Jump to content

Krayzie

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Krayzie

  1. On 5/25/2018 at 9:34 AM, PePe said:

    Salut @zReloaD_69, doar stii ca nici nu te bag in seama...si ti-am zis si ti-o mai zic, ai fost si esti un terminat de viata, propriu si figurat.
    Se pare ca tot nu ai priceput ca ceea ce faceam si fac, e pentru server(indiferent de staff). Zici tu ca stateam ore pe Beta, ca sa imi 'primesc functia inapoi?' NU! Deja aveam functia (de lider) si nu imi doream nimic mai mult, functia care o primisem pe munca (ore cum zici tu) implicare, etc. Tu de ce nu erai ca mine cu orele sa testam/raportam, a? A da...pentru ca erai pupincuristul ala care primea functia pe milogeala big-grin.gif, nu aveai nevoie de munca pentru functie(Mr.Milogea).
    Promit ca am sa iti pun o vorba buna la Staff, sa nu iti ia cineva nickname Mr.Tomberon, la redeschidere...dar de fapt nu ar lua nimeni acest nickname.

    P.S: Ar fi cazul sa termini si tu si altii(daca mai sunt) cu astfel de jigniri, insulte, limbaj, etc etc. Deja esti prea penibil frate, e doar un joc, aici e doar un forum...daca ai chef de cearta, bataie si alte astea, iesi in fata portii unde bei golden brau si mananci seminte si te certi acolo cu aia care trec cu vaca la 7 de la tarc, nu aici.

    P.S2: Nu uita sa dai 'gunoi' la postare.
    Have fun!
     

    Lol, eu credeam ca sunteti frati de cruce

  2. 3 hours ago, revin curand sau niciodata said:

    1. I-am zis ceva lui zReloaD? casca ochii 

    2.Daca nu-ti place anime nu te uita 

    3.Vorbesc despre cine si ce vreau

    4.Ce treaba ai tu cu mine si cu colegul meu?

     5.Eu nu te-am bagat in seama niciodata asa ca s1kt1r

    6.Bai baiatule tu te auzi ce spui? Tu membru staff sa-ti bati joc de membrii si sa razi pe seama lor? 

     

    Cica "eu nu te-am bagat in seama niciodata asa ca s1kt1r", tu te-ai bagat in seama cu japca mentionandu-l in comentarii ca ce mai cauta in comunitate, gandesti inainte sa scrii? Doar cauti atentie ca un mic copil, iti schimbi numele in revin in curand sau niciodata dar comentezi peste tot ca sa ai mai multe posturi, de unde revii daca n-ai plecat?

  3. On 4/29/2018 at 8:19 PM, axelutz said:

    No offense dar batea @Dyakonu cu sniper tot ng-ul ala bun de stiau cum se foloseste o arma. :))  

    Ai uitat ca la Supremacyul cand ne-ai descalificat, am intrat in voi si nu mai stiati pe unde sa fugiti dupa gardul ala? 🤣🤣🤣 3 secunde cu indulgenta a mai ramas NG in event 🤣🤣 "oriunde, oricand mereu pregatiti" 🤣🤣🤣

    "Noi FBI dam dovada de unitate" si acum te lauzi cum ati intrat peste noi cand aveam o mini alianta la supremacy-ul ala, cam cat de ipocrit sa fii? Cica veneau membrii NG sa va sparga rotile si sa va dea afara din masini, va plangeti ca fratii aia mai mici care inventeaza povesti ca sa primiti atentie, parca n-aveam altceva mai bun de facut decat sa suparam gradinita, te rog, inceteaza ca e penibil. Jocul asta da "putere" multor oameni, uita-te la zR, e cel mai bun exemplu. :))))

    E doar un joc, hai sa nu ne mai certam atat, incurcam amaratul asta de joc cu realitate, stiu ca pe unii asta-i tine in viata, dar sa nu o dam in extreme. E un nou inceput, orgolii noi, hai sa le lasam pe alea vechi.

  4. 1 hour ago, axelutz said:

     

    @axelutz

    Sunt 3 posibile probleme pe care ai putea sa le iei in calcul:

    1. Poate ti s-a ars un condensator de pe placa mama/probleme cu procesorul si pc-ul nu stie cum sa reactioneze (bine, asa poa' sa fie si ram-ul sau mai multe componente), miroase putin pc-ul.

    2. Verifica praful, in exces poate sa strice sursa si sa nu alimenteze destul

    3. Un mic virusel poate sau un fisier corupt, se mai intampla si lucruri de genul, incearca sa intri in safe-mode si scaneaza PC-ul daca poti.

     

    P.S: Sa n-o dam pe alea cu prietenii si dragoste, stiu ca am avut putina interactiune, dar am mai aparut sa te sprijin in joc sau pe reclamatii, sa nu fim totusi drama queen, am observat ca faci asta, chiar no offense, i-a fost interzis sa vina si a venit, e pe carca lui, ti-ai asumat sa se intoarca. Ce-a fost a fost, cred ca momentan sunt probleme mai mari de atat, sa nu mai fim atat pasivi-agresivi, e un amarat de event, nu cred ca ne-am separat asa tare, eu unul mergeam cu oricine din FBI in joc dupa wanted/controale.

  5. 15 hours ago, axelutz said:

    Nu am zis ca l-ati fi castigat, asta era mai greu de atins insa stii bine cum a fost atunci cu Supremacy cand te-ai ofticat ca am scos NG si ai descalificat FBI pe motivul ca l-ai prins pe Extrem la event care a fost descalificat pentru...? Ca a iesit 2-3 metri din rand sa faca o poza factiunii fiindca s-a mirat ca a vazut atatia on ( avand in vedere ca era cel mai vechi membru - 463 zile in factiune si a prins mai multe generatii in factiunea asta poate mai multe decat altii pe server, isi permitea ).

    Ma rog, sa nu mai dezgropam mortii insa intr-un final dupa un "razboi" intre cele doua departamente surori, cred ca meritam macar niste scuze sau sa recunosti ca nu a fost frumos insa orgoliul e peste onoare.

    PS: cultura mea nu sta in factiunea ta. :))

    Iti doresc multa bafta!

    Tu inca plangi dupa asta? N-am trecut si noi peste?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...