Jump to content

Striker™

Inactive
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Striker™

  1. Acum 7 ore, SERIES a spus:

    Striker, nu stiu ce tot vrei sa insinuezi, dar degeaba.

    Evident e degeaba cand ai atatea exemple de oameni care mai bine ar vedea omul sa o dea in bara decat sa il ajute sa reuseasca ceva. Trist e ca mai mult asta a ramas de LinkMania.

  2. Dau citate sa iti demonstrez ca raspunsurile mele sunt la afirmatiile tale si nu la ce-mi trece mie prin cap, dar si alea degeaba se pare. Tot tu ai dreptate, nu? Te-ai descurca bine intr-o cariera de politician.

    Ai citit cateva posturi pe alte forumuri si te crezi atotstiutor in cum sa faci un server, dar ai avut zero interes sa iti expui "cunostintele" pe aici cat timp se testa. E mult mai usor sa vii dupa si sa iti bati joc de munca omului, nu? Dar da, ai dreptate ca ma bucur. Ma bucur ca cineva a pus in sfarsit mana sa faca ceva cand absolut totul e mort si nimeni nu vrea sa miste nimic pe aici. Ce ma "frustreaza" is carcotasii ca tine care sunt in trecere doar ca sa isi dea cu parearea cat de gresit e totul pentru ca nu e exact asa cum vor ei. Cum ti-am zis si inainte, nimeni nu te tine de mana. Drum bun si cale batuta inca o data.

  3. Vrei setari oficiale pe un server cu reseturi? Mi-ai demonstrat cate cunostinte ai de endgame cu aberatiile care le-ai scris pana acum, dar asta le depaseste.

    Acum 17 minute, Disconnect a spus:

    Sa elimini mai mult de jumatate din "content de s16" si sa spui ca sunt "setari noi" e imatur pentru tine.

    Vreau sa vad cum seturile din sezonul 5 sau 6 sunt inca relevante endgame pe sezonul 16 serverul oficial. Poftim aici, poate nu ai inteles prima oara.

    Acum 21 minute, Disconnect a spus:

    Si nu, sa stai afk sa dai rr sa faci wc nu e grinding.

    E una dintre metode, Nu te opreste nimeni sa farmezi bossi activ pentru si mai mult Ruud, ca sa simti grindul. Dar parca aveai o viata, deci nu ai avea timp de grind activ nu? Pana la urma cum sta treaba, ai timp de grind activ sau ai gasit altceva usor de care sa te legi?

    Acum 25 minute, Disconnect a spus:

    Nu am zis nimic de setarile de acum 10-15 ani, tu le-ai adus in discutie. Se pare ca tu ai ramas blocat acolo.

    Te contrazici singur cu fiecare reply. Pomenesti seturi / stats vechi si dupa zici ca nu ai discutat. 😂

    Acum 58 minute, Disconnect a spus:

    Itemele exc au murit, seturile socket au murit.

     

  4. Insulti munca omului cu fiecare propozitie pe care o scrii pentru ca nu iti convine ce ai in fata desii nu ai avut nici un interes sa il ajuti cand testa configuratia. Tu le stii pe toate, restul nu mai conteaza. Cine se comporta ca un copil necioplit?

    Ti-am demonstrat ca nu ai dreptate si continui sa imi ignori punctele de vedere, pentru ca doar ale tale conteaza, nu? Daca vrei sa joci ceva in care sa conteze seturile vechi de 10 ani in endgame, atunci joaca un sezon de acum 10 ani. E absolut ridicol sa te astepti ca seturile noi sa fie la fel de slabe ca cele vechi doar ca sa poti sa ai mai multa diversitate. Se numeste progres si jocul asta a avut destul progres in ultimii ani. Ceva ce tu o sa continui sa ignori cat timp esti blocat in trecut.

  5. Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    N-am zis nimic de jwls, vorbesc de restul de iteme, care te ajuta la level.

    Probleme cu memoria pe termen scurt?

    Acum 1 oră, Disconnect a spus:

    2. Nu e vorba numai de iteme, mai sunt si jwl la drop, iteme "buff" care te ajuta la inceput si altele.

    Daca chiar vorbeai in cunostinta de cauza, pomeneai de Cherry Blossom Box care sunt cutiile ce iti aduci tu aminte cu buffuri. Hai sa te dezamagesc putin, sunt doar 3 buffuri posibile din cutiile alea: +40 ATK, +700 HP, +700 MP. Ai impresia ca numerele astea o sa te ajute enorm? Stai linistit ca abia daca o sa simti vreo diferenta cu sau fara ele.

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    God of Darkness 150k ruud, bun, sticluta de lvl3 5mil ruud. Adica trebuie sa fii aproape full ca sa-ti permiti sa iei sticluta si sa bati bosii de nenumarate ori. Mai bine nu o mai baga la shop si intelegeam povestea.

