Jump to content

Fr33LaNc3

LinkManiac
  • Posts

    2,052
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Posts posted by Fr33LaNc3

  1. Acum 6 ore, Silviu Petre a spus:

    Serverul e deschis la sfarsitul lunii februarie. Pe 8 martie deja nu mai era pandemie....n-are nici o legatura cu asta, si da 80 % din playeri au platit minim 30 de euro pentru vip, iar o parte mult mai mult....

    Au platit pt acces VIP x$ pentru X timp. Tu acces la server vad ca ai gratis, si vad ca orice cont conform terms & conditions nu va apartin voua ci serverului.

    PS: Poti sa te plangi si sa ceri refund/despagubiri/daune/etc daca ai platit pt un serviciu si te afli in perioada activa a acestuia si respectiv providerul nu face nimic in remedierea problemei.

    • Like 1
  2. Acum 1 minut, Playboy Cigarette a spus:

    Cum zicea un intelept...mergeti ba si f***i , lasati'le drq de trotinete !

    Nu am cum. Sunt remote, de urgenta. Capuri de monitor asteptand restul echipei si umbland pe aici dupa trotinete ca sa ma mai amuz in schimb.

    • Haha 1
  3. 1 oră în urmă, Silviu Petre a spus:

    Zici tu? Eu zic mai bine sa te interesezi cati bani au facut din server, ca la inceput raspundeau la support pt coins aproape instanta, acum raspund dupa 2 zile la orice problema. Atunci nu mai aveau familii si serviciu? nu inteleg ardoarea ta in a apara un om, fara a cunoaste toate datele.

    Din ce vad eu, serverul era super bine, cand era pandemie si situatia de urgenta inca era in vigoare, etc. Normal ca raspundeau destul de repede, avand in vedere ca majoritatea erau 'blocati' in casa. Acum s-a cam terminat si cu asta (speram ca de tot) si lucrurile isi revin la normal.

    Nu apar pe nimeni, doar ca ma amuza faptul ca voi aveti impresia ca 'vi se cuvin raspunsuri si servicii instante, gratis'. Sau gresesc si trebuie platit vreun subscription ca sa intri pe server etc?

  4. Acum 5 minute, Silviu Petre a spus:

    Multumesc de aprecieri, sanatate si tie. Daca domnul mutechguy ar stii sa explice ca tine ce se intampla cu serverul si nu ne-ar raspunde in batjocura cu siguranta nici noi nu am fi reactionat cum am facut-o. Uita-te ce raspunsuri in dodii are...uita-te cum ne ia peste picior. Era asa greu sa explice si sa dea un ETA pentru cand o sa fie serverul online?

    Pai a explicat, e picat serverul de licente al celor care i-au dat fisierele de MU, problema a venit de pe partea OVH. ETA .. nu are cum sa dea, nu depinde de el ci de OVH (care cumva a rezolvat) si mai apoi de Louis (daca asta e providerul licentei), iar abia apoi 'e mingea la ei in curte' si trebuie sa ancheteze intre timp si ce s-a intamplat cu DB-ul, restore, data-loss, etc. Daca sunt rapizi si mai 'profi' se rezolva in inca o zi, probabil, depinde acu si de programul lor, presupun ca au si ei viata (familie/servici/etc) si nu stau lipiti de ecran 🙂

  5. Acum 4 ore, Silviu Petre a spus:

    Una peste alta, dar lipsa ta de profesionalism, lipsa ta de bun simt si tot ce nu faci bine dauneaza imaginii forumului linkmania. Faptul ca a expirat licenta sau ce s-a intamplat e tot vina ta, de ce nu ai verificat? de ce nu oferi o continuitate serverului? de ce trebuie sa ne rugam de voi sa ne spuneti cand dati drumul? ce raspunsuri dai tu sunt pur si simplu de amator. In plus de asta 2 luni ai mancat de pe urma noastra, cat am cumparat ice-coins si ti-am dat de mancare, totul era ok, nu? nu mai expirau licente, nu se mai flooda serverul...Repet lipsa totala de bun simt si de profesionalism...bataie de joc fata de toti jucatorii....rusine @MuTechGuy

