Jump to content

biili

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by biili

  1.  

     

    Avand in vedere verdictul de aici:

    Intr-adevar, in cazul lui eNgRF si al lui Brotherhod a fost vorba de o eroare datorata latentei.
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si pentru neplacerile cauzate de aceste suspenduri.

    Cat despre restul - au fost verificate si rasverificate logurile, nu exista urma de indoiala. Totusi - pentru cei care nu au reusit sa treaca de protectia serverului s-a hotarat reducerea suspendului la 10 zile, in speranta ca nu se va mai repeta genul asta de comportament.

     

    Mz

  2.  

    3 minutes ago, Haifisch said:

    eu nici macar nu stiu cine esti si tu spui ca te-am vanat pt a avea motiv sa iti dau ban.

    pana una alta iti poti crea un nou cont pt ca astea sunt banate.

    totul depinde acum de manageri daca vor hotari sa iti dea ban permanent, neputand sa mai accesezi comunitatea deloc

    Nu intentionez sa mai joc oricum dupa ce am vazut ca aveti un acel ANTICHEAT care imi inregistreaza ce fac eu in pc . Uite atitunea dar nu scrie niciunde de o ridicare de suspend doar de ban permanent :)) si nu ai nimic cu mine nu?

     

  3. 10 minutes ago, oick said:

    bili, fii calm, aici ai facut reevaluare pentru un cont blocat, nu o mai tine langa cu ce a facut haifish, kitte, politia sau valve.

    Ai trecut de la nimic, la doar elite, la doar cautam pe google, la doar pentru zhypermu, ai vrut sa vezi pentru ce ai luat ban, ti-a aratat, vrei sa chemi politia, fa-o in secret sa nu se astepte haifish cand vin peste el, incearca sa ramai on-topic daca mai ai la ce si sa nu mai jignesti staff-ul.

    mu e vorba ca nu sunt calm dar are aici o aditune care lasa de dorit. SI oick tata daca e sa anunt politia pentru ce a facut nu e singurul cre plteste si nu vreau asa ceva dar daca se iau decizii de ban permanent pe baza a ce fac eu cu calculatoru me este o problema.

     

    @Haifisch lkguardua ala daca ii dai edit cu notepad si scrii orice in el  o sa iti apara tie acolo. Tu aici nu ai nici o dovada doar tii neaparat sa ma vezi pe mine plecat. Nu e nimic rau in asta dar trebuia sa spui in momentul in care ai deschis srv biili nu ai voie nu sa imi pierd eu timpul aici si dupa sa imi dai ban pe ce caut eu pe goole sau ce fac in pc.

  4. Da nu este fondata chestia asta sa vii sa imi dai ban pentru ca eu am cautat ceva pe GOOOGLE te auzi ce spui? Si nu te compara tu cu VALVE care securitate nu ca tine, De unde stiu eu ca pe langa DUPE de ex anticheatu tau nu imi inregistreaza toate parolele din calculator? SA imi dai te rog aici in totpic toate pozele de al ipul meu in ziua respectiva si nu mai pune patratele dealea ca nu ma intereseaza daca cineva imi vine sau nu IP'ul si alte chestii.

     

    SI domnu sanft care isi muta caractere in arena low lvl ca vad ca despre alea nu zici nimic te tii doar de trecutl meu  lasa te rog atitunea asta de mare prost jos ca nu esti aici mare si tare pentru ca tocmai ai comis o infractiune si aici depinde de mine daca anunt organele compenete sau nu sa iti faca o vizita.

    A si ca vorbeam de Valve , cred ca esti obligat sa anunti ca acel atnticheat inregistreaza chestii din calculatoarele noastre si le trimite mai departe la fel cum valve au facut-o nu?

    -------- inseamna ca eu nu eram in joc nu? Practic anticheatu tau im inregistra si cand eu nu aveam jocu pornit? SI zici ca asta nu e furt de date si privare de intimitate, hartuire?

  5. 5 hours ago, Kitte said:

    Politica noastra este zero toleranta hackului si cheatingului. 

    Rusine tie ca ai incercat, bravo noua ca ai esuat. 

    Banurile raman. 

    normal kitte nici nu m asteptam al un alt raspuns de la tine ^_^

     

    1 minute ago, Haifisch said:

    nu am acces la searchul tau pe google si nici nu iti pot fura banii.

    daca era keylogger ti-l detecta antivirusul, asta daca ai unul.

    din motive de securitate nu o sa iti explic logica din spatele anticheatului.

     

    poti sa te alaturi in continuare comunitatii zhypermu. nu avem nevoie de astfel de playeri

     

    @41nd bring please the ban hammer.

