Jump to content

Stark

LinkManiac
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Stark

  1. Hai salut. Ca in fiecare inceput de vara imi aduc aminte cat timp am pierdut in SA-MP. In loc sa fiu mai productiv pentru viata reala. Cam in perioada asta intru pe linkmania.ro sa vad daca mai exista :)). @41nd Salut !.  @Andu. Salut si tie! Nu stiu daca esti Andu prietenul lui Fort din Constanta. :)) . Si restul de dinozauri  ce au mai ramas pe aici. Salutare !  @heineken tot tare in gura ai ramas :)) 

    @41nd De ce nu faci LinkMania Hub #Code, o adunare de programatori, voluntari care sa lucreze toti la un proiect urcat pe gitlab/github ? 

    Mare greseala sa astepti dupa 1 programator sa faca un server de mu/sa-mp. Din 2009 trebuia gandit ceva de genul. 4-5 programatori care sa contribuie la un server de sa-mp/mu. 

     

    • Like 1
    • Upvote 1
  2. La 10.01.2021 la 19:21, Claudiu a spus:

    Eu asteptam serverul de gta 5 .. m-am saturat de promisiuni si nimic. Ne-am obisnuit ce sa faci pe Lm se incearca de toate si nu se face nimic...

    Doar o parere personala. In general cei care au lucrat la un server de joc (programatorii) au luat boala linkmania si anume ca totul sa fie perfect. Fara bug-uri. Asta e boala celui care lucreaza la serverul de joc. A doua boala este din partea comunitatii. Nemultumitii. Si eu am incercat sa ofer un server de sa-mp roleplay (modul ala cu reguli multe de joc) si sa imi ofer pana la urma timpul liber sa lucrez la server pentru a deveni "perfect" dar comunitatea intra pe server si nu participa la dezvoltare impreuna cu mine, pleaca, injura si isi arata nemultumirea ca este incomplet. 
    Consider ca in 2021 trebuie sa lucrezi cu jucatorii in timp real (asta daca si ei vor sa participe sau exista asa ceva) pentru a face ceva. Minim 20 de oameni, jucatori si 2-3 admini foarte disponibili.

    Mai exista o problema foarte grava, de cand eram admin pe linkmania v7.0 Roleplay am tot zis in 2010-2012. Cine era la vremea respectiva trebuia sa faca un anunt de recrutare a tinerilor cu cunostinte in programare pentru toate serverele. Si in felul acesta exista resursa umana pentru dezvoltarea unui server. Exista o baza, o echipa. Am fost respins de foarte multe ori pentru ca am cerut sa pun osul la treaba dintr-un simplu motiv. Protejarea codului sursa a serverului. Vrei sa ne iei serverul si sa pleci? 🙂 Zise unu care nu stia o boaba de programare catre unu care stia si putea sa aduca un plus comunitatii linkmania. Si asa au luat nastere alte comunitati iar linkmania a scazut in nr de jucatori. Pentru ca fix aia care isi doreau nu au avut oportunitatea aici, au deschis comunitati cu serverul lor. Teamwork nu a existat pe partea de programare aici cu mai mult de 1-2 oameni maxim. 

    Sa nu mai zic ca linkmania nu are un website de stiri despre gaming & it. Nu a existat in comunitate un programtor cu cunostinte minime de mysql, html+css, php? Ohoo.. 🙂 

    Doar am scris aici asa in trecere. Evitati-ma daca spun lucruri gresite. Multumesc 😷.

    • Like 2
    • Upvote 1
  3.  

    On 2/3/2016 at 11:36 PM, Radu said:

    Puteti da T/C. Dupa cum se observa, ori este lipsa de interes, ori e vina mea, ca nu stiu sa intregrez acest proiect. Script-ul care l-am facut pentru LinkMania, in legatuta cu acest server. Il predau cui, va dori sa-si deschida un asemenea server aici.

