Jump to content

Cyrus

Game Master MU S2
  • Posts

    968
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Cyrus

  1. Salutare,

     

    Ne gandim sa organizam cateva eventuri periodice cu reward in joc, de aceea am dori sa stim si parerea voastra in legatura cu acest lucru.

     

    Am rugamintea sa lasati un replay cu tipul de event la care v-ar placea sa participati si, eventual, ce reward-uri ar fi atractive pentru voi ( coins/bok/etc. ) 

     

    Multumesc!

    • Upvote 2
    • Love 1
  2. @Lanaya Serverul iti "multumeste" pentru binele facut. Esti un adevarat jucator de echipa... NOT.

     

    Faptul ca ai constatat aceste lucruri si raportat nu e acelasi lucru cu faptul ca ai constat si ai cautat toate modalitatile de a avea un avantaj fata de restul.

     

    Cred ca majoritatea celor de pe server au venit doar sa se joace, sa isi ocupe timpul liber sau sa socializeze. Altii in schimb, cum de altfel s-a intamplat la fiecare nou server de pe Linkmania au incercat doar sa il exploateze si sa denigreze munca depusa de anumite persoane.

    Este doar parerea mea, nu o lua personal, bineinteles, daca poti.

     

  3. @Meduza @Lancelot @41nd - Am rugamintea sa faceti un anunt pe server ca lumea sa intre sa isi dea cu parerea referitor la ce urmeaza si sa luati in considerare si ceea ce isi doresc cei ce joaca.

     

    De asemenea, poate ar trebui sa lasati site-ul mu.linkmania.ro sa functioneze pana va hotarati ce faceti. Sunt persoane ce isi doresc sa joace doar asa de fun, sa se reintalneasca ca fosti jucatori si nu pot sa intre sa isi faca cont.

     

    Multumesc!

  4. Salutare si bun regasit.

    Am aflat de curand ca se va redeschide serverul de MU si am fost destul de sceptic in privinta persoanelor ce ar mai activa, dar am constatat ca lumea inca este dornica de MU, de dragul timpurilor trecute, dat fiind numarul de persoane ce erau pe server in primele ore dupa ce a fost deschis.

    Apoi a serverul a picat si s-a anuntat ca se va inchide definitiv sau poate se va redeschide uc un DB RR.

     

    Parerea mea este ca, desi s-a inceput putin cu stangul, toate lucrurile au o rezolvare. 

     

    Luand in considerare ca doar o mica parte din playeri au exploatat diferite scapari ale serverului, majoritatea si-au vazut de treaba fara a creea probleme.

     

    Pe serverul Linkmania intotdeaua au existat persoane rau intentionate, care au avut ca scop distrugerea serverului prin diferite metode, dar, dupa cum ne-a aratat timpul, inca exista interes pentru acest joc, pentru comunitatea Linkmania.

     

    Asa ca, cred ca NU este oportuna inchiderea serverului, ci remedierea problemelor si incercarea de a readuce la starea initiala a acelor caractere ce au beneficiat pe nedrept de "benefici". 

    Ca orice lucru nou, exista posibilitatea de a exista erori de inceput, de factory malfunctions ce sunt remediate pe parcurs.

     

    Voi ce parere aveti?

     

     

     

     

  5. 5, 4, 3, 2

    si am revenit cu o rima de soi

    Va salut pe toti, sa nu fie cu suparare

    ca am nimerit si eu pe forum din intamplare.

    Si daca tot am nimerit aici cu bine

    Se pare ca Linkmania se mentine la inaltime

    Acolo sus printre cei mai buni

    printre gameri, de parca ar fi strabuni.

    2016 e anu, Linkmania e numele

    Si eu va doresc tot binele din lume !

     

    Tschüss !

     

  6. Din motive interne este posibil sa nu ma mai ocup de acest event , sper totusi sa ramana in continuare. Din pacate aseara nu am putut activa pe forum.

     

    Dupa cum am spus votul dureaza 2 zile , iar ultimul vot a fost cel al lui Artemis.

     

    CLASAMANET :

     

    Betiv - 5 voturi

    daupac - 6 voturi

    Brotherhod - 2 voturi

     

    CASTIGATOR - daupac - sper diseara sa iti pot inmana premiul , daca nu un coleg se va ocupa de acest lucru.

     

     

    Puteti sa postati rime , timp de 5 zile incepand de ACUM !

