Jump to content

DEDI

Forumist
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 likes on posts

About DEDI

 • Rank
  Un începător printre noi
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

1,335 profile views
 1. e tot prematur sa zic ca a murit serverul ? nu mai sunt nici oameni sa il testeze ... domnul @Fluffypony de 1 sapt nu a mai intrat nici pe forum. Daca totusi s-a angajat sa deschida un srv ar trebui sa acorde cel putin 1 ora pe zi pentru "reparatii" si ca sa mai comunice putin cu comunitatea ... Mai avem sperante in @MuTechGuy poate la anu va fi ceva
 2. sunt cele comune cu SM si MG, cele specifice rune nu sunt si nu cad nicaieri ... cel putin eu nu am gasit
 3. Salut, pentru Rune Wizzard unde ai gasit ? ca eu nu am avut noroc ...
 4. @Fluffypony@morf Ceva noutati ? sa inteleg ca a murit serverul inainte sa se nasca ? dupa aproape 2 sapt de beta, in changelog sufla vantul. Pana acum vad doar un alt Failed Server.
 5. Totusi am o nelamurire, pana la urma ce tip de server va fi ? cu RR sau fara ? daca va fi fara RR ce testam acuma in afara de drop/eventuri ? pentru ca pe oficial daca e fara rr vor incepe probleme gen char X la lvl Y moare in lorencia, sau ca boss X nu poate fi omorat nici cu pt full si cel mai important vor aparea problemele legate de PvP, in momentul de fata asta nu se poate testa.
 6. nu vad sa cada skillurile pentru Rune Wizzard. -Magic Arrow Act -Lightning Storm Act -Burst Act -Haste Act -Plasma Ball Act a vazut cineva pe undeva ?
 7. Salutare, am intrat si eu putin pe beta si am zis sa imi dau feedback`ul 1. Din bok+1 cade Hurricane boots (nu cred ca e un item de bok+1) 2. In hartile kalima nu sunt spoturi (mobi au respawn random) ar fi ok sa se face spoturi daca tot sunt mobi pe acolo. 3. In icarus nu vad sa cada Loch Feather la primele spoturi. deocamdata atat, am sa mai revin cand mai gasesc lucruri suspecte
 8. oare unde ar fi fost linkmania daca ...
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...