    :)) din motive de securitate cred ca am sa anunt politia deoarece nu cred ca tu ai voie sa stii ce donwloadez eu in PC si ce caut eu pe google domnule  ce zici de aceasta chestiune?

    dupa cum tiam zis nu mai suntem copii de 12-15 suntem omaneni in toata regula iar ce aveti voi in client e ILEGAL in Romania se numeste furt de date + hartuire si se pedepseste conform legi. Asa ca ai face bine sa iti  anunti omanei de pe server ce aveti voi implementat acolo . Plus domnule haifish sa nu uitam ce sta intamplat anul trecut cu caracterul tau de joc cand ai fost low lvl arena care este Abuz de putere si nu te-ai sanctionat nicum iar de la a cauta ceva pe google/youtube pana a intra in joc cu acele chestii este diferenta mare. TIn sa te anunt ca fisierele care le am eu in calculator partea de client nu sunt ale LInkmania ci apartin WebZen , trept urmare eu pot sa le dau foc daca vreau si tu nu ai ce sa imi faci . Langanga asta esti si nesimptit si tii poara pe mine nu numai tu ci si Kittle din cate vad aici . A fost acelasi caz in anul trecut ti-am dat topic iar acel spend a fost revocat.

     

    INCA ODATA NU E PROBLEMA TA CE CAUT EU PE INTERNERT ATA TIMP CAT NU AM INTRAT IN JOC CU ACELE CHESTII.

  6. 1 hour ago, Haifisch said:

    ai incercat un clicker nu ?

     

    Sa inteleg ca exista un keyloger in Clierntul Linkmania? Hmm nu e cam ilegala treaba? Am intrat cu vreunu din programele alea in MU? ey vand acolo ca scrie ZhyperMU suntem aici pe Zhyper cumva? nu cred .

     

    Explica si mie te rog cum ai tu aces la searchul meu de pe google . Pana la urma sa stim toti ce downloadam odata cu linkmania ca paote maine poimaine ai nevoie de bani si ma trezesc fara bani pe paypal sau cont bancar .

  7. Este vorba de acest topic:

    Acum dupa cate am povestit in acest topic in care domnul @Haifisch a adus in atentia noastra cum ca eu as fi facut un asazis hack attempt. Pana aici totul frumos toate conturile blocate. Pentru attempt? Adevarat am rulat main.exe prin vechiul autocliker care mergea pe S2 MuAutoclier elite. Nu stiu cine este acest Haifisch sau ce i-am facut eu in trecut incat sa imi iau acum permanent pentru ca am intrat cu acel cliker cand pe S2 se dadeau daca bine imi amintesc 60 zile supend pe caracter pentru folosirea lui , ATENTIE! PENTRU FOLOSIREA LUI.

     

    Domnule Haifisch de la folosirea lui pana la intrarea in joc si constatrea ca acel clikcer nu mai e functional e o diferenta destul de mare, daca tu numesti acest lucru HACKING inseamna ca esti PROST scuzami exprimarea.

    Iar de la momentul in care ai venit sa imi arati mie ca tu ai functie si eu nu si vii sa ma ameninti cu BAN pe  pppoe hai sa te anunt ca stiu si eu unele chestii si nu mai sunt un copil de 12-15 ani care eram acum 10 ani cand jucam in ceasta comunitatea in care poate tu nici macar nu existai. In primul rand pppoe'ul nu ai cum sa il gasesti decat daca til ofera providerul de internet iar acest lucru este strict confidential , care poate avea urmari juridice in aceasta minunata tara pe care o numim Romania.

     

    Bun acum ca am lamurit unele chestii hai sa discutam de acel incident.

    Da am rulat main.exe prin acel clicker mare branza nu a mers aia e am renuntat la idee am fost doar curios daca v-ati facut treaba cum trebuie. Daca acel clicker era inca functional fii linistit ca anuntam pentru ca EU am fost acela care a construit un cliker pentru linkmania acum cativa ani si l-am trimis domnului @Odyzzeus pentru verificari si dupa acea o eventuala lansare pe linkmania, ody poate confirma acel lucru + pot si eu prin Pmurile pe care inca le mai am de atunci. Pe langa asta DB'ul trecut am fost acceptat ca beta tester de catre @Lancelot unde banuesc ca trebuia sa facem cam acelasi lucru sa testam chestii nu?. Acu o sa imi zici ca nu am prea fost activ ca beta tester adevarat nu am fost activ pentru ca fiecare problema pe care ti-am aduso la vremea aceea la cunostinta nu ai luat-o in considerare , exact ca si cum ai facut aici:

     

    Chiar daca mi-am luat eu block eu zic ca era detatoria ta sa te ocupi de acel asazis BUG dar se pare ca mandria si perfectiunea de sine e mult mai importanta.

     

    In cele din urma am gasit un caz asemanator cu cazul meu unde cineva db trecut a intrat cu ceva anume doar din curiozitate si i sa ridicat acel suspend permanent:

     

    @Odyzzeus@Lancelot@Kitte@Just@PsychoSaD@Internal@Damian@bunny@Offspring@oick@Polestar@Defiance@Tusken@Batusai@Miraj

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...