    Cu mult respect,

    Istrate Radu-Cristian

    Asa am patit si eu cu serverul de sa-mp roleplay. Nu te baza pe Staff-ul RPG excludei din campul vizual si nu astepta sa iti dea acordul Sevraj =)))) sau sa vina cei de pe RPG sa testeze pentru ca ei abia testeaza pe serverul lor de RPG SA-MP. Pune clar niste termeni si conditii pentru cei care iti vor oferi ajutor. Eventual functii pentru ca asta vrea mai toata lumea, fa propia echipa a ta de MTA pentru Testare a bug-urilor. Faza e urmatoarea.. 70% din cei care joaca SA-MP nu prea au petrecut mai mult de 2-3 ore in MTA.. maxim sau nici nu au avut instalat asa ceva.

    Tu discuta cu alti manageri care te pot ajuta mult mai repede sa il deschizi. Ei au alte planuri nu prea ii intereseaza proiectul tau.

    Doar esti programator .. trebuia sa iti dai seama ca sunt umanisti mai mult decat realisti. Deci 97% risti sa iti promita ajutor da il primesti la toamna. 

    Insista pe cont propiu, lasa RPG-ul fa comunitate separata de SA-MP pentru ca e un alt client pentru a juca pe serverul tau prin concluzie iti trebuie categorie separata de SA-MP RPG LM.(PS ma refer in cadrul acestei comunitati)

    Daca intreaba cineva de ce nu te ajut? Ti-am raspuns in mesageria privata de ce.:P 

     

     

    Sanatate! 

     

    OFF-TOPIC: Sa imi dati si warn up/ suspend ce vreti, doar am analizat situatia. 

    • Upvote 1
  4. Nu, doar deschideam subiecte. :)) E pacat de linistea asta sa nu doarma lumea. A fost doar un fel de feedback. Singura nelamurire ...nu bagati prea multe avantaje la cei care arunca banul. Asta era frumusetea pe linkmania. Intrai pe un server care nu avea donatii/premium account, toti erau de la 0. Multumesc! 

     

  5. Bun, raspunsul tau e atat de bine primit si reflecta exact cea ce am afirmat eu mai sus :)). Multumesc, apreciez raspunsul tau si fara suparare.

    - Eu la 14 ani am luat admin. Stai asa.. unu de 14 ani isi pierde viata.. (corect spus, majoritatea isi pierd viata in sa-mp si eu am pierdut 2 ani dar sa gandim ca si cum imi pasa) si alegem unu care nu joaca(fara activitate cum ai zis tu) dar este matur (maturitatea in joc nu exista, in fine) este potrivit. Bravo, good point. :))) Pai ce sa zic smecherie nu intri si tu in staff? Eu te vad potrivit.

    - Il intereseaza altfel nu implementa premium accounts in joc. Zici tu? :)

    - Pai sa iti explic ceva poate nu ti-ai dat seama. In primul rand nu ii obliga nimeni sa stea toata ziua pe forum. Prin "cererea ca vrei admin in joc" rezulta ca ai timp liber sa ajuti pe forum/server. S-au vaitat saracii mult de te-ai exprimat asa, nu esti tu de vina. Daca nu au "placerea lor" de a sta pe forum toata ziua sau cat e necesar trebuie sa lase pe altu care are timp liber si placere. :) Poate nu stiai asta.. 

    - Linkmania are o istorie in spate.. nu-i o comunitate deschisa ieri incat sa platesti publicitate. In fine.. echipa manageriala de la sa-mp au gasit solutia asta. 

    Subiectul a ajuns la "procesul de inchidere". Multumesc. Mai ridic tensiunea pe aici. 

  6. Ok, sa zicem ca 50%din post-ul meu legat de ce se intampla cu banii a fost stabilita treaba. Bun asta nu aveam cum sa stiu caci e interna discutia. 

    Bani pentru ?

    - Popularea serverului? Vrajeala.... de umplutura ai scris.

    - Reclama facebook? What, da nu mai stiti sa comunicati intre voi? Trebuie platit ca sa faca reclama?

    - Catre scripter merita toti banii decat sa ii dati pe popularea srv si ce ai mai scris tu.