  7. Brotherhod - 13 cuvinte : forum , thread, Cyrus, server, BooM, staff, afk, pana, razia, Lance, Linkmania, ma joc, mu-istul

     

     

    boom - 18 cuvinte : BOOM, sa floodez, bichei, serverul, fail, setari, stabilitatea, flood, admini, top, ON, SM, jucam, MU, magia, calculatorul, coin, Linkmania

     

    CASTIGATOR la puncte ... boom !!!   FELICITARI! Diseara iti voi inmana premiul care consta in 5 bok+5 !!!


    Din momentul acesta puteti sa postati versuri timp de 5 zile!!! START

    • Upvote 1
  8. As vrea sa va provoc la un duel in rime !!

     

    Acest EVENT va fi in fiecare saptamana, mai exact 5 zile de scuipat / dat rime si 2 zile de votare . ex : 01.04.2015 - 06.04.2015 - perioada de dat rime / 06.04.2015 - 08.04.2015 - perioada de votare. Votarea va incepe dupa ce eu ( Cyrus ) voi anunta ca puteti sa votati.

     

    Fiecare user va avea dreptul la o singura sesiune de rime ( post ) pe timpul perioadei de rime si la un singur vot in perioada de votare.

     

    Nu exista limita de versuri. Fiecare post trebuie sa contina cel putin 3 cuvinte care sa faca referire la jocul MU Online ( cuvinte apartinand ariei Mu Online ) , nu conteaza daca sensul este acelasi cu cel din joc ( ex : experienta prin care faci lvl / de viata , party in joc / bairam etc. ).

    Cu singuranta atacurile la persoana sunt binevenite in limita bunului simt si fara cuvinte explicite ! Mentionarea unor nume de caractere din joc se va lua in considerare ( ex : "si cum zic despre Lancelot, care nu se mai satura sa faca experienta in LoT " - deja am folosit 3 cuvinte din aria MU Online ; Lancelot , experienta , LoT ).

     

     

    Cel care va primii cele mai multe voturi va fii premiat cu 5 bok +5. In caz de egalitate primul criteriu de departajare va fi numarul de cuvine din aria MU Online prezente in post iar al 2-lea, in caz ca egalitatea se mentine, va fi votul MU Overlord, vot decisiv !

     

     

    Orice post care nu se incadreaza in perioada de rime sau in perioada de vot v-a fi sanctionat cu warn + 1 zi suspend, fiind considerat spam!

     

     

    MULT SUCCES ! - Perioada de rime incepe ACUM !

    • Upvote 5
  9.  

    pai nu inteleg mentalitatea asta. daca tot s-a propus la vot, si s-a mai venit cu inca o sugestie pe langa cele doua puse de voi ca staff, ce rost are sa excludeti celelalte idei propuse acum, pentru a alege ce ati propus voi, iar ulterior, in viitorul apropiat (probabil niciodata) sa supuneti la vot iar pentru schimbarea regulii de afk? adica, wtf??

    chiar are rost sa schimbi regula de spemii de ori? de ce nu se face alt topic, expuse variantele voastre, varianta mea si varianta tipului cu preluarea de 5 gen? si votat inca odata?

     

    Acum 3 zile s-a anuntat direct introducerea contorului afk , am luat aminte la doleantele voastre si am decis sa supunem la vot una din cele 2 variante. Tu ai venit cu o propunere si ai vrea ca in 2 secunde sa se indeplineasca , din pacate nu se poate cat ai pocnii din degete, se va discuta iar daca se va considera benefica serverului se va supune public discutiei dupa ce se va discuta intern.

     

    S-a propus deschiderea unui topic special pentru ceea ce spui dar si alte , este in dicutii asa ca mai ai putina rabdare 

    • Upvote 1
  10. Foarte fain serverul asta , persoanele cu rds/rcs joaca pe cand restu stau ca gastele si se uita pe forumul asta  !! Bravo baieti , macar datimi acces pe server sa imi pot da ban pe account`s ! !

     

    Va multumesc , va rog sa imi indepliniti dorinta  , vreau sa ma loghez sa imi banez account  ! !

     

    Vad ca ai o placere din a face scantei pe aici . Daca iti doresti neaparat stergerea contului astept un PM de la tine cu datele contului !

     

    Toate lucrarile se fac doar pentru a imbunatatii serverul , suntem la inceput !

     

    Multumesc celor care au rabdare si inteleg !

    • Upvote 2
  11. Au ramas mai putin de 30 minute in care va puteti inscrie la primul EVENT de pe noul sezon LINKMANIA , dotat cu premii ADEVARATE !

     

    Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati nick-ul caracterului cu care veti  participa !!

     

    REGISTER

     

    SUCCES !

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...