Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

AngeL

Manager
 • Content count

  11,528
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

AngeL last won the day on January 26

AngeL had the most liked content!

Community Reputation

8,546 Veteran al Comunității LinkMania

About AngeL

 • Rank
  Errare humanum est sed perseverare diabolicum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling

Recent Profile Visitors

82,168 profile views
 1. Știm de când este, dar înainte era pe bază de skill, nu ca acum. Măi, este de etică, știi prea bine ce spun. Eu tot timpul am trata cu seriozitate orice contract, de asta nicidecum nu mă duc cu mașina sau motorul să efectuez un contract. Știu cum este treaba cu contractele, am gestionat multă vreme Cel mai frumos contract și alte treburi ce țin de Hitman. Am pățit în celălalte Wipe-uri, știu cum este, dar nu m-am lăsat până n-am efectuat contractul în stilul meu - nu neaparat că este pierdut, mai degrabă că te aleargă. Cum am mai spus, ține de etică, este destul ca un hitman să fie zărit și jucătorul care l-a zărit poate da /find pe toți hitmanii ca să afle cine și cum este - clar, îi este compromisă poziția sau nu? Aș înțelege dacă acel job ar fi unul de profit sau de interes, dar în cazul de față, ce se câștigă din el (înafară de a da find pe hitmani)? Cel puțin propunerea Nr.2 să se aprobe, chiar n-ar deranja pe nimeni. :)
 2. De asta am venit și cu a doua propunere: Poate este prea exagerată prima propunere, mna, jucătorii mai au nevoie de acel /find, dar a doua cu ce ar deranja și pe cine? Nu cred că ar deranja pe nimeni cu nimic - noi ne-am facem contractele silent și pro, așa cum ne cere liderul și noțiunea facțiunii.
 3. Cred că știm cu toții cu ce se ocupă Hitmans, nu? Păi când spui silent killer, este vorba de o personă fără identitate și omoară din umbră, fără ca și ținta să știe ce sau cine l-a lovit. Eu și colegii mei ne cocoțăm pe clădiri, stăm prin boscheți, de ce? Tocmai să fim cât mai profesioniști, dar oricât am încerca, acea facilitate ne compromite identitatea, ceea ce nu este normal, am dreptate? Hai să-ți zic un exemplu și fapt petrecut: Am pățit că ținta mi-a aflat nick-ul și m-a alergat 3 ore dând find pe mine să-mi vadă poziția, ți se pare normal? Mafiile au lumea virtuală, acolo unde-și duc war-urile în liniște ceea ce este perfect normal, hitmanii de ce nu beneficiază de un drept obținut fix pentru ceea ce se află această facțiune pe server? VREM SĂ FIM SILENT, cerem prea mult? #Când dăm /hits să nu mai apărem la /find până ne efectuăm contractul. Simplu ca bună ziua...
 4. Nick: AngeL Rank: 1 Contract: Push it! Nu este cel mai strălucit contract, încă mă scutur de rugină.
 5. Nickname: AngeL Rank: 1 Eventuri: ShotGun 1 Vs 1 & Team Vs. Team
 6. Greșit, Hitmanii nu iau wanted când omoară cu contract. Deci, polițiștii n-au de unde să știe. Da, sigur, dacă n-am apucat ca și hitman să îl dau jos din primul hit, automat se abuzează de comanda aia până se află care hitman a tras. Ți se pare normal? Uite: NU este normal - dacă eram ”on duty” nu mai îmi știa poziția și nick-ul. De la distanța aia n-avea cum să îmi vadă nick-ul, și nici măcar skinul... Recunosc, mi-am făcut draci! Să nu mai zic că tot intra în bază și ieșea - non-fp pe față, dar, mna, hitmanii sunt avantajați (sarcasm ON). Care ar fi șansa să își dea seama că avem contract fix pe el? Eu personal nici nu mă apropriu de țintă, dacă o fac, asta la câteva sute de metrii. Eu n-am treabă cu job-ul în sine, să îl aibă toată lumea, dar eu când am contract vreau să fiu ”SILENT” din toate punctele de vedere, pentru asta sunt plătită, nu? A doua sugestie nu cred că ar defavoriza pe cineva cu ceva, ba mai mult, atunci când un jucător ar vedea un hitman la ”players nears you”, ar putea foarte simplu să vadă dacă hitmanul este ”on duty” ori este-n trecere ..asta dacă s-ar implementa sugestia nr.2.