    Nu vorbeam de functii de admin :)). Ziceam de functii in joc ( sa ai .. acces la nush ce masina). Daca tot ai adus in discutie 80% din staff-ul ala e pe relatii nu pe cat de priceput e ca administrator de joc si cat de matur este un jucator. :))Apropo daca tot zici ca e pe bune. Sa zicem ca intru pe server, imi fac cont. Fac 100 de ore de joc . Sunt cel mai bun exemplu de jucator. Civilizat, matur si cu maxima pricepere in utilizarea unor comenzi asupra jucatorilor, intru in staff? Nu. :) Clar. Sa nu mai deschidem subiectul. Asa a fost mereu. Trebuie mai intai sa stergi bine posteriorul celor cu rosu.. apoi celor cu albastru ii intrebi de sanatate si apoi ajungi admin lvl 1. :) Si eu nu vorbesc ca sa castig eu ceva aici. Mai sunt copii de 14 ani care isi pierd timpul liber acolo. Vor si ei o functie.. sau ceva acolo sa se simta bine. Stau saracii cu orele... vine unu mai cunoscut si ajunge ala si cu 5 ore jucate si restu afk poc in staff.. Eu nu vorbesc pentru mine aici. Ca altu nu are tupeul meu de pe serverul vostru. 

    Ziceam de $ in joc, acces la anumite masini in joc.. nu prea mai exista acea egalitate in joc. Dai un ban si esti desupra altor jucatori, nu? Stiam ca linkmania nu permite astfel de premium account. Toti cu drepturi egale. parca.. si daia am deschis subiectul.

    Bafta fratilor ce sa zic. Succes Domnule Contabil-Sef filtzeR. 

  7.  

    Consider ca e o afacere necurata a lui Sevraj. Stiu ca acest individ mi-a ras in fata cand am fost aici pe linkmania cu un proiect ca am cerut anumite sume de bani contra unor facilitati IN GAME. Faza era ca banii ajungeau in niste concursuri pentru comunitate, insa la el? Ce ? Se poate de acuma asa ceva? :))) . Ce Programator mai exista la sa-mp?

    Am promis ca vin sa taxez individul respectiv. Faza e ca daca cerea un scripter/programator mai intelegeam zic e munca in spate, cam asa era vorba prin staff, nu? Cei care lucreaza la programare sa primeasca niste sponsorizari de la jucatori. Acuma premiem fiecare jucator cu functie de "admin". Deci si-au tras salarii baietii. (ironic vorbind ca nu vor scoate 40€ in jumatate de an).

    Pentru 4ind daca tot au permisiunea sa faca asa ceva obligai printr-o regula speciala pe 2016. Ca fiecare € obtinut din premium accounts ca au ajutat comunitatea sa fie scris intr-un registru, daca nu chiar public cine a donat si a ajutat staff-ul rpg pentru efort. Doar nu au ceva de ascuns ca x-ulescu a donat 10€ ? Nu? ;;).  O pagina de recunostinta pentru donatiile facute pentru munca "enorma" a celor din echipa RPG.

     

    So... accept si warn chiar si suspendare dar si un raspuns  din partea consiliului LinkMania cu vizibilitate publica fara un raspuns sec gen "fac ce vreau" ciocu mic . 

    Termenii pentru donatii specificati de voi prin toamna lui 2015 au fost:(in sectiunea celor din staff)

    - Donatii pentru programatori.

    - Nu pentru AFK-eri in game si alte... prostii 

    - Fara sa aiba posibilitatea jucatorul respectiv la anumite functii in plus/beneficii/$ in joc  fata de un jucator normal. Parca era ceva egalitate intre jucatori candva pe linkmania. 

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  8. Negoita trebuie sa formeze echipa de durata in viitor. Sper sa nu faca din Dinamo fabrica de jucatori tineri care sa ii expedieze in strainatate pentru profit. Cu cat jucatorii ajung la performante inalte si echipa e unita in teren cu atat vom merge la izbanda in Europa pentru ca asta e obiectivul unei echipe din Liga I, Europa = Bani pentru club/profit. Daca dam dupa terminarea campionatului 2-3 din echipa deja la anu o luam de la 0. Sper sa nu fie nici 1% din ce am scris mai sus. Victoria impotriva lui steaua a fost un mic pas. In campionatul Romanesc se afla inca 2 echipe care sunt mult mai bune decat steaua. Astept rezultatele :D.