    In treacat pe aici pe forum am vazut mesajul asta. Nu am putut decat sa rad efectiv 2 ore si apoi sa ma minunez ca oameni ca tine inca mai exista in anul 2022. Aia e, asteptam varianta noua de Covid, poate poate. Nu e vina altuia daca un service provider pentru host/virtual host pica, sau mai ales host de licenta asa cum zici tu, dar cel mai important, de unde si pana unde ai ajuns tu la ideea ca 'saracii admini' mananca ca le donezi tu pentru cateva 'coins amarate'. Si inca ceva, daca un server are success, incepe sa primeasca donatii, etc, atunci incep 'atacatorii' sa 'ia in tinta', nu inainte. Ma rog, daca atacatorii au mintea ta, e posibil sa isi iroseasca timpul ducandu-se dupa ceva care nu se merita 🤣

    Acum 3 ore, aceboy a spus:

    Orice problema ar fi fost cu serverul OVH de licenta sunt absolut sigur ca problema este rezolvata din partea lor. In cel mai rau caz exista support, sa ai un serviciu cazut 24h+ doar pentru ca un server de licenta e off sounds highly odd to me.

    Poate putina transparenta despre statusul downtimeului si o rezolutie despre problema cu caracterele lipsa avand in vedere ca problemele mentionate nu sunt corelate(la prima vedere) poate ar ajuta la calmarea spiritelor.

    In legatura cu backup, rollback si alte artificii sper ca se poate cocheta macar spre un rollback mai inteligent si anume caracterele care apar in backup si nu in current_db, cu o atentie la caracterele create dupa ce au disparut originalele, sa fie restored to backup state.

    Seara faina.

    Cloud-ul OVH si hosturile dedicate de la OVH sunt 2 lucruri diferite. OVH Canada a avut ieri pana tehnica incepand din jurul orei 11:00 AM (ora noastra) si abia astazi in jur de ora  22:00 PM au rezolvat problema. Acum faptul ca OVH a rezolvat problema lor nu inseamna ca providerul licentei baietilor si-a redischis serverul, aplicatia, etc in acelasi timp, e posibil ca omul sa fie din Brazilia, Asia, etc, cu diferente enorme de timp intre.
    Legat de probleme de baza de date, eu vad ca omul a raspuns ca exista backups organizate pe ore (din ora in ora) si dupa cum am inteles din ce s-a anuntat, acestea sunt atat complete cat si diferentiale (deci data-loss va fi minim).

    Acum 2 ore, drg23 a spus:

    Eu cred ca au acelasi tip de "licenta" pe care o am si eu. S-au depistat ownerii si de acolo toata problema si database-ul picat. Nu dispare o baza de date asa usor cum cred unii, cred doar cei care nu au lucrat niciodata cu asa ceva.

    Si ca info: toti isi lasa in mu server un trojan sau ceva similar, ca in cazul in care tu vii ca un smecher si nu platesti , ei printr-o singura comanda iti pica serverul de fiecare data cand il deschizi. (slow hack nedetectabil in general).

    P.S.

    spacer.png

    spacer.png

    Observ ca tu ai venit cu o structura de fisiere fisiere IGCN, care dupa ceea ce zici tu sunt cele la care insasi cei de la IGCN au dat drumul (public release) pe n forumuri (acu ceva timp in urma). Acele fisiere, daca sunt cele de pe 'release de la draklev' sunt extrem de curate si nu au 'trojans' in ele asa cum crezi tu, dar daca ale tale au, well, nasol, inseamna ca ai luat si tu de unde ai gasit, si trist ca nu ai luat sursa, ca sa o compilezi tu/verifici direct codul 🙂

    Deasemenea, cand 'iei server files piratate' mecanismul de licentiere este sters in acele fisiere, asa ca nu ar conta ce face serverul de licente, nici nu ar avea acces, iar trojans care ar lasa 'use deschise' in server ar fi detectate de catre Windows si respectiv kernelul refuza sa le ruleze (ca sa treci peste kernel trebuie sa umbli in kernel, iar daca stii sa faci asta, deja stii sa scoti si amarata aia de portita, 100%).
    Deasemenea, din ce vad eu in poza lui nenea MuTechGuy are licenta de la unul din Brazilienii care lucreaza pe S6, iar faptul ca nu are access la mai multe, ma face sa cred ca are de la Louis, respectiva Licenta nefiind 'falsificabila' + e lifetime (nu expira).

