Jump to content

Danny

Inactive
  • Posts

    3,430
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danny

  1. Intamplarea a fost ca am aflat de acest wayback machine (archive.org) si prima chestia care mi-a venit a fost sa verific linkmania. Nu am gasit ce-am vrut, dar am observat ca inca exista aceasta comunitate. Culmea ca am cotrobait prin forum si am gasit acest topic legat de "vechea garda". Au trecut vreo 10 ani de cand n-am mai intrat pe acest forum si inca mai recunosc cativa dintre cei care au postat aici. 

    A fost fun la vremea lui acest forum. Imi aduc aminte ca am jucat MU si pe-atunci eram moderator cu titlu de profesor grafica. Ce caterinca :)))))

    Salutare la toti in special cei din vechea garda. 🙂

  2. Ca sa fiu mai explicit, ma refer la : webdesign, cover art (carti, CD-uri, etc.) + grafica publicitara : reclame and whatnot.

    Momentan am experienta doar in Photoshop (aproximativ 4 ani; si nu, nu fac sig-uri. Sig-uri am facut la inceput), dar in prezent invat Illustrator si in curand alte soft-uri, precum After Effects, 3DsMax si Maya.

    Deci? Ce facultate ar trebui sa urmez si ce trebuie sa stiu?

    O sa sar peste comentariile de mai sus.

    Este o facultate de arte/graphic design parca in timisoara, dar nu mai stiu care exact si ce nume are, dar stiu sigur ca exista.

    Parerea mea sincer, sa exersezi singur si intre timp, creezi de la sine ce doresti, ce poti, ce te inspira samd.

    Partea profesionala se formeaza in timp cu multa rabdare.

    E bine sa ai o facultate cu asa ceva, dar sa nu te astepti la mare lucru. Gandeste-te ca e mai mult parte teoretica si multa istorie a artei.

    Daca vrei ceva de calitate, te poti muta in San Francisco la cea mai mare universitate de graphic design axata pe gaming. :P

    Pentru webdesign si chestii de genu, faci singur de la sine sau inspirandu-te de la altcineva. Poti inte timp sa urmezi niste cursuri de DTP-ist ca sa obtii diploma, care te-ar ajuta cam 25-30% pentru angajare pe viitor.

    Succes!

  3. Se vede ca n-ai mai lucrat de multa vreme. :P Dar n-are nimic. Iti revii tu. usor usor

    Ce pot spune..textu e ok amplasat, cat de cat modest si sa nu iasa ine videnta. Exista totusi cam mult spatiu negativ care..nu-si are rostu. Ma refer in sensu ca, ai putea sa mai adaugi ceva detalii sau ceva blendare asupra personajului sa iasa in evidenta. Originalitate in sine nu prea exista, dar exista totusi o tentativa de aplicare de efect mai precisa. Per total as putea spune ca e ok, tinand cont ca n-ai mai facut demult, dar tinand cont de originalitate e under sub 6 si ar trebui sa mai lucrezi la asta.

    moawr details

    moawr girlz

  4. La abstract tag ai folosit prorpiile tale resurse?

    adica c4d-u tau ? :P

    la al 2-lea, e un stil mai vechi care si pana'n ziua de azi e destul de bine vazut, dar trebuie abordat cum trebuie.

    In cazu tau, gradientu pus pe fade si textu lasa de dorit si cam asta per total dramatizeaza tot tagul.

    In astfel de taguri, gradientele au drept de atmosfera, mai putin de efect. Efectele de clippin mask ( as in clone tool/crop in your case), au drept de efect asupra personajului, activitatii in sine, felu in care se exprima. Cred ca ai tras cam mult acel crop in diferite pozitii, dar pot spune ca e un inceput destul de bun. Gradientul lasa foarte mult de dorit, pentru ca in cazul tau, l-ai accentuat ca fiind drept focalizare si amplasrea lui nu e una tocmai dorita.

    Probabil ca ai vrut defapt intr-un fel aparte sa faci focalizare prin simpla aruncare a textului. Probabil ca ar fi mers, dar gradientul tot ar fi iesit in evidenta, iar textul tau ar fi trebuit sa fie mult mai bine blendat si probabil si amplasat.

    Ce pot sa spun, decat ca e un inceput destul de profund intr-un astfel de stil. Putin mai greutz, pentru ca trebuie de regula, astea sunt de fel o provocare, iar tu trebuie sa-ti expui imaginatia cat mai placut.

  5. Danny & Sezghin presents

    C4D HiGH QUALiTY PACK

    1920x1200

    * including different shapes, different position and dynamic views, special fx and special colors *

    Password Link RAR Archive: gfxlinkmania

    enjoy!

    Dorim sa precizam ca acest pack a fost facut special pentru aceasta comunitate pentru a fi in folosul vostru in viitoare lucrari pentru a va imbunatatii modul de lucru. Am aprecia daca acest pack ar ramane special doar pentru nevoi personale si nicidecum comerciale din acest motiv am ales special modalitatea de a adauga in aceasta arhiva parola pentru orice eventualitate nedorita.

    ©

  6. nu le mai salva in format .jpg salveazale in .png ..... ( mergi in file -> save for web si mai jos de salveaza e format si schimbi pe png 24 in cazul in care nu stiai) cat despre creatii ce sa zic...mai incearca tutorialul cu sasuke pana iti reuseste

    nu e layout ca sa-l salveze as png

    poate frumos sa salveze .png ca "save as", iar de regula la save as web, se alege .gif in cazu layouturilor.

    diferenta mare intre jpeg si png, nu ar fi decat ca jpeg, pierde calitatea intre timp prin diversi pixeli artificiali, iar png isi pastreaza calitatea(cica).

    ont: foloseste-te de tutoriale pentru a acumula experienta din punct de vedere basic training. nu intra tare in detalii...

  7. a lil bit of sharpen?

    i suppose.

    e destul de ok ca atmosfera, la fel de ok sunt si culorile

    nu-mi place clonarea la mana. In cazu asta, cred ca ar fi mers mai degraba doar ochiu lasat si porma blendat cum se cuvine si mai putin 'gura' ei.

    Ceva detalii in plus si diverse shapeuri dinamice n-ar strica.

  8. Asa..si ce legatura am eu in discutia lor?

    Am vazut ca a dat edit porma denis. Ce sa-i fac?

    Eu doar am facut o mica paranteza ca (bine ca v-ati gasit aici sa va certati).

    Nu vad de ce postul meu a devenit o jena.

    edit: imi cer scuze, am inteles prost. n-am fost atent la ce-ai zis. Am crezut ca postul meu, cand defapt era al lui ! Imi cer scuze.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...