Jump to content

brospresident

Forumist
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

brospresident last won the day on October 26 2020

brospresident had the most liked content!

Community Reputation

6 likes on posts

1 Follower

About brospresident

 • Rank
  Nou venit în comunitate

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. De deschis se deschide. Dar intai sa imi fac timp sa termin ce mai e. A venit perioada de partiale la facultate...
 2. Si eu tot a doua varianta m-am gandit dar am zis sa postez ambele sa vad si feedback. @talentatu27nu mi-ai dat inca animatia sa fac comanda aia.
 3. Salut tuturor, A venit momentul pentru a discuta putin despre perioada beta a server-ului de RageMP. In momentul de fata server-ul se afla intr-un stadiu foarte bun iar lucrarile pentru o perioada beta sunt aproape gata. Astfel, avem nevoie de parerea voastra despre cum vreti sa se desfasoare perioada beta. Eu am venit cu 2 scenarii posibilie: 1) Sa se aleaga cativa beta testeri care sa primeasca acces pe server iar pentru restul sa fie blocat accesul. 2) Sa aiba acces oricine sa se joace pe server si sa testeze sistemele. Tot progresul care o sa fie facut
 4. Din ce ai spus, avem urmatoarele lucruri: - case (apartamentele nu au fost adaugate inca) - biz-uri daca la asta te referi prin afaceri, o sa mai bag niste companii dar intai sa le gasesc rostul exact -Drugs dealer si weapons dealer sunt reprezentate de mafii(au niste laboratoare unde fac droguri, plantatii etc) -tunning -Joburi(7 la numar: Trucker, Fisher, Vehicle Repossesion, Quarry Worker, Uber, Bus Driver si pizza) -Factiuni actuale(Police Department, Federal Bureau Of Investigations, Medics / Firemen Department, La Cosa Nostra, Yakuza, Hitman, News Reporters
 5. Noutati majore deocamdata nu. Daca vrei, poti lasa sugestii si o sa mai implementez. Am fost foarte ocupat cu facultatea in ultimele ~2 saptamani.
 6. Astazi, 12.10.2020 au fost adaugate pe server batalii teritoriale. Acestea deocamdata nu au un scop anume, nu am fixat o modalitate prin care mafiile pot castiga un teritoriu si nici recompensele pe care le are o mafie in urma castigarii acestuia. Pentru asta am nevoie de niste sugestii cat mai elaborate despre cum ar trebui sa se desfasoare luptele. In acest moment singurele chestii implementate sunt partea de creare a teritoriilor si de pornit un rival war. Acum totul consta in sugestiile voastre.
 7. Avand in vedere ca scenariul 1 a fost votat am decis ca acesta trebuie sa fie tipul de economie de pe server. Urmeaza un topic separat in care se va discuta despre bataliile pe turfuri.
 8. 1. Adaugat bizz Rent Car. 2.Adaugat test practic pentru licenta de arma. 3.Adaugat radar la Police Department. 4.Rezolvat un bug cand se lua crash si iti ramaneau masinile spawnate. 5.Adaugate turfuri pentru mafii si ganguri. 6.Comanda /top arata fiecare mafie cate turfuri detine. 7.Comanda /turfs ascunde/arata turfurile pe harta.
 9. @EmeriCkda-mi pm cu ce poti ajuta si vorbim. Cat despre transferuri sa fie facute impreuna cu un admin nu e nevoie. Totul se face intr-o interfata de trade unde nu se poate fura/da teapa.
 10. Salutare tuturor, Dupa cum stiti am preluat proiectul de RageMP iar in acest moment lucrez pentru a deschide cat mai curand serverul. Pe langa alte update-uri la care lucrez, m-am gandit sa incep sa formez si economia serverului. Astfel, conform sugestiilor voastre voi incepe sa lucrez si la banii castigati la job-uri, preturile caselor, masinilor, al produselor din magazine etc. Pentru a face acest lucru eu am venit cu 3 propuneri de scenarii pe care le voi enumera mai jos, fiecare dintre voi putand sa voteze in poll-ul de la inceputul topicului. Scenariul 1: Consta
 11. https://www.youtube.com/watch?v=RZ45axHLmg8&list=PLFy_1HUkWwEAgPtwtjjLYpKCbBiwXamST Ca sa va fie mai usor aveti aici link cu un playlist cu toate animatiile din joc. @talentatu27 @TheOne @Hash
 12. Daca gasesti animatia in lista pentru gta v o bag. Nu e problema
 13. Sigur o sa o fac daca imi spui si ce sa faca mai exact. O sa revin cu updates in zilele urmatoare + un server de discord doar pentru rage.
 14. @DFR backend-ul e scris in NodeJS. Pentru bazele de date am folosit MongoDB. Nu am facut inca nicio optimizare. Front-end-ul e scris in vuejs. Pe partea de securitate nu cred sa fie probleme, aveam la un moment dat o idee sa fac cu google authenticator pentru staff dar imi e sa nu fie prea incomod pentru membrii din staff sa intre mereu pe telefon pentru codul ala. Pe partea de optimizare si securitate oricum vom avea teste in perioada beta si vom vedea exact cum sta treaba atunci.
 15. In aceasta sectiune puteti sa raportati orice bug tine de partea tehnica a serverului. Va este interzis sa raportati buguri native! Ce este un bug nativ? Un bug nativ este un bug al jocului sau al platformei Rage pe care noi nu il putem fixa prin cod. Dati nume sugestive topicului. Nu dati nume "bug rage". Un nume bun de topic este: "Bug sistem de creare caracter". Nickname: Level: Bug descoperit: Pasii necesari pentru a il reproduce: Poze/Videoclip cu bugul:
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...