Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

AngeL

Manager
 • Content count

  11,548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

AngeL last won the day on January 26

AngeL had the most liked content!

Community Reputation

8,569 Veteran al Comunității LinkMania

About AngeL

 • Rank
  Errare humanum est sed perseverare diabolicum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Not telling

Recent Profile Visitors

83,117 profile views
 1. Măi, nu mai știu, a trecut ceva vreme și s-au schimbat vro 4-5 lideri de când am intrat eu în Hitman. Oare tu erai pe atunci? @Nucă!!!!!
 2. Bună dimineața, Totuși nu este bine să-și folosească numele real. Te rog să îți alegi un nume/nickname care este liber. Îți va fi schimbat.
 3. Salut, Contul @RoxorFORTAPALESTINIANA NU este cont clonă: Te rog frumos să menții tonalitatea la un nivel cât mai decent. Nu mai faceți din jigniri și lezări cuvinte uzuale, de asta sunteți sancționați atât în joc cât și pe forum. Dacă Ovi sau eu (sau oricare alt Staff-er) te-am face penibil, ai urla pe-aici, nu? Nu suntem sacii de box a nimănui. După ce se încheie reevaluarea ai pauză 20 de zile de pe forum, acum îți las dreptul la replică.
 4. Salut, Sugestie mutată la locul ei. Tu ai postat la sugestii cu și despre forum, mai multă grijă pe viitor.
 5. Ah, si aveam pe putin un an in agentie... Repede a trecut timpul...
 6. Great, great. Thanks! Eu de ieri m-am dat pe Păgân Metal and Folk Metal. Rock rusesc și miros de orhidee pentru toți!
 7. Să nu exgerăm, hitmanii au atacat și au fost atacați pe toate părțile, ce risipă? Atunci medicii, anumiți mebrii PD și Ballas, cum au murit, că hitmanii au făcut risipă de gloanțe? Oare cum ne-a scăzut viața și AP-ul dacă n-am atacat? Dovezi: + un hitman deja era mort și ceilalți cu AP-ul și viața scăzută. Da, avem tactica de a ne piti și a ataca calculat, da, mai băgăm și capul la cutie, mai ales căci cum s-a precizat mai sus, eram atacați din toate părțile. Eu cred că nu murea nimeni dacă mai se lăsa 10-15 minute, ai văzut cu ochii tăi că era pe final, am dreptate? Cum tu ai treabă, și noi aveam, dar pentru acest eveniment am lăsat tot jos și ne-am prezentat la ora programată. Tu îți imaginezi că noi nici n-am avut o alianță? Am fost doar noi cu noi, ne-am protejat spatele unul altuia, și cu toate astea agenția Hitman a avut șansă reală la titlu. Nu dă nimeni vina pe nimeni, dar în anumite cazuri trebuie să mai arătăm și flexibilitate. Agenția Hitman nu poate fi învinuită de nimic, din contră, s-a dovedit eficiența co-liderilor și a organizării agenților. Deci, pe bune, de câteva ori au trecut cei din Ballas pe lângă voi, atacau UST-ul și se retrăgeau. Poate nu s-au văzut sau n-ați avut vizibilitate să-i atacați. De sus așa s-a văzut. Te rog să ne scuzi dacă v-am acuzat pe nedrept.
 8. Salut, Cu părere de rău vă spun, Supremacy-ul acesta a fost o dezamăgire. Ca și agenți și membrii Hitman, ne-am adunat în spawn, ne-am stabilit o tactică, ne-am făcut conferință pe TS, noi am luat foarte (dar foarte în serios) acest eveniment. Ne-am stabilit punctul strategic în partea superioară a vaporului, am fost expuși din toate părțile, dar ne-am organizat în așa fel în cât am acoperit toate zonele critice. Nu am putut să nu deduc și eu dar și colegii mei căci după ce s-a anunțat ruperea Team-urilor ...a fost un soi de înțelegere între Ballas și PD, Ballasul n-a atacat PD-ul și nici invers, iar cei din Ballas circulau nestingheriți pe lângă cei din PD, pe bune? Poate mă înșel, dacă da, eu îmi cer mii de scuze, n-am nimic cu nici una din facțiunile respective. Bun, ne-am chinuit să scoate Ballas-ul, 2, 3 sau 4 membri Ballas au fost scoși, după aceea ne trezim că se anunță descalificarea tuturor facțiunilor. Nu mi se pare corect, cu toate că noi am fost expuși, ne-am câștigat avantajul prin munca-n echipă și sincronizare între noi, ca să ce? Ca să fim descalificați că ne-am luptat cu toți din jur și că am ținut piept indiferent de situație? Prin decizia de a descalifica toate facțiunile fără să vreți ați ne-ați dezavantajat total. Mai erau 2 UST, 2 Ballas și 3 sau 4 PD, iar noi eram 6 hitmani, clar, evenimentul era al nostru dacă ni se mai acordau 10-15 minute. După cum știți, un eveniment de claibru acesta nu este un LMS sau nu te duci RAMBO, un eveniment de genul acesta se desfășoară prin strategie și chiar stimulează foarte mult munca-n echipă și în colectiv. Cum spunea și colegul meu mai sus, și eu am participat la mai multe evenimente de acest gen, a fost când a durat și 3 ore, fiecare lider de facțiune și-a arătat aptitudine în organizare și și-a motivat colegii de facțiune spre o anumită tactică de câștig.
 9. @Messi suspend 5 zile pentru abuz de dislike. Frustrările nu au ce căuta în comunitatea asta. Primăvară frumoasă. ---------------------------------------- #LE: Vam spus că îmi iubesc sniperul? :))
 10. O primăvară frumoasă și liniștită.
 11. Salut! Este primul weekend în care primăvara ne zâmbește frumos și călduros. La mulți ani, femeie, ești frumoasă! ”One wise - eye godOne sly evil eyeAnd thr magic following meNothing can scare meNothing moves meNothing burns meNothing kills meNothing beats me”
 12. Da' ce v-am rugat eu, puişor? Warn up! Dacă consideri că ai fost neîndreptăţi, te rog să faci cu lux de amănunte o reclamaţie, AICI. Aruncând subtilităţi întărâţi spiritele şi iar o dăm în drame tipice şi puerile.
 13. Salut, Am să vă rog să încetați cu atacurile subtile. @Lowangel 2 -ban permanent - cont clonă. Sper că nu mai văd alt cont clonă atât timp cât @LowAngel. în suspend, voi fi nevoită să te ”premiez” cu încă 10 zile pe cel principal.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.