Jump to content

MarvinBlue

Inactive
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MarvinBlue

  1. Batranu, nu ca as avea o relatie mai buna cu el decat cu batrana sau cu sora dar cu el am avut mai multa activitate in general, batrana e pensionata sta pe acasa, cu batranu mai rezolv niste treburi.Oricum cu toti membri familiei ma inteleg la fel de bine, fara discutie.

  2. Ca si forumuri romanesti, linkmania si inca vre/o 3, iar internationale nici nu pot sa dau un nr exact, nu am stat sa le numar, probabil 5,6.Acestea figurand la activitate cat de cat regulata.In general cand se iveste ocazia sa gasesc ceva care ma intereseaza, sau o discutie care m/ar putea ajuta cu niste raspunsuri sau eu as putea ajuta pe cineva, dau un register pe acel forum si intru in problema.

  3. din lista data de MarvinBlue am dedus ca totusi e o problema de alimentare . de cate ori pornesc si opresc calculatorul se comporta ca si cand l-as scoate din priza complet. se aprinde pentru 2 secunde , se stinge 3 , iar apoi porneste normal ( asta doar cand alimentarea a fost taiata de tot) . iar coolerul nu se invarte , ceea ce ma face sa cred ca , curentul nu ajunge la el . in cazul acesta , ar trebui sa schimb placa de baza sau se poate repara intr-un service specializat ?

    Problema e de la sursa nu placa de baza, totusi vezi de acel led de diag cum a zis tovarasu Blackz32 de orice eventualitate.In orice caz ceea ce ai zis tu nu are logica pentru ca in final daca curentul nu ajunge la acel vent nu are cum sa fie problema placii de baza ca nu ea alimenteaza compu ci sursa, eventual poate un cablu prost si vechi al ventului sau mufa de intrare sa fie problema desi nu prea cred oricum incearca-le si nu te grabi sa arunci banii pe orice pana nu vezi problema exacta.

  4. In momentul de fata am 3 beta key-uri /faceroll

    edit: rectific, am 4 beta keys, am primit si un key intr-un mail oficial de la nexonEU

    1 key de la Facebook

    1 key de la NexonEU

    1 key de pe mmoblog

    al 4-lea key am uitat de unde *laughs*

    :)) da e prapad le am si eu pe cele de sus plus: 1key de la betakeysgiveway, 1key de pe forumul elitepvpers, 1key de pe mmoculture si unu de pe mmosite. Impartite pe la tovarasii lenesi . :dance:

  5. De cateva zile m-am apucat sa joc si eu Rift pe contul unui tovaras care e plecat in concediu, asa ca pentru 2 saptamani pot sa vad cu adevarat cu ce se mananca un caracter in end game.

    Personal am jucat numai beta si trial pana acum asa ca acum pot sa ii dau de cap, in special ma bucur ca are un caracter de lvl maxim vreau sa incerc pvp/ul si doungen/raid cum e in end game.

  6. Au trecut 4 ani de cand s-au apucat de GW2 si inca nu avem vreo idee macar de un upcoming beta, pe internet gasesti doar pareri despre release date si atat. In momentul de fata singurul loc unde se poate incerca GW2 este la GamesCom Collogne in Germania unde se va putea testa gratis pentru cei care viziteaza PvP gameplay-ul si acces la cele 7 clase ( professions ) care au fost dezvaluite pana acum: engineer, thief, guardian, necromancer, ranger, warrior, si elementalist. Conform paginii oficiale de twitter GW2 am inteles ca va fi vorba si de niste stream.

    P.S. la Sylvari, miroase a Avatar putin storyline-ul, e doar un "miros". :bananadance2:

  7. Parerea mea ca nu merita sa te joci Vindictus ori DN in momentul in care ai delay...nu ai aceeasi experinta de gameplay si intr-un final te oftici ca in loc sa faci "SSS" -> faci "A", totul din cauza delayului la hituri. Dar in rest e foarte ok sa testezi cum va fi jocul, eu mi-am facut o impresie destul de buna despre Vindictus,chiar daca aveam lag imens.

    Pe vindictus nu am avut delayul acela din fericire si am reusit sa joc foarte ok si sa ma bucur de gameplay, caclulatorul e brici, si ma bucur ca si netul ma tinut.

    So far so good DN nu imi face probleme, am mai avut ceva lag in western field, cam atat.

  8. Care parte din "varianta ce include Europa" n-ai inteles-o?

    Tovarase tu dai reply de dragul tastaturii, sa iti mai dezamortesti degetele? Am citit si eu prima pagina a topicului, faptul ca eu am ales sa incerc betaul de pe nexon us este problema mea si nu trebuie sa dau explicatii atata timp cat creatorul topicului nu a scris o regula care sa precizeze ca aici se va vorbi numai despre DN SEA.

    Este un topic general al jocului mi se pare normal ca oricine sa isi exprime experientele si parerile asupra jocului nu conteaza pe care servere a jucat. Poate cel mult discutii viitoare asupra private serverelor sa fie reclamate in rest te sfatuiesc sa iti vezi de ale tale, sau daca vrei sa te apuci de joc sa te calmezi si sa te integrezi calumea in discutii civilizate.

  9. Va salut pe toti, am fost mai prins in ultima vreme cu niste treaba, acu ca am scapat in sfarsit am bagat si eu nasu in news, bine ca s-a deschis un topic de DN, acu mi-am facut cont si i-am dat cu dw macar 4 zile sa mai joc sa imi fac o impresie.

    Bagam cu proxy ca altfel ne luam ban confirmat chiar si de pe forumu lor, se aplica mai nou cam la toate betaurile OoE ( out of europe ), pana acu nu am intampinat probleme la nici un mmo cu ip restr. folosind proxy.

    Nu am apucat inca sa ma adancesc in forumu lor prea mult, dar am sa o fac cat de curand. Pana acum Nexon are Vindictus si Atlantica, mmouri bune pe care le-am jucat si eu.

    Cat de curand revin cu pareri.

  10. Dupa cum zice in titlu, vreau un pc pt gaming buget (deocamdata)1600 ron.Nu ma grabesc sa il iau deci mai pot strange ceva. Mentionez ca sunt un mic fac intel/ge-force. :D

    P.s: fara monitor /tastatura/mouse/boxe/casti

    Mai pune macar 800/900 RON si iti faci ceva bun care sa te tina cativa ani, la fel cum a zis si SoulTaker mergi pe AMD chiar si dupa ce iti strangi restul de bani.La placa video dupa aia poti sa optezi pentru ce ai tu chef, in limita bugetului tau.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...