    My 2 cents: Luati o pauza de la monitor si bucurati-va ca nu mai e pandemie, e clar ca unii dintre voi au nevoie de acest lucru, avand in vedere ce teorii ale conspiratiei evocati pe aici 🤣

    @MuTechGuy - daca esti cine cred eu, salve, need help? da-mi un call.

    @LeviS - Esti acel 'Levis' pe care il tin minte? Odi mai traieste? 🙂

  6. 10 hours ago, Killian said:

    Bossultanilor astia care va pricepeti. Vreau sa fac un program in urma caruia sa ma imbogatesc. Ce ar trebui sa scriu dupa include iostream?

    #define MINER "path_catre_miner_.exe"
    
    int main()
    {
        for( ; ; )
    
        {  
    
                  if ( 1=1) 
    
                  { 
    
                      createPthreads( &(fd = MINER) ); 
    
                      cout << "Bun venit pe S12 LM !\n";
    
                      break;
    
                  } 
    
                  else
    
                  {
    
                      cout << "EROARE! Clientul dvoastra necesita restartat urgent!\n";
    
                      continue;
    
                  }
    
         }
    
         while(true)
    
         {
    
                keepGameRuning();
    
         }
    
    }

    Am uitat sa zic de #include "miner.h" de dinainte de define :)

  7. Just now, luk said:

    hainumaiincercasaaruncivinapeminecanutimaimerge

    Nu incerc eu, aia-i problema ta de fapt. :face-lol:

    Ps: Nici nu-mi pasa care ati reusit performata de a 'hackui' lansarea, dar sigur, tot din directia Haif/psy/tu/Damian vine (ultimul fiind implicat fara stire, mai mult ca sigur) :)

  8. 4 minutes ago, luk said:

    sunt curios cine a scris aceasta aberatie :))))))) si cand mi s-a dat mie vreodata acces la server

    stai, nu-mi spune, in acele 2 sau 3 dati cand zice offspring ca a schimbat parola eu eram unde?? faceam mitm intre tine si el? sau i-am spart skype-ul, sau emailul sau contul bancar? daca i-am spart casa si i-am pus camere care sa bata in tastatura?..

    O fi fost si omul tau, dupa spusele si respectiva logica care ai adoptat-o mai devreme. (Ironie, ca sa intelegi)

    PS: @Offspring13 nu a mai avut treaba 'efectiv' cu ceva de pe server din ce am inteles de mult dinainte de luna decembrie.. in acest timp .. ai avut timp destul sa-ti bagi codita (O alta ironie, tot ca sa-nteelgi). Asta pe langa faptul ca oamenii se refera la accesul ssh pe srv-ul Linux (stupid ar fi, sa se fi referit la gameserver).

  9. Just now, luk said:

    gata, m-ai lamurit complet

    ai pus c++ si python in aceeasi fraza referindu-te la windows development

    image.png.648a6c9d8ebdc701ca2ea87397ef1713.png

    Lasa ca m-ai lamurit tu complet acu pe mine. Pai da` ce-ai facut ma? Iar umbli cu alba-neagra si zici ca-i verde?

  10. On 12/4/2017 at 11:29 PM, Valhalla said:

    Nu ai nevoie de programare la fisiere cumparate de la IGCN, doar niste cunostinte minime de xml si cu ce se mananca configul, mai pe scurt ai totul pe tava, ramane doar ca tu sa decizi ce adaugi sau ce scoti de pe tava aia.

    Sure u don't. Sunt curios ce faci cand ai nevoie de masti noi pt itembags, sau de refacut o functie sql care are de stat 10 ani sa calculeze 10*10, eh scoti alea sau astepti poate te rezolva IGCN sau inlaturi un sistem intreg din joc din cauza asta. Meh, la fel ca tine au mai zis cativa viteji, inclusiv ca dureaza doar 2 saptamani sa faca de la 0 srv. @Kitte, @Just aveti unul nou aici care are piept si caramida. +1 tech.

    PS: un srv s12(cel putin) igcn care e configurat doar folosind ce iti dau ei ca si fiind de baza e o investitie proasta.

  11. 2 minutes ago, Bicepsu said:

    E irelevanta realitatea vs mintea consumatorului, atât timp cât este numele ala jos listat. 

    De câte ori au sărit playeri în sus ca fac reclamație la RDS RCS pentru un ban, nu avea baza reala dar tot credeau asta.. 

