicitari si sper sa faci o treaba buna!
    @moses - (moses) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Sa nu-ti mai fure femeile astea mintea! :)) Succes!
    @ReaDer.. - (ReaDer.) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Felicitari pentru functie si mult succes!
    @Silver - (Silver) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Foarte activ si te implici foarte mult ,imi place, ai momente cand chat-ul /n e doar al tau! Bravo!
    @ChilD - (WildChild) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Felicitari si sper sa faci o treaba buna!
    @Aaron - (Aaron) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Era baiat si el inainte dar nu stiu ce l-a apucat ca s-a cam schimbat. Oricum mult succes!
    @ShapeShifter - (ShapeShifter) - (Helper GTA RPG) - Helper Level 1 - Felicitari si sper sa faci o treaba buna!

     

    • Upvote 19
  3. Nu o dau cu nimic la intors, am recunosc inca de la bun inceput intentiile mele, insa ceea ce ai facut tu a fost ca m-ai sanctionat pe intuitiile tale si nu pe fapte concrete, de ce? Pentru ca tu nu ai dovada si nu ai vazut cand eu am tras in masina pentru a o exploda ci ai banuit tu asa, ai banuit bine, dar dovada unde este? Apoi, am ajuns in spawn, am luat arme si infernusul si tu ai banuit ca eu ma duc dupa suspect, da, ma duceam, insa iarasi, tot pe intuitia ta si nu pe fapte concrete.

    Cat despre aplicarea regulamentului imi tot bagi pe gat ca mi-am creeat eu un avantaj si ti-am explicat de atatea ori ca nu a fost niciun avantaj pentru mine. Accept aplicarea regulamentului, dar APLICAREA, nu intuitiile tale ori cum il intelegi tu sau faptele care defapt nu se sanctioneaza pentru ca nu intra in niciun caz la ce ai dedus tu.

    Cu asta am incheiat. Am simtit nevoia sa las acest reply sa-ti arat ca nu o dau la intors cu nimic.

     

    POZELE DIN PRIMUL POST CA NU MAI MERG : http://imgur.com/a/zRDLK

    • Upvote 2
  4. Ultimul reply al meu:

    Te citez : "Orice player care ISI CREEAZA UN AVANTAJ", in aceasta situatie care este avantajul meu? Ca m-am omorat sa ajung in spawn si sa iau infernusul, de unde ai stiut tu ca eu vreau sa merg dupa acel suspect si ca nu ma duc in alta parte? Tu esti cel care nu intelege, eu nu mi-am creeat absolut niciun avantaj, avantajul a fost tot in interesul playerului. 

    Tot te legi de faptul ca mi-ai dat NRG si ca ai pornit stunturi cand ti-am cerut, a fost o situatie cand un player mi-a furat NRG-ul la stunt si am dat /report pe aceasta tema si mi-ai raspuns ca nu ai de ce sa-l sanctionezi pentru asa ceva, cu toate ca si stunturile sunt considerate evenimente, insa playerul era level 2 si nu asteptam sa fie sanctionat ci doar avertizat, apoi mi-ai dat /w ca ai pus NRG-uri la LSPD, nu mi-ai dat mie personal un NRG ci ai creat mai mult pentru toti, nu pentru mine in mod expres, iar stunturi ti-am cerut de maxim trei ori, din care poate o data sau de doua ori ai dat. Insa acum nu discutam despre asta ci despre ceea ce s-a intamplat acum.

    Astept decizia lui @Sevraj.

    • Upvote 3
  5. Sa inteleg ca tu m-ai sanctionat pe dovezi insuficiente, nu ai filmarea cand am explodat eu masina si daca nu spuneam eu situatia concreta nu aveai dovada ca eu am explodat acea masina si nu a tras altcineva, asta doar asa ca o paranteza.

    Apoi, nu compara faptul cand un suspect ramane in masina pentru a se respawna in spawn civil atunci cand ESTE URMARIT de cineva! Faptul ca eu urmaream pe cineva si nu mi-am creat mie un avantaj ca sa vin din Las Venturas pana in Los Santos si in tot acest timp suspectul meu poate ajunge in San Fierro lejer, oare nu era mai usor sa ma duc la LSPD? Sau sa ii iau masina lui Costin care si asa era AFK si sa ma duc dupa suspect?

    Spui ca eram singur la wanted, este cumva situatie sa fiu depasit numeric si sa nu pot sa merg singur la wanted? Am rank 2, pot merge singur la wanted si mai ales faptul ca nu sunt depasit numeric! Vezi ca nu prea am citit regulamentul domnule moderator.

    Hai sa vedem si parerea unui moderator cu mult mai multa experienta decat a ta si care a gestionat mult mai multe situatii : http://imgur.com/a/p1E36 . Cum se face ca este de aceeasi parere cu mine? 

     

    Sa stii ca inca astept raspunsul plauzibil la intrebarea mea ingrosata si cu rosu.

    • Upvote 2
  6. Numele meu în joc: _QuaTro_
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: EmeriCk
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/hgaPR
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram intamplator la Banca Los Santos fara vehicul cand un player a dat rob la banca si am vrut sa-l omor insa a reusit sa-mi scape nu aveam cu ce sa ma deplasez asa ca am explodat masina in care se afla Costin deoarece avea pana si am ajuns in spawn sa-mi iau masina si sa merg dupa suspect si am fost sanctionat cu jail o ora pentru NON-FP. Vreau sa stiu unde este NON-FP? Ca am explodat o masina pentru a ajunge in spawn? Spawn-ul meu e in Las Venturas si suspectul era Los Santos, unde este avantajul meu?! Mai mult este avantajul lui ca i-am lasat timp sa fuga! Era mai bine sa cer respawn pe /report? Sa cerem respawn nu avem voie, sa explodam o masina nu avem voie? Dar ce este voie? Unde este prevazuta in regulament asa ceva?! Da, este scris ca intra si situatiile imprevizibile, insa este primul caz care il intalnesc pentru sanctionarea acestui fapt ca NON-FP! Nu am intalnit nicio situatie si nu am auzit sa fi fost sanctionat nimeni in astfel de mod pentru aceasta fapta cu toate am fost in Staff mai bine de 3 ani! 

    Apoi dupa cateva replici adresate lui EmeriCk care normal ca incearca sa ma vaneze ca l-am atacat de nenumarate ori pe la Free Chat cand venea si adresa tot felul de acuzatii catre Staff si Server si revenea si pleca la concurenta, insa acum are functie, ii spun ca o rezolvam, referindu-ma la faptul cu sanctiunea, acesta s-a simtit amenintat si mi-a oferit si un warn, ca deh, se poate! Dar nu-i nimic, imi accept warn-ul pentru ca limba noastra are mai multe intelesuri. 
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Costin, EmeriCk si RobbiN
    Martori: Pozele.

     

    # E trist cand ajung la functii tot cei care atacau Staff-ul si serverul inainte! De ce? Vor avea ei grija de toti care au fost impotriva lor si le-a dat peste nas mereu.
     

    • Upvote 7
    • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...