Jump to content

daimon

LinkManiac
  • Posts

    1,441
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by daimon

  1. mă mai trezesc dimineața și mă întreb ce o mai face kidzeen și frasu**

     

    și în alte dimineți ma trezesc și ma întreb dacă o sa ne dea cnv acces vreodată la arhivele forumului din toate perioadele Godfather, să îmi vad și io aplicațiile vechi din toate facțiunile în care voiam sa intru.

    • Like 1
    • Love 1
    • Sad 1
  2. Acum 4 ore, The Wizard a spus:

    @băieții care fac serverul.

    Serverul are 3gb, din care 2 sau 2.5 pentru MC, din ce am citit în topic.
    Nu mai sunt la curent cu cât de mult a fost optimizat MC-ul, dar dacă nu a fost rescris e la fel de prost, deci primele 2 lucruri cu care ar trebui să începeți sunt limitarea hărții și distanța (view-distance) la 7 sau chiar 6. Nu trebuie să fie mulți oameni pe server, dar dacă fiecare om se duce în altă parte a hărții cu view distance 10 se termină ramul repede. Și harta să fie pregenerată ca să nu fie lag când se generează.

    Poate chiar o abordare diferită, un oraș, din care să nu poți să ieși, iar toată acțiunea să se întâmple în el.
    Clasicul survival nu prea se poate implementa. Și te și plictisești de survival după 2 săptămâni.

    Noroc.

    Ideea mea inca de cand era serverul vechi a fost si inca este in picioare din punctul meu de vedere. N-am auzit inca de la baieti, dar serverul o sa fie survival din cate stiu. Si limitarea hartii o sa fie de ....x.... si ....z.... acoperit de o sfera din geam. Pe masura ce serverul o sa fie mai populat o sa se mareasca zona disponibila. Cu noile plugin-uri si resurse disponibile presupun ca va exista sistemul de regiuni mult mai stabil si imbunatatit, la fel ca si cel de spawn cu teleporturile/informatiile aferente. MC-ul este binisor optimizat lately si se lucreaza la el cu fiecare update pentru a-l face mai ok pe versiune ce trece...

    Legat de oras, mi se pare o idee buna atata timp cat serverul are peak la 10 playeri constant, in caz ca depaseste peak-ul devine chiar mai monoton decat survivalul mentionat de tine.

     

     

  3. Nu s-au oferit indeajuns de multi voluntari intrucat sa poata exista o buna functionare a serverului, insa s-au oferit suficienti voluntari pentru a exista siguranta de care un responsabil de comunitate ar avea nevoie, deoarece din cate nume vad in topicul acesta, stiu sigur ca cel putin unul dintre ei poate pune pe picioare un server de Minecraft pe cont propriu. 

    In opinia mea, singura chestie de care proiectul acesta are nevoie acum este de aprobare si sustinere constanta din ambele parti. Daca se vor oferi alti voluntari pe parcurs va fi cu atat mai bine. @ValentinT, @tails au fost baza serverului, iar faptul ca acum mai multi voluntari din fosta echipa vor fi pusi in acelasi loc, suna promitator .

  4. Salut baieti, am jucat o lunga perioada de timp pe serverul de Minecraft al comunitatii si pot spune ca a avut perioadele lui de glorie, atat pe vremea lui Wizard cat si a lui Paul.

    Eu unul sunt de parere ca proiectul mai merita o sansa insa ar trebui sa se ocupe cineva care ii doreste binele. Motivele pentru care serverul a fost in picaj inca imi sunt neclare insa din moment ce am avut o functie in echipa, este mai mult decat evident ca imi doresc redeschiderea lui si totodata vreau sa aiba succes. 

    In cazul in care proiectul este acceptat si serverul de Minecraft va fi redeschis, ma ofer sa ajut cu ce se poate pentru a-l pune pe picioare. 

    Nu stiu daca este cineva care ar avea de ce sa se impotriveasca redeschiderii deoarece serverul pe vremea cand inca rula, aducea comunitatii un plus. Atata timp cat nu va ocupa loc degeaba si sunt persoane interesate de el, eu cred ca inca o sansa nu strica.

    :excellent:

    • Upvote 2
  5. Bon Iver - Skinny love

     

    La uşa ta, cu răngi în mâini, ca Becali, 
    Pari cam palid. Îţi iei 10 pe spate, ca decarii.
    Zboară freza, ca pe carii, 
    Stânga te lucrează la pateu, ca brutarii! 
    ĂŞTIA SUNTEM NOI! 
    Dacă tot furi, măcar fii pe fază, 
    Băi, Harap alb, tu încă furi varză! 
    ĂŞTIA SUNTEŢI VOI! 
    Praf cu flow-ul, varza cu vocea, 
    Nu te halesc nici câinii tăi – Cristi Borcea.


     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...