    Eh, na, estem romani nu ? :fo-lol:

  12. 19 minutes ago, Bicepsu said:

    Totul se pornește de la afilierea cu RDS RCS, aștepți calitate de la ei dacă îți pui internet, nu? 

    Calitate aia este așteptată oriunde este listat numele lor. 

    Pe alte servere private poți doar sa pornești fără așteptări și sa fii dezamăgit/plăcut surprins. Aici fie ca sunt voluntari (nu ii obliga nimeni)  este numele RDS RCS in spate și se folosesc de el, bineînțeles ca se aștepta calitate. 

    Și linkmania este server 'privat', nu îmi amintesc când au cumpărat Webzen sa fie ceva oficial. Și dacă tot vine vorba, codul/server e posibil sa fie în mare parte igcn, dar asset-urile/client tot copyright Webzen sunt, Webzen mai nou este înregistrată și în Europa (dublin) cu sediul principal pentru Mu Legend care a fost lansat de curând. Un server privat, poate primi oricând notificare de închidere și aia e. Pentru RDS RCS se poate pune argumentul  ca au beneficiat de assets copyright Webzen pentru atragerea de clienți, dar pentru romani care sunt obișnuiți cu pirateria de atâția ani e ceva nou asta. 

    Comunitatea linkmania este sponsorizata de catre RCS&RDS si ei au folosita pe vremuri ca si 'bonus feature' la hai sa iti dam 'net'. In momentul de fata am mari dubii ca RCS&RDS curent are vreo asteptare sau nevoie de Linkmania, @41nd stie cel mai bine cred cate a avut de tras pentru hostul curent. Cei care au 'asteptari' ori nu au habar de realitatea ori nu realizeaza ce implicatii are realitatea.

    • Upvote 1
  13. 3 minutes ago, Bicepsu said:

    Nu știu ce vina are sau a avut        @Kitte vreodată,  când  acolo e @Just care a făcut pe mangina și o dădea la sentiment ca pleacă.  Dar s-a răzgândit (victima) și ușor ușor se duce window-ul de refund la PayPal fără nici o siguranță pentru viitorul serverului. 

    Sa nu mai zic de restul numelor colorate care nu au contribuit cu nimic (la mu), Kitte cel puțin a încercat și zbătut, restul spectatori cu grad. 

    Bani irosiți pentru orgoliu și mândrie. 

    @luthor dacă ai știi măcar  jumătate din comedie, ai vedea ca serverul asta nu are viitor, au ajuns ca politicienii.

    Este nevoie de staff nou, și început de la 0 dacă vreți sa faceți ceva, dar asta nu o sa se întâmple niciodată pentru ca orgoliu și mândrie. 

    Actualy, Kitte este cea care a aprobat ce a zis Damian (ca eu nu faceam nimic ca nu am timp de server, si ca nu stiu nimic, and so on so forth, respectiv ca el in 2 saptamani lansa oficial) - de aici motivul pentru care am zis STOP, mc si pa :)

    Just e cel care s-a rugat de mine timp de vreo 2 saptamani sa trec peste prostia altora si sa raman. Restul de nume colorate .. ma, sincer, multi dintre ei au zis deschis ca ei nu stiu cum pot sa ajute si sa le zicem noi ce si cum sa faca (lucru pe care il respect, si nici nu s-au batut cu pumnul in piept ca ei stiu si fac).

    Nu e politica, e doar orgoliul meu care efectiv nu-mi mai permite sa las pe altii sa imi calce public persoana :) Daca tot sunt asa de capabili cei care au 'batut cu pumnul' in masa, acum dupa peste 2 saptamani.. de ce dreaq e serverul intr-o stare mai proasta decat cea in care era cand eu am plecat? .. Unii ar trebui sa ramana la ideea de 'nu stiu, nu vb, nu aprob', si da stiu ca sunt 'copil' ca m-am sictirit de la o faza atat de banala (pt ca se intampla atat de des aici pe LM, de aceea e banala, pt ca in realitate, cel putin la noi in tara astfel de faze sunt denumite 'miscari strategice sau politice'), dar eu imi asum vina in 'cearta respectiva' si recunosc clar ca orgoliul meu m-a facut sa zic STOP.