    3-1 frumos.. la anu se poate si mai bine. :)) 

     

  9. @Jax. inteleg, as ajuta dar chiar nu am jucat acest joc.. decat am vazut niste video-uri pe youtube si seamana cu Quake 3 din copilaria mea. 

    @potcoiti multumesc pentru invitatie insa nu pot intra in staff-ul tehnic pentru ca baietii de la galerie(SA-MP RPG) vor interveni cu discutii canceroase si iti afecteaza si tie proiectul. Am fost un membru linkmania linistit si cunoscut in randul generatiilor vechi pana am dat de noua generatie care a aruncat cu pietre:)). Pe vremea mea era cautat un astfel de tehnician sa le indeplineasca toate poftele insa erau respectosi si acceptau sys vechi adica update-uri la saptamani/luna, cine a jucat pe LM Roleplay(pana in 2010-2011) cunoaste.

    Am sa completez putin vorba/sfatul lui @The Wizard " Bine ar trebui pus tot la punct de la forum și promovare înainte să se dea drumu. " .

    Promovare? Nu primesti de la nici un membru din staff-ul RPG, Manager, Co-Manager. Primesti doar de la Aind, Angel sustinere si altii care nu fac parte din colectivul RPG sunt singurii care promoveaza LinkMania, poti cere si de la MU Online si acolo sunt oameni cinstiti, omenosi. Sau cel putin cand am avut eu proiectul roleplay in aplicare cei de la rpg erau anti-Stark/Scofield, anti-roleplay linkmania. Au facut si reclama prin PM. Am si reclamat asta dar au zis sa cant la alta masa. 

    • Upvote 2
  10. Acordatii o sansa ca servere unice nu mai pupati voi. Ultimul proiect de sa-mp a fost oferit de catre mine. Voluntariatul meu sau mai bine zis munca mea a fost apreciata foarte mult(ironic vorbim). Pur si simplu cativa din staff-ul RPG au spus ca ii doare in 14 de timpul meu pierdut(cineva exprima mai sus ca trebuie lucrat 4 luni la server) si de cele n luni lucrate si sa imi iau serverul si sa plec ca il vor gasi si pe net, desigur ca nu il gasesti. Nu ma refer la cei cu functia de Manager din ianuarie/februarie. Ma refer la astia micii care s-au facut mari prin zona sa-mp. In fine.

    Cum am zis datii o sansa. Daca a zis ca se pricepe la modificat serverul nu-i mare lucru pentru modul lui gen "team fortress" in comparatie cu RolePlay pe care l-am oferit eu. Deci nu mai suferiti de unicitate. Il dezvolta el si il transforma dupa "cerintele" jucatorilor. Acuma nush cati vor juca sau cati doritori sunt ca.. e un server adaptat dupa un joc care exista. Daca zice ca e un cunoscator mediu in ale programarii tot respectul ca isi dedica timpul liber, bafta si ai grija sa nu minti ca stii programare cand defapt il pui pe altu :) dar eu te cred. Nu stiu cati dintre cei care au comentat aici se ofera sa munceasca sau sa faca ceva, ma refer la partea TEHNICA nu la functie de moderator sa-mp si sa dai warn si ban in stanga, zic de cei care creeaza acel /ban in joc :) . Cam rar in ziua de azi. 

    Ciao.!!

    • Upvote 4
  11. Sevraj, The Wizard are experienta multa nu ii da tu peste nas, el si-a exprimat parerea si trebuie luata in vedere pentru ca cum am mai zis are experienta si trebuie ascultat si publicul nu numai ce parere ai tu! Tu incerci sa faci pe smecheru si sa faci ce vrei, asculta parerea comunitatii.  Cand el era pe linkmania tu nici nu aveai cont pe forum la fel si eu dar fata de tine sunt mai vechi. 

    Sunt de aceasi parere cu The Wizard un server de CS GO oficial. Inclusiv eu o sa joc. Deci +1 Jucator.

  12. Da inca un exemplu ca imi pocesti numele. Plangerea este la adresa utilizatorului Spark nu catre mine din cate vad. Stii ca ironia trebuie facuta cu cap? Altfel poate fi intoarsa impotriva ta? Lasa ca inveti... cu totii invatam cate ceva.