 7. Spune-mi, ce beneficii îți aduce acest job? Aici ai dreptate, la asta nu m-am gândit, ar trebui, deși nu știu dacă bate așa de departe, eu aveam 237m față de cel vizat. Îmbunătățirea asta este chiar foarte bună. Nu știu cum este acum (am intrat de puțin timp), dar înainte exista suspiciunea că anumiți Hitmani dădeau /w țintei. Ca și silent killer este și normal ca să nu apari pe mini-map, munca ta ca hitman este să-ți omori ținta și să te faci nevăzut. Aici cred că s-ar putea face ca și când membrii hitman dau /joinevent să apară pe hartă - @Zooky. Ce contează că este sistem sau intru eu cu un cont secundar și pun contracte cu bind-ul? Dar, da, ai partea ta de dreptate; Modificat sistemul, să se pune contracte doar de la level 5 în sus - zic și eu. Hitmanii n-au nici un avantaj față de restul, nu vă legați de esența noțiunii ”Hitman”, nu este un avantaj, este o necesitate pentru a-ți îndeplini contractul cu succes. Am deviat puțin de la sugestie, hai să ne limităm strict la sugestia în cauză; Eu sunt Hitman, eu vreau să-mi fac contractele cât mai silent, este anormal ca eu să nu îmi pot îndeplini misiunea din cauza unui job(non-profit) la care au acces toți. Cât despre 5 players nears you - modificat în așa fel în cât când îi dai /offline să nu mai apari nimănui din raza ta.
 8. Salut, Nu știu dacă s-a mai propus până acum, dacă s-a propus, îmi cer scuze pentru topic. Am revenit în Hitman și am constata că pe lângă bug-ul cu /find, mai am surpriza să-mi dea /w cel pe care aveam contractul (acesta fiind medic). Nu înțeleg de ce trebuie să aibă un civil, medic sau mafiot acces la acest job. a) Job-ul n-are cooldown - aci toți cei care dețin detective pot da /find pe toți hitmanii, să vadă care și cum este în zona lui; b) Job-ul n-are nevoie de skill - adică oricine poate să stea cât vrea cu find-ul și să vadă la ce distanță este punctul de interes - Vi se pare normal față de hitmani? Cum ne mai putem contractul silent când toți au acces la find și la job-ul detective fără nici o restricție? Oricât de silent acționezi tot ești expus ca și hitman. Propun: Scoaterea job-ului detective la medici, civili și mafioți - Nu fac nici un profit de pe urma acestui job Cât un Hitman are contract să nu se poată da find pe el - Este ”on duty” - treaba lui este să fie cât mai silent - Facțiunea Hitman este pentru a acționa cât mai silent, nu să ni se pună pedici cu un job care n-aduce nici un profit real. Vreau să luați în considerarea propunerea mea, la felul cum este acum, orice noțiune de Silent Killer este nulă. Cum unii au pretenția să nu acționăm față-n față, și hitmanii au pretenția să nu le fie desconspirată poziția de-o comandă inutilă pentru anumite facțiuni.
 9. Mulțumesc frumos. Eh, până la rank 5 mai am....defapt nici nu îl urmăresc, niciodată nu m-am ghidat după rank. Iar încep cu contractele de la distanță: Și, iar aduc în discuția propunerea scoaterii find-ului, să rămână doar la hitman și cops - mai ales că acesta nu are cooldown și nu mai este bazat pe skill. Cred că am să fac iar sugestia asta. Nu văd de ce ar avea un medic, mafiot sau civil acces la find.
 10. Nu te poți ghida după /find, are bug, uită-te mai bine la cel pe care am avut contractul, ai să îți dai seama.
 11. Când este în sânge, este în sânge! Nici măcar nu m-am ghidat după /find. #Sete!!
 12. @Otz3larul parcă aș vrea să aud un cover făcut după coverul ăsta: Muzică clasică cu influențe rock, genial! Chitara este bestială acolo... aff! Și varianta clasică și originală: Dar tot coverul îmi place mai mult (din cauza chitării). :)
 13. Salut, Să ne înveți și pe noi secretul, vrem să dăm ”magic”. Un cântec care reflectă o parte din tiparele societății și ”realitatea”.
 14. @Madaa de la mine pentru tine:
 15. Dmy a efectuat misiunea cu succes, acesta primește 100k, 5k mats și 3 puncte. Misiunea 2. (easy): Participă la două War-uri Fă în Paint minim 5 Kill-uri Omoară cu Mp4 2 rivali Depozitează în seif 2k Mats Premiu per misiune: 100.000$ și 5k Mats 3 Puncte Aveți timp de efectuare 12h (ținând cont că este misiune ușoară) - Bonus 50k cine efectuează misiunea în maxim 4 ore. Fiindcă este misiune easy, se va premia doar primul care va posta aici.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.