Jump to content

Fulgerul

LinkManiac
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fulgerul

  1. Damage și defense elemental sunt influențate de anumite stats care nu pot fi determinate decât experimental. Mai la toate clasele crește damage-ul elemental crescând atributul de bază pentru damage: energy la SM, strength la BK, agility la elf.
    Se cunoaște de pe serverul oficial de MU că GL pe str are damage elemental slab, dar damage normal foarte mare, așa este făcut. GL pe agi are damage elemental foarte mare, așa că depinde de alocarea punctelor. Sper că v-am fost de folos.

    Acum 3 ore, maimutzica a spus:

    Sm 518 vs gl 500+ = 10- 0 sm / sm 518 vs rf 450 +  10 / 0 cam asta este balance...  sm 518 vs dl 350 fara capa etc mor amandoi ...

    Atenție la cum se pun punctele. RF și GL au un sistem ciudat. Pentru PVP, RF trebuie făcut pe vit - agi și ene sunt pentru PVM. Iar GL trebuie făcut pe str sau pe agi, fără a le amesteca. Unele skill-uri își iau damage din str, altele din agi.

  2. Nu este un bug. Numărul de fructe folosite se calculează ca fiind diferența între numărul de puncte pe care îl ai și numărul de puncte pe care ar trebui să îl ai dacă nu ai folosit niciodată vreun fruct. Numai că se consideră că numărul de puncte pe nivel este cel default (5/6/7), de aceea nu merge să folosești fructe. Apare ca și cum diferența ar fi rezultată din consumul de fructe. Unde apar punctele (str/agi/vit/ene) apare și numărul de fructe folosite, care va fi foarte mare (445 - 1) * (15 - 7) = 444 * 8 = 3552, pentru că ai cu atâtea mai multe puncte față de configurația originală de puncte pe nivel. Probabil că ar putea fi modificată formula și la fructe. Este ceva care a scăpat și care s-a aflat cam târziu. În general, pe orice server de MU cu un număr de puncte pe nivel mai mare decât cel default, NU se pot folosi fructe. Din același motiv, nu se puteau folosi fructe după reset, chiar dacă nu s-au folosit niciodată fructe. Punctele suplimentare de la reseturile anterioare erau considerate ca fiind puncte obținute din fructe. Sper că te-am lămurit.

    • Thanks 1
  3. Chiar ne sunt necesare aceste informații! Rata de XP, de drop, lvl de reset, max lvl, max resets (dacă există), max stats/points, exc drop rate, golden invasion time, events (și cele automate și cele de-ale adminilor), cât va ține baza de date, cât de greu se crește pe server etc.

    • Upvote 1
  4.  

    Eu las AFK câteva milisecunde. Voi?

    Milisecunda 1 fulger afk ?

    Milisecunda 2 fulger a luat pk.

     

    Durează câteva zeci de milisecunde numai trimiterea unui pachet de date către server. Iar cei mai rapizi vor întreba de AFK în câteva sute de milisecunde. Un PK fulgerător durează câteva mii de milisecunde, adică câteva secunde, fiindcă Fulgerul are str 60000, agi 30000, vit 20000, ene 10000.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...