     

    In primul rand ai scris 5-6 randuri off-topic si chiar tu ai precizat ca sa nu am motiv de warn ai scris un rand on-topic, specific "gluma de om". Au mai fost tentative de jignire la adresa mea si prin alte zone unde te-am scutit de warn si uite asa te-am oprit cele 3 zile sa mai dai reply. Nu faceai altceva decat scandal asa ca 3 zile te gandesti bine daca ai putea sa revii cu ganduri bune. Daca recunosti ca ai gresit nu numai acolo si peste tot la adresa mea aruncand in stanga si dreapta cu replici nefondate, o sa rog un manager sa iti scoata acel suspend de 3 zile. Ideea e urmatoarea te-am lasat pana azi sa zici ce vrei fara sa iti dau warn de fiecare data. Nu exista linkmania cei care tin cu mine, tu esti singuru impotriva, restu au fost dezinformati de catre tine. 

     

    Un manager iti va raspunde la aceasta reevaluare si accept orice decizie daca am gresit. Weekend placut Gabriel !

  13. Registrul masinilor ridicate
     
    Politistul care ridica o masina trebuie sa completeze urmatoarea fisa:
    Numar de imatriculare:
    Propietar masina:
    Numele celui care a ridicat masina(angajat): 
    Poze cu dovezi pentru incalcarea regulilor:
    Amenda pentru ridicare(aceasta o va primi cand o ridica):
     
     
    OOC:(( DOAR CEI CARE FAC PARTE DIN PD AU VOIE SA POSTEZE AICI.In caz contrar suspend(2 zile). ))
  14. Registru masini eliberate
     
    Politistul care elibereaza o masina trebuie sa completeze urmatoarea fisa:
     
    Numar de imatriculare:
    Propietar masina:
    Numele celui care a eliberat masina: 
    Propietarul care detine masina a primit amenda? Da/Nu
     
    OOC: (( DOAR CEI CARE FAC PARTE DIN PD AU VOIE SA POSTEZE AICI.In caz contrar suspend(2 zile). ))

  15. MODEL - Curriculum Vitae 

     

    IbVut4R.jpg

    1. Informatii generale
     
    •Nume:
    •Prenume:
    •Data nasterii:
    •Sex M/F:
    •Telefon:
    •E-mail :
    •Adresa:
    •Nationalitate:
    •Unde ai mai lucrat in trecut?:
    •Unde lucrezi in prezent?:
    •Ce cateogrii de permis de conducere aveti?: 
    • Ai antecedente penale?:
     
    2. Informatii despre educatie si profesie
     
    •Liceu/Colegiu:
    •Universitate/Facultate: 
    •Alte studii:-
    •Profesie:
     
    (( #NOTA: In momentul in care ati fost cu un cont in alta factiune si ati scris o facultate, nu o schimbati ca sa intrati in EMS, pentru ca nu va tine asta cu mine ))
     
    3. Informatii OOC
     
    •Nick pe Forum: 
    •Level: 
    •Nivel Roleplay:
    •De cat timp joci pe server?:
    •Varsta:
    •Cate ore joci pe zi ?:
    •Ai avut ban pe server ?Daca da, scrie si motivul:
    •Cate warn-uri ai ? :
    •De ce doresti sa intri in factiune ?: (minim 50 de cuvinte)
    •Daca ai recomandari si de la cine (*recomandare insotita de citat si confirmare printr-un reply de catre cel care a facut-o). Precizeaza si gradul acestuia:
     
     
    [center][img]http://i.imgur.com/IbVut4R.jpg[/img][/center]
    [color=#804080][size=150][b]1. Informatii generale[/b][/size][/color]
     
    •Nume:
    •Prenume:
    •Data nasterii:
    •Sex M/F:
    •Telefon:
    •E-mail :
    •Adresa:
    •Nationalitate:
    •Unde ai mai lucrat in trecut?:
    •Unde lucrezi in prezent?:
    •Ce cateogrii de permis de conducere aveti?: 
    • Ai antecedente penale?:
     
    [color=#804080][size=150][b]2. Informatii despre educatie si profesie[/b][/size][/color]
     
