Jump to content

Strom

LinkManiac
  • Posts

    792
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by Strom

  1. Prenume: Paul

    Vârsta: 23

    Aria / Ariile de interes : Design Zone

    Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): 

    Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Am mai facut parte din acest grup acum ceva vreme si consider ca mi-am facut datoria. Chiar daca in momentul de fata sectiunea este mai mult decat inactiva, cu sanse minime poate reusim sa ii mai dam 10% viata !? 

    • Upvote 1
  2. @Frank pai daca tu zici ca orice incercare nu mai are rost, cum sa si mai revina comunitatea ? Consider ca in momentul de fata nu mai avem ce pierde, toata lumea merita o sansa asta daca are si un plan cat de cat stabil. 

     

  3. La 13.07.2021 la 13:20, Hostclub a spus:

    Buna ziua,

    Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

    Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

    Multumesc !

    Toti inafara de bugged si bhood au host de la 0mega, baga alta fisa.

  4. Acum 11 ore, filtzeR a spus:

    Nimic nou. Server-ul a ramas la fel de full si de bun ca atunci cand erai tu. Playerii sunt aceeasi, dar si unii noi, abia ai loc pe server totusi, ceea ce este bine. Nu mai sunt vanatori ca pe timpuri, oamenii s-au mai maturizat, reclamatii se fac foarte foarte rar, factiunile sunt pline, toate au fel si fel de activitati care te tin in priza. Banii din donatii se duc catre intretinerea serverului, catre scripter, catre promovare, catre plata adminilor si a helperilor. Liderii inca nu primesc bani, dar vor urma si ei. Sunt destui bani oricum. Server-ul este pe primul loc in Romania din toate punctele de vedere, ceea ce ne bucura si ne face mandri ca facem parte din aceasta comunitate. 

    Glumeam. 🙃 Nimic nu mai este la fel, dar era si normal la un moment dat. SA:MP-ul a progresat dpdv al scriptului, al mappingului si asa mai departe, dar, din pacate, de cand ai plecat tu, nu am mai nimerit un scripter bun care sa le faca pe toate si care sa aiba si ambitie. Platiti au fost, destui, poate nu la nivelul altor servere, dar era un inceput. Totul s-a schimbat, totul a progresat, inclusiv noi, odata cu anii. Nu mai suntem asa infocati ca la inceput, cand eram copii, este si normal asta.. dar totusi, e cam singurul server din Romania (sau viitor server, ca acum nu exista nimic, e doar un beta oprit) in care nucleul de baza este acelasi de ani si ani de zile. Nu mai exista acea bucurie de a juca samp la modul clasic. Acum totul se bazeaza pe avere virtuala, pe functii, pe copii de 14 ani smecheri de le crapa monitoarele.

     

    Sanatate, Mihai.

    Intotdeaua problema a venit din partea conducerii ( eterna conducere din 2015 pana anul trecut ) care avea un interes egal cu zero si nimic mai mult.

    • Like 2
  5. Acum 21 ore, Deneky a spus:

    Si eu am inceput cu un smudge de kkt si chiar daca e doar un hobby photoshop-ul, man... in 3 ani de la sig-ul cu naruto pana la ultimele creatii zici ca ai stat doar o luna in photoshop adica nu vad mare progres, fara suparare dar baga niste tutoriale daca vrei sa progresezi, insa daca nu iti foloseste ps-ul whatever... 😉

     

    Poate chiar mai putin de o luna, doar intru, fac ce e nevoie si gata. Nu stau sa fac cine stie ce realizari in acest domeniu deoarece nu mi-am propus sa urmez o cariera de genul. N-am nici timpul necesar pentru a mai evolua. 

  6. Nu vreau sa agit apele sau sa ma bag in chestia asta deoarece de ani buni n-am mai jucat pe server insa in 2015 am plecat de pe aceasta comunitate din cauza lui Sevraj si vesnica lui restrictie care o dadea daca cineva vorbea peste el chiar daca avea dreptate sau nu, atunci a avut grija sa-mi dea si suspend pe forum unde mi-a expirat adresa de mail contul fiind sters. Nu vreau sa scot mortii la lumina, fapta a fost consumata, insa ce se intampla acum e chiar lipsa de respect fata de jucatori.

    • Like 1
    • Upvote 4
  7. ODAmaD00NDAmaGFzaD02ZjNmN2M4ZWM0MzI4MGIyYzYzMDI3NGI3OWE4YTBiYg==.thumb.jpg

     

    Guvernul a modificat legislația din Educație, astfel încât nu vor avea loc examenele de competențe la probele orale de Bacalaureat iar recunoașterea acestora se va echivala.

     

    "Pentru anul școlar 2019-2020, probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale, probele de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului liceal și probele de evaluare a competenţelor digitale se echivalează/se recunosc conform metodologiei aprobate prin ordin al ministrului educației și cercetării, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență", arată un comunicat al Ministerului Educației.

     

    Sursa

    • Sad 1
  8. Salutare, vin cu acest proiect in ajutorul persoanelor care doresc sa invete sa lucreze mult mai bine cat si sa descopere mai multe legate de photoshop. Este un proiect care va ofera o multime de beneficii, de la resurse / elemente care in mod normal ar costa pana la o sansa in plus de a fi recrutat in echipa de Graficieni.

     

    Cine este interesat si doreste sa participe la Scoala Photoshop este rugat sa lase un reply aici.

     

     

    • Like 1
    • LinkMania 1
  9. Modul schimbă aspectul jocului şi poate fi modificat direct din joc.  Jocul are un aspect mult mai plăcut, personalizat după bunul plac. Pentru a activa meniul modului, scrieţi „colormode”. Pentru a naviga în meniu, folosiţi săgeti sus / jos sau W/S, iar pentru a schimba valorile prestabilite, miscaţi mouse-ul sus şi jos. Pentru a confirma alegerile făcute, selectaţi „Apply” şi apăsaţi apoi tasta 'ENTER'.

     

    Cateva poze  https://imgur.com/a/aKtuK1o

     

    Download

    VirusTotal

     

    • LinkMania 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...