    Tot e putin nu? Nasol ca trebuie sa muncesti cateva saptamani/luni pentru ceva. Totusi daca citeai ce ti-am propus prima oara ai fi inteles ca mai este o metoda sa iti faci aripile, cea clasica si nimeni nu te opreste sa o folosesti.

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    "Cine te-a mintit ca mastery nu e PvP?" Mastery e set ancient cu mai multe optiuni care poti sa-l upgradezi pana la silver heart. Daca sunt si alte optiuni nu sunt anuntate nicaieri pe forum.

    Mai uita-te o data la optiunile astea de aici (da, chiar pe forumul asta) si spune-mi ca nu sunt optiuni de PvP. Si ghici ce, poti sa pui optiuni excelente si pe seturile astea, pe langa ce vine din Mastery Set.

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    Si din cate vad tu nu stii ce-i ala endgame. Daca crezi ca asta va fi un server de durata, te inseli.

    Tu esti cel care zice ca Mastery Set nu e de PvP, dar eu nu stiu ce-i ala endgame? Inca o data, vorbesti fara sa fii incercat beta macar. Habar n-ai cat de important e mastery, dar tu le stii pe toate deja cand nu cunosti nici macar jumate. Tipic.

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    S16 are multe configuratii si sisteme care aici sunt omorate, totul se bazeaza pe wc cand ar trebui sa se bazeze pe grinding, nu donatii si alte cacaturi gen gr.

    Si din ce obtii WC? Din reseturi. Ce sunt reseturile? Grinding. Ti-am zis de 2 ori deja ca donatiile nici nu sunt active si nici nu te obliga nimeni, dar scriu degeaba nu?

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    GR dupa parerea mea ar trebui sa fie optional nu manatory.

    Cine te obliga sa dai GR? 1 reset = 500 WC. Daca tu nu vrei sa iei coins in plus din GR, nu iei, continui sa dai reseturi peste 100 si farmezi WC in continuare.

    Acum 26 minute, Disconnect a spus:

    Ati luat conceptul de server cu rr si gr la greu care n-are logica de pe alte servere si va asteptati ca playerilor sa le placa.

    Nu te obliga nimeni sa joci daca nu e de tine, sunt altii care prefera ceva nou si totodata mai putini neciopliti mofturosi ca tine primprejur care asteapta doar ca cineva sa o dea in bara din nou. Drum bun si cale batuta.

  6. 1. Realizezi ca combinatiile alea se pot face si cu iteme excelente? Chiar cu sansa mai mare decat cele normale.

    2. Uita-te la poza asta. Ai impresia ca drop-ul de jewele e atat de mic incat ai nevoie de alte surse pentru ele?

    3. Ma contrazici cand nici nu ai incercat beta. Damage creste repede si mastery te face si mai OP.

    4. Macar citeste ce scriu, nu te pune nimeni sa ii donezi omului. Nici macar nu e activa optiunea. Totul e din reset-uri, chiar si GP.

    5. Selupan = 30k Ruud, Knicks = 100k Ruud, God of Darkness = 150k Ruud, fiecare golden dupa Kanturu si dragonii de pe hartile mai mici intre 3-5k Ruud. Posibilitati sunt, daca chiar vrei si te intereseaza. Dar e evident ca preferi sa te plangi in loc sa descoperi singur.

    6. Cine te-a mintit ca mastery nu e PvP? Te astepti ca jocul sa fie exact ca acum 10 ani, faci full stats si gata totul? Te duci dai click dreapta pe unu pana moare? Nu, e mult mai amplu de atat si stats din reset sunt doar primul pas.

    In toate raspunsurile tale ma bagi in aceeasi oala cu cine a facut serverul, desii sunt un jucator oarecare ca si tine. Ca si restul, nu stiti altceva decat sa va plangeti ca nu primiti exact ce va amintiti ca era "bun" acum vreo 10-15 ani, nici vorba sa incercati sa invatati ceva nou. Sincer, personal nu cred ca ati merita nimic, nici macar serverul asta. Pacat de omul asta ca isi pierde timpul si banii cu niste neciopliti ca voi.

  7. 1. Pentru ce ai nevoie de iteme normale?

    2. Aceeasi intrebare, pentru ce? De ce sa fie mai multe iteme in drop list degeaba, ca sa fie sansa mai mica ca restul sa pice?

    3. Dupa cateva reset-uri cad mobii ca mustele. Nu te uita la cat HP au mobii acuma, gandeste cat iti creste tie damage.

    4. Doar din reset, donatii si voturi (nu e activ). Sincer e mai bine decat doar din donatii, iar din joc ai deja o moneda premium, Ruud.

