Jump to content

andiX

Forumist
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andiX

  1. Acum 37 minute, Aggresive_Reaction a spus:

    Intrebare de baraj: ce s-a rezolvat pana acum din urma discutiei? Ma refer la idei ce urmeaza sa fie puse in aplicare. Ipoteza ta e buna, insa ne duci in ceata cu comenturi... Serios acuma... daca stau si analizez putin iti demonstrez ca te contrazici singur.

    Ti se pare ca sunt ceva mai mult decat un simplu utilizator? Idei ce urmeaza sa fie puse in aplicare nu am cum sa le zic singur, nu iau eu decizii ci doar mi-am spus parerea si dat cateva idei. Nu stiu daca totul e o pierdere de timp sau nu, nu am de unde sa stiu daca o sa se intample ceva sau nu. Cum am zis si mai sus, o discutie direct verbala printr-o anumita cale, teamspeak,discord,skype(sunt atatea metode) eu zic ca merita sa ne strangem cat mai multi, fiecare isi spunea opinia, propunea ceva si imediat dupa se punea in practica. Asa ne lungim de ceva zile cu un topic si uite ca nu stim nimic. Mai mult nu pot face... 

  2. La 02.04.2019 la 11:28, 41nd a spus:

    Să nu ne crezi (prea) elitiști - sunt sigur că marea majoritate dintre noi am accepta și chiar am pune în practică sfaturile și ideile bune așa că.. depinde doar de timpul tău liber și de chef dacă vrei cu adevărat să te implici pe LinkMania.

    Daca nu aveam dispozitia necesara nu faceam nici acest topic si nici nu incercam sa gasesc un viitor mai bun acestui forum. Asa ca sa fie un raspuns 'oficial' Da, timp liber am suficient, chef si motivatie de implicare. 

    Click  AICI pentru ce am 'schitat' pana acum la forum.  Ma repet, nu totul trebuie pus / facut fix cum vreau eu, placerea mea ar fi sa incepem sa discutam si sa ne dam toti cu parerea despre cum trebuie facut. 

  3. Acum 39 minute, 41nd a spus:

    Atenție că e denumirea când forumul este selectat în limba engleză. În limba română e altfel.

    Stiu asta, am pastrat limba engleza ca selectie insa nu numele era important ci activitatea de acolo, cand am dat ca exemplu respectiva categorie.

  4. La respectiva structura poate oricine sa adauge / modifice ceva. Daca vin cu un desen nu inseamna ca trebuie luat 100% si pus in practica, mi-ar face mare, mare placere ca oricine sa se implice fie membru din staff sau membru normal.

     

    @41nd pentru cineva cu experienta in asa ceva se vede cu ochiul liber cand exista loc de imbunatatiri.  Insa si pentru cineva fara o anume experienta poate observa categoria "Advertising" unde sunt 32 de posturi in toata categoria sau alte sub-categorii unde nu s-a mai postat de 2-3 saptamani aproximativ, in functie de categorie. Eu zic ca printr-o reorganizare, descrise altfel, impartite pe cateva domenii putem reseta si incepe sa progresam. Eu nu o tin mortis, ca nu imi iese nimic prin implicare ci doar multumire morala si stare de bine daca totul iese cum trebuie. 

  5. Scuzati de dublu-post dar nu am acces la functia de edit post. 

     

    @Kitte @41nd 

    Este posibil sa vin cu un nou 'desen' pentru toata structura forumului LinkMania ? Intreb ca sa stiu daca ma pun sa lucrez la ea sau nu.  Mi se pare ca sunt multe chestiute care nu isi au locul in categoriile unde se afla momentan. Este necesar ( sau cel putin asa consider ) ca trebuie sa acoperim o arie cat mai larga, sa deschidem noi subiecte, asa o sa ne cunoastem si o sa ne apropriem mult mai mult cu membrii comunitatii.

    Ceva gen Pasiuni / Hobby-uri comune, traveling,Discutii despre animale,Chestii despre masini. Cat si reorganizarea categoriei de jocuri, sa atragem lumea sa vina cu servere la noi, categorii pentru jocuri noi(vedem care, le alegem in functie de ce vor majoritatea )

    Un mic bazar in care sa unim / ajutam membrii sa posteze un anunt in care vand/cumpara un joc,un calculator, un telefon..(Specificand clar ca LinkMania nu este responsabila cu eventualele tepe care s-ar da in respectiva categorie ci doar venim in sprijin cu un loc in care poti sa vinzi / cumperi ceva. )

    O categorie de FUN in care sa fie tot felul de jocuri forumiste, topic de off topic in care sa fie un fel de mic chat cu cine vrea sa posteze acolo. In aceasta categorie sa sa se poata posta si filmulete amuzante/ sau pur si simplu sa se discute orice tine de amuzamentul omului(respectand regulamentul general)

    Zona sportiva sa fie dezvoltata, sa integram mai multe chestii acolo despre aboslut orice sport, de ce nu chiar si pariuri sportive / recomandari. 