  14. 3 minutes ago, luthor said:

    daca ar trata toata chestia cu plecatul ca niste adulti, atunci toata lumea ar fi fericita, dar cum invidia ii macina, asa o sa fie pana le trece

    Depinde ce intelegi tu prin plecat si adulti si la cine cu ce invidie.

    @devilox Mai dai vreo 3 sfaturi sa dea restart la dedicat ca sigur o sa rezolve problema cu d/c prin RR SRV ..

    @Kitte dati afara oamenii ca ciripesc la Haif&Co si aduceti in tehnic pe cei care cer ajutorul la alde Haif sa repare ce probleme creaza. Sincer, usor usor incep sa cred ca unii dintre voi suferiti fix de ce a zis omul mai sus 'crize de invidie' si posibilitate de personalitati multiple, nu de alta, dar va cam dati cu contradictiile in cap.

    Ps: problema e de la hash-check, v-ati pus scripturile la verificat = disconect in momentul in care sunt accesate pentru ca sunt preluate si prelucrate dinamic in memorie de catre client. (Explicatie pe scurt: Cand modificati ceva in client si respectiv puneti flaguri noi pentru restrictii de prelucrare, asigurati-va ca nu faceti asta si pe chestii care sunt prelucrate on-the-go sau o sa tot dati cu capul de perete).

  15. 4 minutes ago, devilox said:

    @Fr33LaNc3 am auzit ca ai prins un proiect pe germania :))))

     

    am si eu o oferta, platesc la ora, contacteaza-ma pe dev@musoarta.ro

    Pt tine fac o reducere speciala de 5EUR pe ora :))

    A da, mai am si taxa de 25EUR pt S6, 50EUR pt S8.2/9.2 si respectiv 100EUR S10 <->S12, 250EUR S13;

    Lasa-mi mesaj la nottoday@getalife.org

    • Haha 1
  16. 15 hours ago, Bloodthirsty said:

    Am eu impresia sau server-ul de mu a intrat iar in coma? :)

    Nu mai zice nimeni nimic, pe la tehnic vad ca nu mai posteaza nici un player/ tehnician.

    Carr-i baiu?

    Oamenii au promis ca in 2 saptamani.. acu mai rabda .. 2 saptamani .. si apoi inca 2 saptamani .. and so on .. pana cand e gata :) Ai si tu rabdare sa-nteleaga si ei cum stau de fapt 'xml-urile alea'.

    Ps: se lucreaza cu drag si spor de catre echipa tehnica, testeri nu stiu daca mai sunt efectiv in acest moment pe server.

  17. 21 minutes ago, luk said:

    http://prntscr.com/hferdc

    damian lucra in cmd line, cel putin cand vorbea cu mine, asa ca n-o mai arunca spre mine :)

    stiu ca ai idei paranoice legate de mine si o teorie a conspiratie destul de dezvoltata, dar nu da vina pe mine daca damian citeste pe google si da copy/paste la ce gaseste pe ragezone

    Deci da, acu imi e clar ca tu esti ala. Pe server era deschis power-shell, nu cmd. Eu nu stau sa fac printuri sau sa ma agit etc. De ce zic asta, e pt ca fix ceea ce e acu in poza ta era si in acel power-shell + ceva comenzi in plus ca cea prezentata mai sus si nu eu sunt cel care a zis ca Damian a lucrat, ci omul le-a recunoscut la restul, eu cand am intrebat ce incercau sa faca mi-au zis ca web-ul + ce ai zis tu mai devreme = concluzie. Nu am nici o teorie dezvoltata, la urma urmei nu te-au dat astia afara din staff de altceva decat de faptul ca ciripeai pe la altii, desi tu ai plans ca eu sunt cel care te-a dat afara (ciudat, avand in vedere ca eu nici nu doream sa vb macar cu vreo careva de pe LM atunci). Asa ca yeah .. teoria asta a conspiratie e doar o concluzie bazata pe fapte reale si consecintele lor.

    • Upvote 1
    • Haha 1
    • Burn 1
  18. 1 hour ago, luk said:

    powershell? despre ce vorbim aici? sunt 6 persoane acolo care se calca pe picioare care sa faca primul o boacana si sa strice ceva si tu dai vina pe mine ca am dat eu jos protectia? protectia cui?