    5. BC nu e principala sursa de Ruud, din contra e una dintre cele mai mici. Ai pe site toate informatiile pentru Ruud, bossi si golden invasion sunt mult mai importante. WIngs level 3 sunt bound doar cu Ruud, ceea ce e o metoda de a le face mai usor dar nu te opreste nimeni sa le faci cu metoda normala si unbound. Si mai simplu, WCoins.

    6. Ce legatura are full stats cu grand reset? Poti sa farmezi 500 de reseturi si dai 5 GR simultan, daca iti e frica sa pornesti iar de la 0. Nu te baza pe faptul ca la full stats e gata jocul, fara mastery nu faci nimic si o sa te bata bossi de nu stii cum te cheama. Pe langa asta, cu mastery complet o sa omori aproape orice monstru din Arena si cu 0 reset (dupa GR).

  8. Se deschide direct si fara beta? Inlocuieste cel cu S15?

    Daca nu mai este beta si incepe sigur as sugera sa vorbiti cu un administrator poate puteti trimite un e-mail in masa la conturile inregistrate pe forum. Mai mult ca sigur majoritatea persoanelor care ar vrea sa incerce jocul nu mai activeaza pe aici, iar acel anunt de pe forum nu va ajunge la multe persoane fara un email. Putina pregatire nu strica, mai bine decat multa dezamagire dupa. @S15Laurentiu

  9. Acum 4 minute, S15Laurentiu a spus:

    Te rog incearca sa reproduci, cel mai probabil a disparut cand ai mers in ES\Market, Crywolf, sau la Q4.

    Da, m-am dus in Event Square si a disparut imediat. RIP 🙂

    Posibil sa fie la fel si in celelalte harti mentionate.

  10. @S15Laurentiu Am incercat shop de pe website si optiunile la Errtel sunt scrise gresit:

    • Pentru Rank 4 nu exista acele 2 optiuni (ranged sau melee) la primele 4 Errtel. Ranged (prima optiune) e PVP, Melee (a doua optiune) e Raids, iar descrierile corecte sunt urmatoarele:
      • Anger: Elemental Damage
      • Blessing: Elemental Damage Absorb
      • Integrity: Elemental Attack Success Rate
      • Divinity: Elemental Defense Success Rate
    • Tot pentru primele 4 Errtel, Rank 5 e gresit. Doar prima optiune functioneaza, a 2-a nu exista si apare cu eroare in joc daca o alegi. Descrierile corecte sunt ca si cele pentru Rank 4 (doar ca astea nu sunt pentru PVP sau Raids, ci pentru orice).
    • Radiance e corect.
    • Descrierea optiunilor pentru Rank 4 in warehouse de pe website sunt inversate. Scrie in paranteza Raids in loc de PVP si invers (in joc apar corect).
  11. Acum 2 ore, S15Laurentiu a spus:

    Nu am raspuns pentru ca nu intentionez sa refac formulele de calcul pentru skill-uri, daca incepem sa modificam la un caracter atunci ar trebui sa modificam pentru toate, iar rezultatul va fi devastator, nimeni nu va mai intelege cum functioneza skill-urile, de aceia skill-urile vor ramane asa cum le stim cu toti.

    Majoritatea functioneaza si da ai dreptate, nu vad rostul sa fie modificate toate. Totusi cele care nu pot sa fie folosite deloc poate ar merita putina atentie sa fie macar viabile. 🙂 Oricum asta e doar parerea mea, decizia iti apartine.

    Ce am mai gasit:

    • Am omorat Medusa de 2 ori de cand a fost reparat dropul, dar nu am vazut sa pice iteme ancient. De fiecare data a picat doar zen din Medusa si 1-2 jewels din minioni.
    • E un bug cand cumperi Elemental Talisman of Luck si Elemental Talisman of Chaos din xShop. Ai optiunea sa cumperi x1 (pentru 100 WC) sau x10 (pentru 750 WC), dar ambele optiuni dau doar x1. Cand cumperi x10 primesti x1, dar platesti 750 WC.
    • Am buguit Nix's Haven ceva mai devreme astazi. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar cand am intrat sa omor bossul nu era acolo. Normal nu ar trebui sa te lase sa intrii daca nu e aparut pe harta (apare un mesaj), dar sunt destul de sigur ca trebuia sa fie aparut deja pentru ca au trecut aproape 24 de ore de cand am fost la el ultima oara. Dupa ce am vazut ca nu e nimeni acasa in Nix's Haven, mi-am dat teleport in Swamp si am omorat God of Darkness. Cand m-am intors sa incerc sa intru iar in Nix's Haven, nu am mai putut fiind blocat de un mesaj. Asta s-a intamplat undeva pe la pranz si nici acum nu pare sa fie deblocat (poti sa incerci acum sa intrii si vezi mesajul). Mesajul:
      Spoiler

      spacer.png

       

  12. La 02.11.2020 la 11:13, Striker™ a spus:
    • Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de ignore defense (chiar si cu puncte in mastery). Fara reset s-ar merita sa dai 3% din attack power pentru acel ignore, dar cand esti full stats 3% e mult prea mult damage sacrificat si ajungi sa ai chiar mai putin DPS cu bufful activ decat fara el.