    Zona Administratiei / Dezvoltarea forumului LinkMania, cred ca trebuie reorganizata, locul unde se anunta modificari / anunturi / chestii importante legate de forum. 

     

    Cum vad eu forumul LinkMania dupa spusele voastre de mai sus + cum stiam eu spiritul acestei comunitati? Unitate si divertisment. Unitate prin tot felul de subiecte in care putem sa discutam toti(fie ca esti sau nu tehnicus, profesor, copil, invatacel, om cu IQ ridicat sau scazut) ideea este sa avem bunul simt, rabdare si intelegere si asa putem sa ajugem unde alte comunitati nu o sa ajunga niciodata. Iar divertisment prin diversitatea lucrurilor pe care oamenii cand acceseaza LinkMania sa ramana pur si simplu surprinsi si sa le fie greu sa aleaga categoria preferata unde sa activeze. In diversitate includem si gaming-ul(principala ramura a acestei comunitati) 

    Cele de mai sus le-am scris asa, dand putin scroll pe forum, daca stam toti si punem ideile pe 'foaie' o sa arate mult mai bine si organizat, eu doar am zis in mare cam ce as avea in cap. Acum ramane la dispozitia voastra, cum vreti sau daca vreti imbunatatiri si respectiv dezvoltarea LinkMania la anul 2019 si la anii ce urmeaza.

     

    Multumesc pentru rabdare,

     

    Andrei / Andix.

     

     

     

  6. 10 hours ago, Luci said:

    offtopic: Esti andi de la L2?

    Ontopic: e grele, altii baga bani buni sa tina o comunitate, aci nu se investeste + multe altele.

    Buna dimineata,

     

    Nu, nu sunt Andi de pe L2. Am fost indungi, administrator, unde se aplica ce a zis @Kitte se urmarea ca lumea sa faca 'voluntariat' dar totusi sa scoata profit maxim asa ca am zis pas dupa ceva timp.

     

    Luci, bani multi nu investesc administratorii comunitatii, depinde de ce ofera sau nu comunitatea respectiva. In afara de site/forum, o licenta pentru forum, host, domeniu si maxim un server de teamspeak+licenta in altceva nu ai ce sa investesti. Host-ul serverelor sunt platite de detinatori care pur si simplu isi afiliaza serverul la ei in comunitate. Ei fac trafic, ei fac reclama in mod indirect, ei populeaza forumul si uite asa comunitatea creste. 

  7. Jocuri sunt, oameni sunt, poate nu destui dar gasim. Ideea e este, cum zici tu, ca acum fara investitii nu prea ai nimic. Da, exista numele, cu siguranta numele LinkMania este cel mai vechi si cunoscut dar cu ce ajuta renumele daca nu e nimic? Cel mai bun exemplu este brand-ul NOKIA. Cei mai vechi, cei mai buni intr-o anumita perioada dar nu au ratat valul la momentul oportun si tot incearca acum sa se urce pe respectivul val dar degeaba, esecuri peste esecuri, aproape de faliment. 

  8. 3 hours ago, 41nd said:

    De ce să folosim un mediu extern când putem comunica foarte lejer pe forum..? Avem suficiente subforumuri și arii unde sunt topicuri de sugestii și propuneri.

    Pentru ca, verbal si puctual putem sa stabilim / ajungem la un numitor comun mult mai usor. Decat prin postari pe forum cu raspunsuri la intervale de ore / zile.  Poate gresesc. 

  9. Despre ce joc este vorba? Ca sa te putem ajuta poti sa ne lasi un screenshot cu denumirea / link de pe Store? Si implicit detalii despre ce telefon ai.

  10. 2 hours ago, Aggresive_Reaction said:

    Va veni o vreme cand multi dintre cei care nu mai sunt aici vor reveni din cauza nostalgiei, asta daca ar mai gasi ceva.

    Atunci hai sa ne strangem toti utilizatorii / echipa linkmania pe un teamspeak sau discord si dintr-o mana de oameni(cati presimt ca o sa fim) poate se 'nasc' niste idei care vor asigura afirmaia ta de mai sus, sa revina si sa gaseasca ceva interesant aici.

  11. Salut Lancelot,

     

    Multumesc frumos de raspuns. 

