Jump to content

brospresident

Moderator GTA V
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 likes on posts

1 Follower

About brospresident

 • Rank
  Nou venit în comunitate

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. Astazi, 12.10.2020 au fost adaugate pe server batalii teritoriale. Acestea deocamdata nu au un scop anume, nu am fixat o modalitate prin care mafiile pot castiga un teritoriu si nici recompensele pe care le are o mafie in urma castigarii acestuia. Pentru asta am nevoie de niste sugestii cat mai elaborate despre cum ar trebui sa se desfasoare luptele. In acest moment singurele chestii implementate sunt partea de creare a teritoriilor si de pornit un rival war. Acum totul consta in sugestiile voastre.
 2. Avand in vedere ca scenariul 1 a fost votat am decis ca acesta trebuie sa fie tipul de economie de pe server. Urmeaza un topic separat in care se va discuta despre bataliile pe turfuri.
 3. 1. Adaugat bizz Rent Car. 2.Adaugat test practic pentru licenta de arma. 3.Adaugat radar la Police Department. 4.Rezolvat un bug cand se lua crash si iti ramaneau masinile spawnate. 5.Adaugate turfuri pentru mafii si ganguri. 6.Comanda /top arata fiecare mafie cate turfuri detine. 7.Comanda /turfs ascunde/arata turfurile pe harta.
 4. @EmeriCkda-mi pm cu ce poti ajuta si vorbim. Cat despre transferuri sa fie facute impreuna cu un admin nu e nevoie. Totul se face intr-o interfata de trade unde nu se poate fura/da teapa.
 5. Salutare tuturor, Dupa cum stiti am preluat proiectul de RageMP iar in acest moment lucrez pentru a deschide cat mai curand serverul. Pe langa alte update-uri la care lucrez, m-am gandit sa incep sa formez si economia serverului. Astfel, conform sugestiilor voastre voi incepe sa lucrez si la banii castigati la job-uri, preturile caselor, masinilor, al produselor din magazine etc. Pentru a face acest lucru eu am venit cu 3 propuneri de scenarii pe care le voi enumera mai jos, fiecare dintre voi putand sa voteze in poll-ul de la inceputul topicului. Scenariul 1: Consta
 6. https://www.youtube.com/watch?v=RZ45axHLmg8&list=PLFy_1HUkWwEAgPtwtjjLYpKCbBiwXamST Ca sa va fie mai usor aveti aici link cu un playlist cu toate animatiile din joc. @talentatu27 @TheOne @Hash
 7. Daca gasesti animatia in lista pentru gta v o bag. Nu e problema
 8. Sigur o sa o fac daca imi spui si ce sa faca mai exact. O sa revin cu updates in zilele urmatoare + un server de discord doar pentru rage.
 9. @DFR backend-ul e scris in NodeJS. Pentru bazele de date am folosit MongoDB. Nu am facut inca nicio optimizare. Front-end-ul e scris in vuejs. Pe partea de securitate nu cred sa fie probleme, aveam la un moment dat o idee sa fac cu google authenticator pentru staff dar imi e sa nu fie prea incomod pentru membrii din staff sa intre mereu pe telefon pentru codul ala. Pe partea de optimizare si securitate oricum vom avea teste in perioada beta si vom vedea exact cum sta treaba atunci.
 10. In aceasta sectiune puteti sa raportati orice bug tine de partea tehnica a serverului. Va este interzis sa raportati buguri native! Ce este un bug nativ? Un bug nativ este un bug al jocului sau al platformei Rage pe care noi nu il putem fixa prin cod. Dati nume sugestive topicului. Nu dati nume "bug rage". Un nume bun de topic este: "Bug sistem de creare caracter". Nickname: Level: Bug descoperit: Pasii necesari pentru a il reproduce: Poze/Videoclip cu bugul:
 11. In aceasta sectiune puteti posta oricand aveti nevoie de ajutor din partea staff-ului. Nickname: Level: Ce problema ai intampinat?:
 12. Titlul topicului sa fie cat mai clar. Exemplu: Sugestie batalii teritoriale Model: Nickname: Level: Varsta: Sugestia ta: Cu ce crezi ca va ajuta acest lucru serverul?: Alte precizari:
 13. Salutare tuturor, de astazi eu sunt ownerul serverului de RageMP al LinkMania. In randurile care urmeaza va voi spune anumite detalii despre planul de inceput al serverului, stadiul de development in care se afla si cum puteti voi sa ajutati serverul. 1.Ce mod de joc vom avea pe server? Serverul de Rage va avea un mod RPG, fiind in momentul actual cel mai popular mod de joc din Romania. Nu vor exista restrictii care sa impuna vorbitul rp, adresarea cu diverse forme(ex: domnule), totul va fi la libertatea fiecaruia, insa in limita regulamentului. 2.Cum poti ajuta serverul? I
 14. Oho ca pe FiveM ai scripteri buni gramada. Remarca faptul ca am zis buni. Am fost si eu 'scripter' la Zentrix acum multi ani dar nu ma pasiona deloc FiveM si limbajul ala scarbos de programare. Am pus scripter intre ghilimele pentru ca singura mea sarcina acolo era sa iau resurse de pe diverse site-uri si sa le fac sa mearga la ei in server, lucru destul de plictisitor, nu aveam nicio provocare, nu simteam ca fac eu ceva, asa ca m-am retras.
 15. Ai fii surprins sa aflii cate lucruri iti poate oferi Rage. FiveM e o platforma foarte scarboasa din mai multe puncte de vedere. Pe Rage poti dezvolta orice si te ajuta si limbajul de programare, nu ca pe FiveM unde e mizeria aia de lua.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...