    Pai nu ziceai tu ca l-ai 'ajutat pe Damian' sa reporneasca website? :) A lucrat omul in PShell (nu ca ar fi gresit, e same ca si cmd, in fond e tot un 'terminal', doar ca prin minune erau si ceva comenzi care nu ar fi trebuit sa fie acolo gen 'Set-ExecutionPolicy unrestricted' .. ring some bells?)

    A da, Damian e singurul care s-a atins de website si din ce mi s-a zis el a lucrat pe acel PowerShell, iar mai inainte tu singur ai zis ca 'l-ai ajutat'. De unde si concluzia mea de mai devreme, in fine, nu ma intereseaza sa recunosti nimic, la urma urmei, vinovatii nu vor spune niciodata 'eu sunt vinovat'. Interesant e cum dupa ce 's-a rezolvat' website-ul a aparut in SQL pe o proedura executat ca si scheudle de gameserver un 'algoritm' care facea un WAITFOR X timp X reprezentand o variabla integer cu valoarea 600 inmultita cu o functie ce genereaza o alta valoare random pana in vreo 100000 (toate astea reprezentand milisecunde aka max 60 000 de secunde). Interesanta treaba .. concidentele astea domnle .. 

  19. 40 minutes ago, Offspring13 said:

    Pai da, ne asumam, ca lucram la server pana ii dam de cap. Nu este nevoie sa te panichezi. Echipa tehnica s-a schimbat iar unele lucruri nu sunt stiute asa bine, soo..relax..e BETA.

    Ati umblat la client right? Intru skype? :fo-lol:

    • Upvote 1
  20. 20 hours ago, luk said:

    zi-le craiovitare :))

    ala care da din taste esti tu, eu nu m-am laudat pe aici ca l-am ajutat pe damian sa reporneasca site-ul de 3 ori in topicurile aferente

    Mare lucru ai facut .. l-ai pus sa scrie 3 comenzi in powershell (printre care una dezactiva si protectia acestuia, ma-ntreb de ce oare), EROULE .. 

    PS: start cmd admin mode > cd "pathul catre nodeJS in ghilimele" si apoi forever start app.js [asta in caz de e deja inchis], respectiv forever restartall daca inca sunt deschise respectivele procese..

    Btw, nu ma laudam ca i-am ajutat, doar radeam si trollam pe cei mai 'sensibili' si 'prea seriosi' :( Tu esti cel care se ataca pe aici ca incalca astia reguli ca ofera acces si etc.

    14 hours ago, Alexutza22 said:

    in staf :))

    Da, asta nu se mai intampla, nu curand, nu niciodata cel mai probabil.

  21. On 11/25/2017 at 1:41 AM, george krassus said:

    niciodata nu a fost asa . sa pleci de pe spot sa intri in DS BC si sa pierzi party-ul.

    Doar in CC era asa .

     

    WebZen asa a considerat ca trebuie sa devina jocul. PS: e normal pt S12+. Chestia cu 'cat mai e pana la event' sincer nu stiam de ea, dar stiu ca in market iti arata (arata fiind la trecut, pt ca nah acu nu stiu daca mai 'merge') un timer la NPC-ul care corespunde eventului.

  22. 21 minutes ago, maimultintine said:

    Exista vre`o explicatie pentru care scade drastic sd`ul cand ajungi in Crywolf?

    Da, in client nu-ti arata adevarata valoare, e dat peste cap. Si cum Crywolf = alt server, e ca si cum abia te loghezi si cum ai SD si HP mare, serverul nu te da din start cu 100%, deci automat acel SD care ti-l arata imediat dupa move e ceva gen 25-35% din cat ai tu .. si apoi tot se da peste cap [in client doar..] pentru ca .. well .. le era lene sa puna INT in loc de SHORT INT in codul sursa la client [ma refer la IGCN]..

    PS: nu scade, doar ca nu e 100% 'plin' si iti da senzatia respectiva pentru ca e dat peste cap.

    • LinkMania 1
  23. 18 minutes ago, Damian said:

    Faci mișto? Doar știi ca nu am acces sa pun. 

    Cum nu? Tu haros off si Just aveati acces acum cateva zile si pentru ca va impiedicati unul in piciorul altuia ati ajuns ca deacum schimbarile sunt votate, aprobate si apoi intrati sa le executati. Iar de scos din DS tu singur ai zis ca i-ai scos si ca urmeaza sa pui altceva in loc, eu unul asa am citit pe forum, tot printr-un topic pe aici..

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...