    •Liceu/Colegiu:
    •Universitate/Facultate: 
    •Alte studii:-
    •Profesie:
     
    (( #NOTA: In momentul in care ati fost cu un cont in alta factiune si ati scris o facultate, nu o schimbati ca sa intrati in EMS, pentru ca nu va tine asta cu mine ))
     
    [color=#804080][size=150][b]3. Informatii OOC[/b][/size][/color]
     
    •Nick pe Forum: 
    •Level: 
    •Nivel Roleplay:
    •De cat timp joci pe server?:
    •Varsta:
    •Cate ore joci pe zi ?:
    •Ai avut ban pe server ?Daca da, scrie si motivul:
    •Cate warn-uri ai ? :
    •De ce doresti sa intri in factiune ?: (minim 50 de cuvinte)
    •Daca ai recomandari si de la cine (*recomandare insotita de citat si confirmare printr-un reply de catre cel care a facut-o). Precizeaza si gradul acestuia:
  16. Regulament pentru deschiderea unei factiuni (OFICIAL)

     
    1. Factiunea neoficiala trebuie sa aiba:
    - Factiune de tip organizatie: 10 jucatori.
    - Factiune de tip mafie: 8 jucatori.
    - Factiune de tip gang/familie: 4 jucatori.
    2. Activitate din partea membrilor din punct de vedere roleplay.
    3. Alegerea unei activitati: drugs dealer, arms dealer, carjacker, houses robber(momentan inactiv).
    4. Alegerea unui teritoriu.
     

    Regulament pentru factiunile oficiale

     
    1. Trebuie sa respecte regulamentul serverului.
    2. Daca factiunea are minim doi membrii de la deschidere o sa fie inchisa.
    3. Nu aveti voie sa invitati in factiune jucatori fara voia lor.
  17. Am si eu o problema tot cu cablu hdmi ! Am un tv cu hdmi, fullhd si cand il conectez la laptop se vede dar se vede in ceata .Am pus si rezolutia maxima degeaba .Ma puteti ajuta ?

    Iti pun o intrebare dar sper sa nu iei ca pe o jignire. Filmele sunt HD ? Incearca sa pui un video de pe youtube la full hd sau hd si vezi cum se vede.

    Ca sa iti ruleze filmul pe TV trebuia sa il bagi in dreapta sau stanga (cu mouse). Si setarea nu cum au zis cei de mai sus, trebuia cu  "show desktop only on 2". Si aveai 2 monitoare. Ce era la tv nu depindea de PC, daca ai un pc mai performant poti sa te si joci la monitor si sa te uiti si la film pe TV. :)

     

     

    Daca vreti sa aveti desktop-ul pe tv.. da ce au zis baietii mai sus este corect insa daca vrei sa ai si monitorul si TV-ul(TV-ul nu contine nimic de pe desktop este doar fundalul/imaginea de pe desktop si atat si trebuie sa luati BSPlayer-ul sau ce folositi si sa il transferati in dreapta sau stanga sa il mutati pe TV.) trebuie sa setati "show desktop only on 2". 

  18. Ca sa iti ruleze filmul pe TV trebuia sa il bagi in dreapta sau stanga (cu mouse). Si setarea nu cum au zis cei de mai sus, trebuia cu  "show desktop only on 2". Si aveai 2 monitoare. Ce era la tv nu depindea de PC, daca ai un pc mai performant poti sa te si joci la monitor si sa te uiti si la film pe TV. :) 

  19. Sincer de cand asteptam sa intre securistu ala in inchisoare, e un mason infect securist e logic doar are a doua televiziune privata din Romania.. sper sa inchida a2 si a3 si a4, antena 1 poate sa mai ramana sunt cateva lucruri interesante dar daca renunta si la alea deja din partea mea sa inchida tot.

     

    Eu mor cand vad acesti batrani sau tineri care sustin aceasta imagine PSD, Antena 1/2/3. (cum am zis mai sus sunt unele emisiuni la a1 interesante cum ar fi x factor)

     

    Simplu totul incepe de la revolutie pana in prezent 2014.

