Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

AngeL

Manager
 • Content count

  11,360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

AngeL last won the day on May 9 2016

AngeL had the most liked content!

Community Reputation

8,354 Veteran al Comunității LinkMania

About AngeL

 • Rank
  Errare humanum est sed perseverare diabolicum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling

Recent Profile Visitors

80,731 profile views
 1. Deoarece acum ambii participanți sunt membrii Staff, discuția va continua intern. Vă împac eu pe amândoi, n-aveți voi grijă.
 2. Nu te mai pune în posturi neregulamentare, cu siguranță nu vei mai avea nelămuriri și probleme forumale. O seară liniștită.
 3. Ai reușit să te conectezi la internet pe PC?
 4. Bun, Te rog să conectezi prin cablu USB telefonul la PC, din meniul telefonului intri la setări --> Hotspot mobil și Tethering --> Partajare conexiune internet a dispozitivului - așa o să ai internet pe PC ca să îți poți descărca acele drivere.
 5. Pentru Hitmanii mei - Contracte silent și an nou fericit!
 6. În primul rând, ai telefon sau tabletă cu date mobile sau Wi-Fi?
 7. Salut, Atitudinea moderatorului în cauză este corectă, nu văd nici o urmă de ”sictir” în replicile lui forumale. Dacă semeni furtună, te aștepți să te bucuri de cer senin? - Văd că ți-a răspuns în una din reevaluări chiar un Manager GTA, ce ai vrea mai mult? Comportați-vă matur și asumați-vă consecințele acțiunilor voastre directe sau indirecte. @DONETSK17 - cont clonă - șters. Regulă încălcată: O zi plăcută și an nou fericit!
 8. Salut, Ai fost sancționat corect pentru delimitarea mea cu roșu; Ai folosit un ”apelativ” jignitor la adresa colegului/colegilor de forum - ai încălcat regula din Regulament Principal: Am să te rog ca pe viitor să ai mai multă grijă în exprimare + să nu uiți de cei 7 ani de acasă. Acel warn îți va expira la data de 26.01.2017 18:08. Cu altceva te mai pot ajuta?
 9. Salut, Îți trebui un Smartphone conectat la internet să faci tethering, așa îți poți descărca de pe internet orice driver îți trebuie.
 10. Hai să trec și eu pe aici, așa, ca de 2017. :) An nou fericit vă doresc! Like bobică mică, like tatuaj!!!
 11. Salut, Ți-a explicat colegul meu ce pași trebuie să urmezi. Te rog ca pe viitor să folosești secțiunea dedicată Mu-ului pentru orice problemă legată de MU (Ajutor și Suport Tehnic).
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.