Jump to content

oick

LinkManiac
  • Posts

    7,149
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by oick

  1. On 4/16/2018 at 10:29 PM, Tsubaki-Sanjuro said:

    ochii din orbita ce sa iasa nimic nu-i gratis cica Linkmania nu accepta sponsorizari atunci cum vrea sa supravietuiasca , doar daca administratorul are $$$ cu nemiluita 

    S-au acceptat si chiar au donat cateva persoane din afara staff-ului, dar fara folos.

  2. @Playboy Cigarette Ala era alt sezon cu care a plecat devil, pe asta de acum, s12 l-am ales si am adunat bani pentru ca asta era oferit de igcn iar free ne-a asigurat ca el se descurca sa-l seteze si sa il faca fain, lucru pe care il facea, pana au aparut neintelegerile in staf si a plecat. Moment in care noi am ramas cu un server pe trei sferturi setat si licenta platita inca cateva luni. Baietii care se ocupa acum de tehnic nu au cunostinte la fel de avansate precum free dar au incercat sa seteze ce mai era de setat si sa ii dea drumul pana cand expira licenta, dupa care sa vedem daca mai are rost sa strangem bani sau nu. Aparent e cam "sau nu".

  3. 1 hour ago, Ulmann said:

    Eu as fi deacord sa donez pentru licenta !! doar sa mai joc si eu pe link dupa 12 ani :D 

    Totul pentru comunitate cu bune si rele !! ca doar asta ne atrage aici hahaha

    Asta au gandit si cei din staff care au donat pentru serverul actual o caruta de bani, dar degeaba, numai cu bani nu se face treaba.

    • Sad 1
  4. In aceste momente jocul este inchis, pana cand aind o sa aiba timp sa vada ce si cum a fost facut pe server, dupa care baietii de la tehnic vor vedea ce a mai ramas din joc, moment in care o sa ne hotaram daca mai putem continua cu proiectul asta sau nu. Lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine ca sa fie un viitor s12, avand in vedere si faptul ca licenta nu mai e platita decat pentru vreo 2-3 luni parca.

  5. 11 minutes ago, luthor said:

    @Damian @haros @41nd @Just @Lancelot daca tot s-a intamplat ce s-a intamplat, pe viitor sa nu mai aveti probleme de genul, faceti un program de generat parole pentru cei cu acces la server, in asa fel cand vrea sa intre cineva sa modifice ceva, sa i se dea parola atunci, de cineva mai de sus, sa aveti un pic de control

    Lasa ca a treia oara sigur nu o sa se mai intample.:bitch_please-min:

    In rest celor care au mai dat prin staf si stiu despre ce e vorba, putina decenta si respect pentru sine in comentari, nu conteaza chiar atat de mult parerea unor necunoscuti de pe net incat sa va faceti de ras, parerea mea.

  6. Aici ai toate informațiile cu privire la setările serverului, printre care și ce se întâmpla la reset. 

    Legat de quest dacă l-ai făcut trebuia sa primești niște iteme care trebuiau activate după care sa dai switch.

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...