    - Iliescu- PSD a fost dupa parerea mea vinovat pentru prezentul actual si HOTUL suprem care a dat drumu la toate hotiile, firme peste firme erau deschise nu plateau bani la stat, munca la negru ce "oganizare a fost?  totul mergea in jos  ". A fost o perioada de manca romanu numa friptura de vita zi de zi, am dreptate ? Cu cat manca romanu fripturi mai multe cu atat lasa mizerie ... de stiti si voi.

     

    - Ceausescu a avut si bile negre dar si albe, dar cand ai bila neagra face cat 10 albe asa e romanu toata lumea stie asta de iti fura unu un mar din copac sarac de felu lui nu are bani sa dea 1 leu, ce face romanu il injura si il ia la suturi in loc sa ii dea o sacosa si sa isi adune mai multe ca oricum nu le mananca pe toate :).

    - Ceausescu a lasat totul bec si luna, sosele, orase, la infrastructura ma refer dar si averi foarte mari, aur, argint, bani multi eh.. dupa revolutie fostu presedinte daca a dat drumu la robinet.. sa scurs.. si sa scurs pana la limita, au inchis fabrici au inceput sa dea drumu la privat ca sa se imbogateasca 1 nu mai multi(adica salarii mai mici) au dat drumu la vandut ca sa mai ia bani la stat... si tot asa pana a venit Basescu si le-a stricat jocurile si normal ca daca o parte din romani care erau sefi, aveau firme faceau bani de ii intorceau cu lopata dupa 2006 ceva ceva a inceput sa scada si normal romanu devine contra domne ala a venit si uite eu nu mai mananc friptura de vanat acum mananc doar ceafa de porc nu imi place hai cu PSD sa revenim la afaceri noastre.

    - Puteti sa ma injurati nu sunt basist dar imi place sa fie egalitate intre oameni. Cum era la bac in 2000 si cum e la bac in 2014 ? Nu mai merge cu 100lei la supraveghetori nu? Nu mai are toata lumea media 9-10 :). Basescu si Boc a trebuit sa opreasca robinetul si sa aduca inapoi bani, cum? A trebuit sa adauge taxe ... si e mult de explicat ... oricum mai era si Nastase in perioada lor, i-a jucat pe degete, daia e benzina 6lei litrul din cauza la jigodia aia .. mergeti si pupatil cu tot cu PSD ca platiti 6 lei benzina .de ce sunt accizele mari pentru ca e aproape privata firma rompetrol si omv(singurele companii care distribuie in toata tara) banii incasati se duc in buzunarele altora si mai putin la stat benzina e ca si aurul stiti bine si pentru economie inseamna mult.

     

    Acest Voiculescu este mana dreapta a lui Iliescu se stiau fratilor cu mai multi ani inainte de revolutie si planurile erau facute pfaaai nu stiti voi ce vicleni sunt astia.

     

    Cum functioneaza aceasta imagine buna a lui Voiculescu din partea oamenilor gen "e om bun saracu nu merita". Va explic eu .. de ce Badea si capatanosu ala il tot pupa, nu cumva banul incasat? Da fratilor $ il schimba automat pe om de ii dai la roman in prezent 2.000lei te cara sus pe munte si inapoi. 

     

     

    Daca nu ai fost atent si nu cunosti tot adevarul mai bine nu arata cu degetul cine e vinovat si cine nu, toti sunt vinovati si Basescu si Iliescu dar mai putin Basescu are si bile albe ca si Ceausescu. Daca taicatu si maicata sunt manipulati de antena 1/2/3 si se uita seara la ei si asculta tot ce spun aia fara sa gandeasca si apoi si tu la randu tau cand vezi ca taicatu este cu PSD, nu incerca sa fi si tu la fel si sa iti exprimi aceasi parere ca si a lui, gandeste esti mai "inteligent decat tactu si maicata".

     

    Boc este primar in Cluj vreau sa va spun ca am un prieten acolo si a zis ca totul devine mai curat si se implica foarte mult in sistemul educational. :)

     

    Am scris asa cu picioarele(gramatica la pamant) ca oricum nu prea conteaza parerea mea. Dar eu v-a multumesc si pentru injuraturi si pentru cei care apreciaza. 

     

    Scofield

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...