    Nu uita asta. 🙂

    Acum 44 minute, S15Laurentiu a spus:

    Nu este si nici nu va fi, pentru ca are sansa sa iti scada optiunile la item.

    Deci singura modalitate sa faci rost de optiunile astea mov e prin noroc in timp ce le craftezi?

    jEgfRgl.png

  13. 2 Nov. 2020:

    • Primesti un fel de disconnect cand folosesti Detection skill de la Slayer in timpul unei invazii de golden in Lorencia. Nu apare mesajul ca ai fost deconectat dar jocul se comporta ca si cum asta s-ar fi intamplat. Nu poti face nimic pana nu dai Alt + F4 si repornesti jocul. Se reproduce 100% in dimineata asta si nu pot sa folosesc skillul, dar tin minte ca l-am mai folosit in trecut fara problema de acum in timpul invaziei.
    • Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de ignore defense (chiar si cu puncte in mastery). Fara reset s-ar merita sa dai 3% din attack power pentru acel ignore, dar cand esti full stats 3% e mult prea mult damage sacrificat si ajungi sa ai chiar mai putin DPS cu bufful activ decat fara el.
  14. Acum 5 ore, S15Laurentiu a spus:

    Slayer nu are Set Silverheart in Season 15 !

    Nu m-am informat mai bine inainte, aparent a venit cu update la Episode 2. Presupun ca serverul e Episode 1? 😞

    Totusi vad materialul in Ruud Shop, cel pentru upgrade la Silverheart. Shopul e la fel pentru fiecare caracter si daca il cumpar o fac degeaba ca nu pot sa il folosesc?

  15. @Fury Tot ce e pe website la Account Panel, Market si presupun Shop (daca si cand va fi disponibil de pe site, e diferit de cel din joc). Personal eu doar le schimb pentru WCoins, pentru ca majoritatea celorlalte functii nu sunt configurate pe website.

  16. @kiki(elf) Crywolf

    28 Oct. 2020:

    • Respawn time la Kundun e posibil mai mare decat cel mentionat pe forum (6 ore).
    • In Abyss 1 si 2 pica Blue Eye in loc de Silver Heart cum e mentionat la setari, in Abyss 3 e corect.
    • Greseala la numele hartii in meniul de pe M: Abyss of "Atlas"
    • Drop de la Lord of Ferea (2 Errtel) mai slab decat la Lord Silvester (4 Errtel), desi Silvester e mai usor de omorat. Aici poate am avut eu ghinion mare la drop de data asta, dar totusi Silvester da mereu 4 si Ferea avand posibilitatea sa dea doar 2 e destul de dezamagitor.
    • Asta nu e bug, doar o observatie: e cam gol pe la elite in Abyss 3. Nu stiu cat e exact durata de respawn dar daca e de cateva ore nu cred ca drop e suficient pentru un numar mai mare de persoane.
    • Pe unele harti gen Deep Dungeon sau Abyss of Atlans sunt zone delimitate pentru fiecare element. Nu ar trebui ca spoturile din acele zone sa aibe mobi doar de tipul elementului specific acelei zone? Am vazut pe una dintre harti erau corect delimitate, dar nu mai tin minte exact care.
  17. @S15Laurentiu Am o intrebare legata de skill tree dupa level 800. Pentru Slayer, sub Bat Flock (si Pierce Attack) ai 2 upgrade pe linie care ar trebui sa iti mareasca range la skill. Primul functioneaza si mareste range de la 6 la 7, dar al 2-lea nu pare sa faca nimic sau posibil sa ii inteleg eu gresit descrierea. Am pus cateva poze mai jos, poate ma poti lamuri daca e bug sau am inteles eu gresit.

    Spoiler

    Fara upgrade - Range 6:

    spacer.png

     

    Cu primul upgrade (Increase Skill Range) - Range 7:

    spacer.png

     

    Cu al 2-lea upgrade (Increase Range) - tot Range 7:

    spacer.png

     

    Poza cu descrierea la primul upgrade:

    spacer.png

     

    Poza cu descrierea la al 2-lea upgrade:

    spacer.png

     

  18. Se pare ca nu pot sa editez mesajul dupa ce a trecut ceva timp de cand a fost postat. Voi continua cu mesaje noi.

    27 Oct. 2020:

    10. NPC de la care pornesti questul pentru a 4-a clasa spune ca ai nevoie de level 750. Daca vorbesti cu NPC la 750 iti da voie sa intrii in zona de quest (nu puteai inainte), dar nu poti incepe questul pentru ca ai nevoie de level 800 de fapt (care e corect).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...