Jump to content

adalet

Inactive
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by adalet

  1. a face sex e o varianta mai scurta a actiunii de a avea contact sexual. sau a face sex ti se pare gresit dpdv gramatical, dar a face dragoste nu?

    faptul ca nu agreez expresia "a face dragoste" este o consecinta fireasca a lipsei mele de romantism si a repulsiei fata de conceptele pe care toate femeile astea moderne si interesante le considera principii.

    Pai semantic care varianta e corecta ? Daca tu nu vrei sa accepti "modernismele" astea, care-s mai vechi de cand lumea, e problema ta si numai a ta. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti improsti veninul peste tot sau sa faci pe lupul moralist expunandu-ti ... Ce ? Superioritatea ta fata de specia numita femeie ? Argumentul tau, in cazul asta, nu e valid pare-mi-se. Esti subiectiva si parerea ta nu e valida.

    PS. tu mereu vezi persiflari cand cineva iti contrazice afirmatiile?

    pentru "vanzatoare de taraba" n-ai gasit vreo expresie academica? sau vocabularul tau elevat e limitat la cele cateva cuvinte sofisticate pe care le tot folosesti in mod repetat si agasant?

    PS' n-am sa-ti mai raspund la incercarile tale esuate si puerile de intimidare. am deja destul warn.

    Hai ma, lasa-ma cu aerele astea de mironosita moderna.

    P.s.: Tu de fapt nu stii cu cine te certi si de ce te certi ... Asta e un fel de a spune. :crazy: Iar cat despre clisee, nu domle e o eticheta, care nu vad de ce ar capata alta valoare, vreodata.

  2. nu esti hazlie deloc

    cam incepe lumea sa vada ca esti proasta. baga repede niste cuvinte din dex ca sa te scoti :DDD

    tu nu faci sex, tu faci dragoste, HAH

    Ti-o trecut prin cap ca nu vreau sa fiu hazlie ? Cat despre restul e can-can. De fapt la tine totul e retroactiv cat si perimat.

    P.S.: Hai ca poti mai mult ... Cuvantul zilei e pepsi.

  3. pai eu pot dar nu-mi permite situatia

    arati naspa, te-am facut naspa

    te pozezi in ipostaze de tarfa, te-am facut tarfa

    apoi am zis ca rad copios doar cand ma gandesc la ipostaza ta de tarfa si moaca ta naspa si cred ca ajunge hihihi :DDD

    iti sta acceptabil blonda, sper ca nu te-ai vopsit :PPP

    PS: Besi Fit-ar Fata :baby:

    Poti si mai mult ... E bine. :blink:

  4. a deci tu esti a1urea aia ma?

    coaja de om

    am o poza cu tine de stateai cu cracii pe sus pe canapea in sufragerie. intelijentha pe forum si pitipoanca in fata camerei :))

    arati naspa dar nu zic ca n-ar da toti la tine :))

    deci inteleg de unde ai dobandit atata experienta sexuala. n-o mai contraziceti pls

    nu te mai pot lua in serios :))

    la fel cum am patit si cu cap de molusca ala marius camionagiu cand si-a pus poza pe forum. ma apuca rasul daca ma mai cert vreodata cu ala si imi vine in minte poza lui. asa si cu tine :))

    Cred ca poti mai mult. :D Sau nu ...

    P.S.: BFF :baby:

  5. pe langa faptul ca esti total incoerenta, ti-o fi greu sa intelegi ca orice act de impreunare se numeste sex, indiferent ca are ca scop copulatia, satisfacerea unei nevoi sau satisfacerea nevoilor partenerului (chiar daca tu nu prea ai chef).

    orice tip de actiune are o denumire, indiferent ca mai apoi poti sa faci anumite diferentieri in functie de anumite conditii . poti face sex din dragoste, sex pentru bani, sex ca asa ai tu chef, tot asa se cheama.

    Sex-ul nu este o actiune, daca e o sa luam semantic, ci defineste caracteristicle morfologice si fiziolozice ale tuturor fiintelor vii. (iti scapa rau termenii) Definitia semantica a "sexului" e a copula. Dar oricum ai admis ca faci o actiune din placere, faptul ca nu agreezi termenul "a face dragoste" nu face decat sa-ti puna in evidenta teribilismul peste care trebuia sa treci cat de cat galant la varsta ta.

    P.s.: Incearca sa lasi la o parte persiflarile de tip vanzatoare de taraba. Ce aer sordid ai ...

  6. actiunea in sine de "a face dragoste" (pe langa faptul ca suna penibil si ca e impropriu spus actiune, pentru ca dragostea nu e o actiune) este tot sex, doar ca difera relatia cu partenerul. argumentul e unul cat se poate de logic:

    sexul este o nevoie primara (si nu dragostea), asadar chiar daca "faci dragoste" cu nevasta-ta, pana la urma o faci din dorinta de a-ti satisface o nevoie => faci sex

    inteleg ca multi simt nevoia sa denumeasca intr-un fel aparte sexul cu persoana iubita, dar asta nu inseamna ca nu e tot sex. doar ca se cheama altfel 8-|

    De fapt n-ai inteles nimic. Cum ramane cu faptul ca oamenii si delfinii si-o trag din placere ? =)) Stai un pic ... S-a demonstrat cumva ? Da ... Dar nu e logic dupa cum iti dicteaza ratiunea ta. Wake the fuck up, e vorba de un concept/paradigma si nimic mai mult.

