Jump to content

S15Laurentiu

Tehnician MU S15
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

S15Laurentiu last won the day on October 21

S15Laurentiu had the most liked content!

Community Reputation

21 likes on posts

About S15Laurentiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @FuryDaca vrei sa aplici stilul de joc(non rr) te rog sa il aplici in totalitate, pe non rr joci in party (3-4 minim) !
 2. A&D Wings sunt permanente. Nu este mare diferenta intre A&D si Lvl 4 Wings, voi decideti care sunt mai bune. La Grand Reset se sterg toate punctele si primesti 2000 de puncte nealocate, Master si Majestic raman cum erau inainte de GR !
 3. @Striker™Pana la level 900 recupereaza, dupa 900 incepe sa depaseasca... Daca vrei sa nu simti diferenta de dmg trebuie sa echipezi Wings Lvl4 pe care nu le poti echipa fara Q4. Aceasta diferenta de dmg nu este un BUG este o caracteristica a jocului pentru a nu crea o diferenta foarte mare intre max Q3 si start Q4.
 4. @Striker™Este normal sa ai dmg mai mic dupa fiecare quest, acum pentru ca ai ajuns la 4th class trebuie sa pui puncte la Ctrl+A pentru skill-uri pentru ca dmg-ul sa creasca.
 5. Salut, Va rugam sa porniti Update.exe pentru a avea acces la xShop ! Cheers,
 6. @Striker™ Le-am adaugat in NPC-ul din Lorencia Bar. Sunt si in drop !
 7. Mai mult ca sigur nu ai wings au dino ca sa poti intra in Icarus !
 8. Salut, Esti constient ca nu pot sa stiu din ce motive nu sunt playeri pe server. Probabil ca majoritatea asteapta sa treaca BETA sau sunt reticenti din cauza proiectelor care au fost in trecut s.a.m.d. Poti testa drop-ul(daca sunt toate itemele de crafting in drop), functionalitatea skill-urilor, spoturile, event rewards, boss monsters rewards. Sa ne asiguram este configurat corespunzator pentru a evolua si crafta fara probleme. Am marit XP-ul pentru a ajunge la full stats si max lvl in cel mult 2 saptamani. Toti jucatori activi pe BETA vor primi un reward(wings, xp buffs,
 9. Access-ul la harti este pentru toti la fel, pentru ca toate caracterele sunt activate din start, nu mai trebuie sa joci 220lvl cu SM\BK\ELF ca sa iti poti face MG.
 10. Salut, Pentru server-ul oficial XP-ul va fi varianta 1. Normal x100, Master x150, Majestic x200 Pentru perioada de Beta XP-ul voi schimba astazi la 18:00 in varianta 3. Normal x1000, Master x1000, Majestic x1500 Aceasta decizie a fost luata dupa consularea cu jucatori actuali, pentru a scurta perioada de Beta oferind posibilitea de a evolua repede la full stats si max level. Drop-ul, ratele de success, reward-uri la boss\events si NPC items vor ramane aceleasi, daca le schimbam inseamna ca nu mai testam nimic pe beta. PVP-ul a fost testat si este balansat la Full Stats + Mas
 11. Salut, Am modificat si in server, acum merge la 260. Mersi pentru feedback !
 12. Disconect, Update.exe ca sa apara. Am adaugat in Altlans, Lost Tower si Tarkan. Wings nu vor fi la shop, itemele sunt puse corect in functie de caracterele care pornesc pe aceea harta. EX: in Noria porneste Elf si RuneWizard, de aceia gasesti iteme pentru ambele caractere.
 13. Salut, Am marit timplul de loot la 15 secunde. Am creat un sondaj pentru XP https://www.linkmania.ro/topic/511454-xp-settings-muonline-season-15/ Am modificat Level 260 pentru Aida2, Te rog specifica daca mai sunt si alte exemple ?
 14. XP Settings - MuOnline Season 15 Momentan XP-ul este 100x !!!
 15. cred ca dureaza 5 sec dispar prea rapid. Am spus ca dispare la 10 secunde, de ce trebuie sa ma contrazici fara sa testezi.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...