     

    Ok, inteleg. Insa cred ca 'problema' este privita dintr-un unghi gresit. Concurenta nu a fost niciodata un lucru negativ ci mereu pozitiv, depinde din ce punct de vedere o observi. Daca stagnezi, nu schimbi nimic, nu esti la curent cu totul, pierzi si automat ramai in spate. Nu stiu ce s-a intamplat exact dar sunt convins ca daca reusim sa vedem din unghiul potrivit, cred ca putem redresa situatia. Concurenta?Foarte bine. Hai sa vedem ce vrea lumea, ce le place, care-i valul si sa vedem ce iese. 

  12. Salutare,

    Imi cer scuze de topicul lung si sper ca l-am facut unde trebuie, chiar nu am gasit alt loc mai potrivit ca sa fiu on-topic.

    Pentru inceput sa ma prezint: 

     

    Numele meu este Andrei(andiX in mediul online/gaming/forumuri) si am 25 de ani, sunt din bucuresti si in timpul liber imi place browsing-ul, game-uri si implicare in tot ce inseamna colectiv/dezvoltare personala.  Ce rost are acest topic? Sincer, nu stiu insa sper sa fie ceva productiv pentru ca nu vrea nimeni sa isi piarda timpul scriind sau citind un topic. 

    In perioada cand aveam eu 14-17 ani eram foarte entuziasmat ca am cont pe linkmania, activez, ma joc si am prieteni aici. Pe vremea aia erau foarte populare serverele de Star Wars Jedi Academy si Counter-Strike 1.6. Pe serverul de Star Wars era o comunitate foarte mare si unita, intrai de placere, uneori ne strangeam in arena strict sa facem chat si din cand in cand sa ne duelam. Nici staff-urile de pe serverele de counter-strike nu se lasau mai prejos si era o atmosfera foarte, foarte frumoasa si intrai de drag. Si acum imi aduc aminte cand am primit admin pe unul din servere cat de fericit eram ca pot sa ajut si sa fiu pe langa cei 'responsabili' .

    Intre timp eu am iesit din mediul online 2-3 ani si m-am reapucat recent de comunitati, gaming, implicare si dezvoltare online. Mi-am adus aminte de LinkMania in mod indirect, cautam ceva pe google si am fost foarte etuziasmat cand am intrat pe forum(imi veneau in cap toate amintirile, orele/zilele/lunile petrecute aici ) Insa cand am inceput sa "cotrobai" prin categorii, posturi, etc. am ramas putin surpins ca sa nu zic dezamagit. 

    O sa pun o intrepare impertinenta si sper sa nu radeti sau sa ma luati la misto. Ce s-a intamplat? Era mult mai popular forumul atunci, mult mai multi membrii, postari, activitate in domeniul gaming-ului. Acum din ce observ din functia -> https://www.linkmania.ro/discover/ Imi dau seama ca activitatea forumului LinkMania s-a schimbat radical. Observ putina activitate la SAMP, MU si in rest jocuri forumiste / trivia / filme / muzica. Cand mi-am facut cont, in timp ce completam campurile pentru inregistrare chiar eram nerabdator sa incep sa citesc chestii, sa postez, sa ma implic insa in timp ce am incercat sa descopar ce se afla pe aici am ramas cu cateva semne de intrebare, simteam ca nu am unde sa postez si ce sa fac pe acest forum si chiar NU inteleg ce s-a intamplat in acesti ani. 

    Chiar sunt curios daca mai este cineva vechi sa imi raspunda si sa nu ma injure in gand " ia uite-l si pasta, a facut topic aiurea " si poate cumva, acest topic o sa va ajute sa va strangeti in jurul unei 'mese' si sa faceti ceva ca aceasta comunitate sa ajunga unde a fost.  Eu sunt aici dispus sa spun cateva idei, sa va sustin si sa va ajut cu tot ce pot daca e cazul. Chiar imi pare rau insa putem sa facem lucrurile sa mearga bine. Da, stiu, o sa fie pareri ca de ce m-am trezit eu cu cont nou sa fac gura, insa sper sa fie si oameni care nu o sa gandeasca asa. Sper sa mai fie si membrii actuali care au prins respectiva perioada de care vorbesc eu. 

     

    Imi "permit" sa dau tagg la persoanele din staff-ul LinkMania care am vazut conform profilului ca mai frecventeaza acest forum, tocmai pentru a dezvolta subiectul.Imi cer scuze in avans daca v-am deranjat cu aceasta actiune. 

    @Alexx @41nd @DIGI_Helper @Encrypted @Jully @adrian @Drops @Just @Kitte @Lancelot @Vicentzo

    Da, am scris mult, aveam si mai mult sa scriu la cate sentimente / amintiri am legate de aceasta comunitate dar ma opresc aici, sper sa dezvoltam subiectul si sa comunicam cat mai bine. 

    Pana atunci va doresc o seara minunata si un weekend placut tuturor.

     

    Andrei / andiX. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...