Jump to content

Zergyu

LinkManiac
  • Posts

    2,502
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Everything posted by Zergyu

  1. Nick: Zergyu Descriere: Chiar daca scrie cu litere mici si litere mari, tu castigi chiar daca nu respecti aceasta regula, important este sa fie scris textul corect pe /e, iar asta nu consider ca este bine pentru ca au totusi sunt scrise cu un scop cu litere mici si litere mari + ar putea incurca cativa jucatori care ar incerca sa scrie corect vs ceilalti care stiu ca pot scrie doar cu litere mici. Poza/Video(daca este cazul): Nu consider ca necesita.
  2. Inainte nu a functionat. Probabil ai facut un update la acea zona de iesire. Acum merge.
  3. ~Nickname: Zergyu ~Descriere sugestie (cat mai detaliat): La evenimentul Kill Player daca intri intr-un interior nu mai esti tinta daca tu ai fost desemnat. Pentru a se evita situatiile neplacute, sugerez ca atunci cand vrei sa intri intr-un terior si esti tu cel vanat, sa apara extra un dialog box prin care te informeaza ca in cazul in care vrei sa continui actiunea de a intra in acel interior, vei fi scos din eveniment. ~Poze/video/coordoante (optional): Nu este necesar.
  4. Nick: Zergyu Descriere: Este un text gresit la Trivia Event: "[12:12:25] Trivia Event: Question: ''{FFA200}Cine este autorul romanuli Gorila?{ADD63C}''. (Prize: 48.441$) (/e)" - "romanuli" in loc de "romanului" Poza/Video(daca este cazul): Nu consider ca necesita.
  5. Nick: Zergyu Descriere: Am intrat in primarie pentru a lua jobul de detectiv si nu am mai putut iesi. Poza/Video(daca este cazul): Nu consider ca necesita.
  6. Salutare, Felicitari pentru implicare celor care fac parte din proiect! #AmLasatAfk
  7. Hristos s-a nascut si la multi ani!!!
  8. Important este ca sunt si acele evenimente, nu ca pe OG care are si acum Summer Quest. 10x, dar parca lipsesc multe. :-< Ohooo, wb. Hellou fizeeN. Nu mai rezist... Felicitari! Sal'tare! Ethernul atmin 1339! Din cate stiu eu nu s-a deschis.
  9. Intr-adevar este greu, dar majoritatea serverele mor din cauza indiferentei scripterului si a membrilor din staff. Am jucat pe OG timp de un an+, si de cand se axeaza pe mizeria aia de GTA 5 nu au mai facut nimic pe SA:MP, drept urmare, de la 800 de jucatori cand m-am apucat eu, acum sunt ~100, din care ~80 sunt conturi secundare pe /sleep in speranta ca mai revine candva ceva. Stiu ca si restul serverelor mai mari (Ruby si Bugged) au suferit scaderi, dar probabil din aceleasi motive. In schimb, B-Hood au o data la cateva seri 1000/1000. Cum se poate? Prin daruirea staff-ului parerea mea, si chiar sunt copiii si de 10-11 ani care joaca acolo, nu doar 18+. Cat despre alte jocuri... am incercat mai multe in ultimul timp, dar nu ma prinde nici macar unul si tot ALT+TAB dau pe SA:MP (ca mereu sunt AFK ^_^). Ce mai joc extra ar fi WoT, dar atat.
  10. Inteleg, dar stiind ce hopuri apar pe parcurs (inclusiv hateri), ma gandeam ca ar fi o motivare in plus, dar felicitari si sper sa nu-ti pierzi ambitia!
  11. Nu vad a fi ceva dedicat jocurilor sau unei chestiuni de genul acesta. Ar fi indicat sa incerce departamentul IT? dar totusi cred ca este dedicat altui tip de job. Poate o sa fii mai motivat @iFordawin.
  12. Multumim iFordawin si sper sa nu-ti pierzi motivatia pentru acest proiect (desi stiu ca va fi greu). El isi dedica acum din timpul lui, insa cand va interveni ceva in viata lui sau va prinde un job mai bine platit ori isi va face ceva propriu care sa genereze bani, timpul lui va fi limitat. Ca sa nu mai zic ca vor fi persoane care vor vrea functie dar doar pentru /admins, /helpers sau /leaders (no offense, dar daca vrea cineva sa puna umarul la treaba, 30 de minute pe zi (dedicat staff-ului, nu a jocului) nu consider ca ar fi de ajuns si poate va trebui sa se caute "talente" noi, dar mai greu cu increderea). Super, multumim. Nefiind de actualitate, cred ca nu are rost sa te chinui sa citesti tot ce este pe acolo. Consider ca pentru noi ar fi o muza de amuzament, iar pentru tine un lucru mai usor. Greu de crezut, dar totusi intreb: RDS ar putea aloca buget lunar pentru persoane precum iFordawin (bineinteles, dupa ce se dovedesc rezultate si update-uri constante)?
  13. Multumim de cautari. Ar fi frumos sa fie facute disponibile pentru toti membrii forumului (poate sa mai incitati putin publicul, ati putea pune available si cele de la Admin Section - cel putin la SA:MP ). Cand am fost membru cu grad stiu ca nu se stergeau topicurile, ci se dadeau hide la ele, deci ar trebui sa mai fie... Abia astept! Nu-ti scripteaza nimeni pe gratis bro. :-<
  14. Super. @Lancelot & @morf stiu ca este putin de munca, insa ce ziceti? ne faceti aceasta bucurie? Sunt convins ca jucatorii de la Mu, cat si cei de la SA:MP ar fi mai mult decat bucurosi.
  15. Salutare, Se pot face vizibile topicurile vechi de la SA:MP si MU (97d mai ales) pentru a ne mai rascoli amintiri? pwp SA:MP-istilor
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...