    @Denzel: Pana sa fi continuat sa bati campii, puteai sa-mi raspunzi la intrebare.

    P.S.: Nevoile cercopitecilor s-ar putea asemana cu anumite actiuni definite de verbul a copula (cu o oarecare tipa agata intr-un bar), rezulta ca "sex" e impropriu spus si suna penibil.

  7. Dragostea e focul iubirii ... :)) Not ...e acelasi dute vino ca si sexul ...dragostea e sex , mai pe scurt in ambele cazuri bagi **** in ***** indiferent ca o faci ca scufita rosie in padure sau ca rotopercutoru' pe santier ...indiferent ca te gandesti la ce ai in fata sau ca iti zboara gandul la vreo pasa' mai buna ...tot pentru momentul extrem al finalizarii te zbati ....de fiecare data cu fiecare fata ;)

    Ya right, and you are Elton John. S-a vorbit mai sus de conceptul in sine, lucru care pe langa faptul ca nu l-ai inteles de fel (e grele stim) denota ca capacitatea matale de procesare a informatiilor de ordin sentimental este egala cu zero, care la randul sau denota ca experienta ta e limitata sau aproape inexistenta. (e o teorie) De ce te-ai zbate pentru momentul ala nushj, din moment ce nu conteaza cum ajungi acolo, ehm ? Raspunsul zace in tenebrele gandirii colective, pardon sacerdotale. (de la Platon si Pitagora citire)

    P.S.: Cu tot respectul, bati campii.

  8. Nu sunt superficiala, sunt sincera :)

    Nu`mi zi tu mie acuma ca tu ai iesi cu orice cocalar/pitipoanca doar pt faptul ca are sentimente pt tine.

    Ya right. M-ai lamurit complet si nu ai asimilat nimic. :) Your world is perfect, have fun.

  9. Eu inteleg perfect ce scriu/zic :| Nu stiu de unde ai inteles tu ca eu as iesi cu persoane placute de altii :| whatever...

    Din moment ce sustii ca anumite aspecte chiar conteaza inseamna ca superficialitatea ta tinde la infinit, lucru periculos dealtfel, caci de acolo mai sunt cativa pasi pana la a te frige rau intr-o relatie. Oh well, nu-i de mirare in ziua de azi. Voi dealtfel ati dat un raspuns total fantezist cu caracter juvenil, "inaltimea conteaza", fara ca vreunuia sa-i treaca prin cap ca intr-adevar conteaza, dar doar instinctual, aspect apartinand naturii umane nu rationamentului (mi-e mila ...). Cand vine vorba de dragoste poti sa bati lingura de strachina cat oi vrea, anumite lucruri nu le poti programa si, daca nu intelegeti asta sau nu stiti, nu aveti ce cauta intr-o asemenea discutie.

    @Denzel: Capacitatea ta emotionala e egala cu cea a unei lingurite.

  10. ia explica-mi, de ce e idioata intrebarea?

    Pentru ca nu are legatura cu realitatea, pentru ca atunci cand iti pica careva cu tronc nu stai sa-l masori, sau sa-i calculezi proportia dintre marimea degetului mic de la piciorul stang si marimea degetului mijlociu de la mana dreapta, sau sa determini rata de crestere a firelor de par aflate pe partea stanga a scalpului, si pentru ca majoritatea virgineilor or sa raspunda "da, conteaza".

    P.S.: Intrebari de fason. :)

  11. Marturisesc ca nici eu nu am inteles exact ce se doreste de la discutia din acest topic.

    E o alegere si punct. Pierderea drepturilor, asumarea responsabilitatii is alegeri. Blabla-urile juridice nu fac decat sa puna in carca omului de rand tot noianul asta de non-sensuri mioritice nefacand nimic altceva decat sa-ti provoace sila. Alegi sa nasti, alegi sa omori, alegi sa ai grija de ceilalti, dar nu o faci pentru ca te obliga legea sau societatea. Cand o sa va desprindeti de sistemul asta de referinta o sa ajungeti la stadiul Germania/Ungaria.

  12. Nu poti alege sa ai drepturi sau sa ai obligatii ori sa renunti la ele, ci printr-o conventie poti doar sa-ti asumi obligatii ori sa dobandesti drepturi si nu e acelasi lucru. Vorbim de 2 capacitati juridice diferite.

    Te cam inseli. :) Fiecare om alege, actiunile sale implicand responsabilitati sau obligatii, precum si "dobandirea" sau "pierderea" unor drepturi. Discutand tehnic sau semantic inseamna ca limitezi discutia la ceva determinist.

    Kabuky, eu astept o calrificare. Primul post al tau e vag rau si mi se pare ca mai cuprinde si notiuni neintelese de tine.

    Daca vorbim de drept, ca si ceva apropiat de legile ratiunii, poate ca primul sau post capata alta valoare.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...