Jump to content

StrikerM

LinkManiac
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

StrikerM last won the day on March 30

StrikerM had the most liked content!

Community Reputation

72 likes on posts

1 Follower

About StrikerM

 • Rank
  Membru fidel

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Da la faza cu sacul de bani sugerat de codeblack, si c4 sa fie lipit de ATM pentru a evita neplaceri.
 2. Eu cu @freezeR am facut skinurile si culorile pentru factiuni, am hotarat ca Paramedics o sa fie strict doar ambulanta si 'fire department' o sa facem drept job sa stinga focuri si etc.. Idea despre fire department este ca o sa fie inutili pusi in factiunea paramedics ca nu o sa existe actiuni bune intre ei si jucatori ca paramedics de exemplu.
 3. Pierdem enorm de mult timp .. nu toti pot raspunde oricand sau sa fie activi, eu unu daca era sa adaug tot ce trebuie adaugat pentru interfata mai mult de 3-4 ore nu imi luau, deja a trecut mult de cand tot lucram interfata si inca mai avem de adaugat si schimbat, asta e chestia ne intindem prea mult cu lucruri extrem de simple.
 4. Pai sa nu avem prea multe dupa de asta ziceam din start sa fi bagat alea 2 cluburi de racers din prima si gen sa fie oficiale si celelalte create de jucatori, dar cum o fi chiar unu nu conteaza pentru mine daca credeti ca atrage de ce nu.
 5. Da e ok nu zic nu, eu doar ziceam asa ca ideie ca era misto sa putem sa mai adaugam cluburi si gen clubu sa fie club si factiunile, factiuni. Da suna ok si asa eu unu nu am nimic impotriva, si da 8 factiuni cu aceasi tematica era foarte greu trebuia sa fi avut +400 ca sa fie activitate in toate.
 6. Am editat culorile factiunilor 16 si 17. Mesajul de la payday am pus ca sa am eu o notificare sa vad daca functioneaza. Iar in legatura cu mutatul factiunii ballas si scosul anumitor vehicule, exact ce am zis .. nu comunicam destul de frecvent si pierdem timp cu mutari sau editari, ballas a fost pus acolo ca sa nu fie atat de aproape de grove.
 7. Nu are rost inca unu ca factiune, din start cluburile sa fie cluburi si nu factiuni ca am strica paternul. Factiunile sunt stricte si necesita multa activitate. Cluburile sunt de distractie dar totusi au un regulament si nu necesita activitate suta la suta.
 8. Am postat deja totul despre ce s-a facut. Pana la urma ce facem cu cluburile ? Le adaugam drept factiuni sau le facem separat drept cluburi si pe viitore poate mai adaugam cluburi. Cum ar fi ca astea 2 cluburi sa nu aibe skinuri si fiecare sa vina cu ce skin vrea si sa nu existe rapoarte ca in celelalte factiuni sa fie pur si simplu lider + reguli + sistem de curse etc.. si sa poata sa intre oricine vrea chit ca are sau nu factiune dar totusi sa indeplineasca gen level +10 sau etc.. ce o sa punem noi. Eu optez pentru cluburile de race sa fie strict club si nu factiun
 9. 20 de sloturi 10 masini o sa le fie greu oricum si cu 10
 10. Am adaugat vehicule pentru toate factiunile mai putin: LSV - Bikers - School - Taxi Poti sa intri sa vezi si tu @freezeR le-am pus cat am stiut si noi de bine si decente. Pentru editari de pozitie trebuie sa fi in vehiculul ce il vrei sa il muti dupa care sa il pui in pozitia dorita si doar sa tastezi /faccarposs. Pentru editarea modelului trebuie doar sa fi in vehiculul ce il doresti schimbat si sa dai /faccarmodel [Model]. In general am adaugat 10 masini de fiecare la national guard sunt mai multe find armata.
 11. Buna idea lui @TheOne. Am putea sa punem cum zice freezer ca primul skin sa fie pana la rank 3. Ma gandeam ca sa aibe 1 skin pana la rank 3 ok dar as zice ca rankul 4-5-6 sa aibe alte 3 skinuri per rank si cele de la upgrade practic sa existe in /clothes pt ei ca find in mafie gen ala sa fie upgrade si sa le aibe in functie de ce rank au, cum a zis si theone doar ca de la rank 4 in sus pentru ca rankurile 1-2-3 or sa aibe acelasi skin ca nu prea avem skinuri pentru toate factiunile. Oricum 70-75% din jucatori isi schimba skinul cu unu privat al lor.
 12. Deci echipa. Avem nevoie de mai multe informati pentru ca nu as vrea sa facem ceva si dupa sa editam cum am facut la factiuni. De asta e greu sa lucram cu toti si sa nu facem ceva fara o aprobare dureaza enorm de mult timp. Haideti sa stabilim ce si cum si sa ne punem pe treaba ca sunt multe de adaugat pana sa continui cu scripturile, haideti sa vedem ce facem si ce scoatem. Am zis ca scoatem LSV si Bikers ca sa adaugam 2 factiuni de tip race, bun avem nevoie de toate skinurile si modelurile masinilor de la fiecare factiune, sistemul de skinuri de la factiuni normal
 13. Diseara la 20:00 parca puteati sa veniti nu ? @freezeR @Aka
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...