Jump to content

nemo

LinkManiac
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by nemo

  1. Salutare, e trist ca am ramas o mana de oameni si totusi nici macar nu ne putem intelege, dar altminteri sa colaboram si sprijinim... E corect ca nici jocul nu mai este atat de popular, dar noi jucatorii am ramas loiali. NU PENTRU STAFF, NU PENTRU NUMELE COMUNITATII. Ci pentru amintirile placute pe care le-am avut impreuna, am vazut aceleasi nume la din pacate multele redeschideri, dar tot au dat dovada de bunavointa si mereu ne-am pastrat speranta ca de acea data o sa fie altfel. Poate ca nici proiectele n-au fost de succes, poate ca nici sustinere n-a fost destula, poate ca nici n-am avut toti suficient timp sa acordam. Pentru ca acum toti ne-am maturizat, acum toti avem si alte responsabilitati. Ar fi fost placut sa avem un loc unde sa mai depanam amintirile, sa avem sansa de a mai copilarii impreuna. Concluzia e ca-mi pare rau ca dupa atata timp petrecut impreuna si in aceasta perioada trista prin care trece comunitatea de cativa ani nu putem sa schimbam ceva sau nu suntem lasati.

    O zi frumoasa va doresc, poate intr-o buna zi vom avea din nou ocazia sa ne jucam impreuna pe serverul care ne-a unit.

    • Like 3
  2. Salutare, am zis sa revin si eu cand am auzit ca s-a redeschis serverul, dar din pacate pana am reusit eu, s-a si inchis... Imi pare rau sa vad ca e din nou aceeasi problema, nu a fost nimic clar dinainte de a se deschide. S-a mers mai mult pe ideea, sa incepem ceva de dragul de a incepe si vedem pe parcurs,. Sunt convins ca de persoane mature, competente si cu dorinta de implicare nu ducem lipsa pentru a alcatui un staff competent. Daca se vrea se poate, dar cu sacrificii din partea tuturor. Nu sa ne ridicam cu pretentii daca nu e cazul. O zi faina tuturor si poate candva o sa avem unde sa revenim sa ne jucam de dragul nostalgiei. Va pwps 

    • Upvote 1
  3. 1 oră în urmă, PlasticTube a spus:

    Da , binisor.

     

    @nemo prezent?

    Am intarziat, nu pune absenta pls ;d;d

    1 oră în urmă, XhYper a spus:

    Da pai bravo.

    @nemo stie popa ca umbli dezgropat ?

    hypere nu fii nebun ca scot ktn de 2m pe care o am in portbagaj : p

    @JH0K3R cand esti la limita dintre viata si moarte te simti cel mai liber nenicu' ;x;x 10gura te prind eu si te dau o tura sa vezi dupa :))

     

    • Upvote 1
    • Haha 1
  4. 1. Închisoarea îngerilor

    https://m.imdb.com/title/tt0111161/

    2. Forest Gump

    https://m.imdb.com/title/tt0109830/?ref_=m_tt_rec_tti

    Doua dintre cele mai bune filme clasice pe care le-am vizionat, din perioada cand se punea foarte mare accent pe interpretarea artistică. Pe lângă acestea mai va pot recomanda The Godfather, The Silence of the lambs, Casino, Goodfellas, Scarface, Pulp Fiction, Saving Private Ryan, The Matrix, The Prestige sau Focus. Sunt mult mai multe filme vechi foarte bine realizate, dar acestea cu exceptia ultimelor 2 care sunt ceva mai recent aparute mi se par geniale.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...