Jump to content

DEDI

Forumist
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DEDI

  1. La 08.09.2021 la 9:28, morf a spus:

    Salut,

    Nu crezi ca este prematur sa tragi astfel de concluzii ? Nu a murit nimic yet, Fluffy lucreaza la server in limita timpului disponibil, perioada de teste/BETA o sa tina probabil 2-3 luni, trebuie sa aveti rabdare.

    Stii foarte bine ce failuri am avut recent cu servere in BETA doar o luna sau mai putin, cu cei mai profesionisti tehnicieni de MU din RO care evident nu erau ready de oficial -> fail inevitabil.

    e tot prematur sa zic ca a murit serverul ? 🙂 nu mai sunt nici oameni sa il testeze ... domnul @Fluffypony de 1 sapt nu a mai intrat nici pe forum. Daca totusi s-a angajat sa deschida un srv ar trebui sa acorde cel putin 1 ora pe zi pentru "reparatii" si ca sa mai comunice putin cu comunitatea ...

    Mai avem sperante in @MuTechGuy poate la anu va fi ceva 🙂

  2. 1 oră în urmă, Fluffypony a spus:

    salut

    nu a functionat forumul.

    citesc feedbackurile voastre si le voi aplica.

    voi posta in changelog atunci cand schimb ceva

    Totusi am o nelamurire, pana la urma ce tip de server va fi ? cu RR sau fara ? daca va fi fara RR ce testam acuma in afara de drop/eventuri ? pentru ca pe oficial daca e fara rr vor incepe probleme gen char X la lvl Y moare in lorencia, sau ca boss X nu poate fi omorat nici cu pt full si cel mai important vor aparea problemele legate de PvP, in momentul de fata asta nu se poate testa.

  3. Salutare, am intrat si eu putin pe beta si am zis sa imi dau feedback`ul 🙂

     

    1. Din bok+1 cade Hurricane boots (nu cred ca e un item de bok+1)

    2. In hartile kalima nu sunt spoturi (mobi au respawn random) ar fi ok sa se face spoturi daca tot sunt mobi pe acolo.

    3. In icarus nu vad sa cada Loch Feather la primele spoturi.

     

    deocamdata atat, am sa mai revin cand mai gasesc lucruri suspecte 🙂

  4. La 23.01.2020 la 20:09, BiTDi a spus:

    Salutare tuturor !

    De curand mi-am cumparat jocul FarmingSimulator 2019 pe steam, il joc de ceva timp " la negru ". De cand cu el cumparat pe steam am " gustat " putin si din online-ul jocului, foarte reusit !

    Am decis sa deschid un server, unul hostat nu tinut in pc. Daca sunt doritori sa joace/implice in acest proiect ar fi frumos (serverul este deja online).

    Astept raspunsuri de la voi aici, toate cele bune !

    Salut, eu joc FS 19 de cea vreme, singur il joc pe single player, cum se numeste serverul care l-ai creat ? intru si eu daca se poate sa vad cum e multiplayer 😄

  5. La 09.05.2019 la 18:52, saddas a spus:

    Ca sa faci Q3 rezolvarea este sa inchizi tu jocul cu X,mediat dupa ce omori dark elf,inainte sa iei d/c.

    Apoi reintri si dai move Crywolf.

    Daca nu functioneaza prima varianta,reintri pana la select server si iesi cu exit game de data asta,apoi pe site "unstick".

    Din Lorencia apoi mergi iar Crywolf si predai quest.

    functioneaza, multumesc pt solutie, la asta eu nu m`am gandit sa incerc 😄

  6. ceva noutati @Damian ? nu merge nici q3, am incercat toate ideile la care m`am putut gandi, ce am observat daca mergi pe jos prin crywolf pana in refuge, la poarta de la refuge nu te lasa sa intri, ma gandesc ca nu recunoaste ca ai questul pornit. alta problema e partea cu move de pe srv 2 pe srv 1 ....

  7. nu e bug sa zic asa e doar o observatie care poate o sa ajute si pe alti, am 5400agi, +rune blade(35 atkspeed) + atlas gloves(6 atk speed) totul e ok pana cand iei (scroll of quickness) si nu mai poti folosii majoritatea vrajilor. posibil ca la 6k agi sa depaseasca pragul insa eu nu mai pot aduna atatea pcte sa vad, daca poate cineva sa confirme ii multumesc dinainte :D

  8. Quote

    "Fix" temporar pentru Kalime: Adaugate primele 5 Kalima la Move si respawnul Iluziilor lui Kundun setat la 2 minute. Primele 6 Kalima = Non-PvP map.

    am umblat in toate 5 kalime insa nu am vazut nici un boss, am fost de mai multe ori insa tot nimic, ca urmare in k7 tot nu s`e poate ajunge daca ai peste lvl 400 ...

  9. 22 minutes ago, Fr33LaNc3 said:

    Activeaza system chatul si vezi ce mesaj de eroare iti da. Deasemenea, cumva e invitatie luata din X-Shop? Daca da, aceea nu se arunca, dai click dreapta pe ea.

    nu e invitatie din x shop, am incercat si click dreapta si sa o arunc iar la system message nu primesc nimic, pur si simplu cand arunc invitatia o pune inapoi in inventar.

    Screen(10_14-23_17)-0000.jpg

    Screen(10_14-23_17)-0001.jpg

  10. 1 hour ago, Fr33LaNc3 said:

    Cu 600 intri oriunde, iar problema respectiva am eliminat-o in timpul la mentenanta.

    nu chiar oriunde ... in kalima 7 nu poti, un fix pentru asta in viitorul apropriat ?

  11. On 9/25/2017 at 7:57 PM, Fr33LaNc3 said:

    Asta pentru ca sunt printre cele mai noi drivere.. Cele mai noi au probleme cu MU-ul ..

    Da-mi te rog specificatiile laptopului sa vad ce gasesc acolo la ei la intel. Sau da-mi mesaj cu un teamviewer sa incerc sa rulez jocul cu nVidia.

    specificatii:

    CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ

    GPU integrat: Intel HD Graphics 530

    GPU dedicat: nVidia GeForce GTX 950M varianta de 4gb

    RAM: 12gb

    Model laptop Lenovo Ideapad 700 15ISK

     

    placa integrata nu as dori sa o dezactivez complet pentru ca cea dedicata are cooler separat si nu vreau sa imi sune cand e idle laptopul, daca nu s-e poate rezolva problema asta este poate alta data :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...