Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

LaZoE

LinkManiac
 • Content count

  1,154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

LaZoE last won the day on August 27 2016

LaZoE had the most liked content!

Community Reputation

1,684 Popular în Comunitatea LinkMania

About LaZoE

Contact Methods

 • Skype
  lazoe.cata
 • xfire
  lazoe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Limassol

Recent Profile Visitors

32,071 profile views
 1. D-asta imi era frica.
 2. @sTyler
 3. Am colegi buni, nimic nu lasa si la altii
 4. DAUNA TOTALA
 5. Numele meu în joc: Kurama Numele EXACT celui pe care îl reclam: eryc Screenshot-uri: *sunt 2 poze* Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Limbaj, deja devine enervant. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): - Martori: -
 6. Destul de bune sugestiile, insa la sugestia 2 o sa se abuzeze, ar fi mai ok daca un mambru al gangului este afk timp de 5 sau 10 minute sa nu se mai ia in calcul, adica daca sunt 5 grove on, de exemplu, iar unu din ei este afk de mai bine de 10 minute, sa nu se mai puna la numar si sa nu se poata da war pe factiune respectiva, dar totodata sa nu poti da /war. Este destul de aiurea sa-ti iei atack si din aia 5, 6,7 online, doar 3 sa nu fie afk si sa se chinuie sa faca fata warului.
 7. Nu-i panica man, ne luam BMX-uri, cine are nevoie de permis ? :-)) Cand LaZoE zice ceva, se trezesc cu "anti staff" na poftim.
 8. Baiatu', haide sa nu jignim si pe aici, nu ma cunosti, nu ai niciun drept sa ma faci imatur, ok ? Ai spus ca eu am venit si m-am luat de tine si ca alba ca zapada era negra, incorect, daca eu nu am stiut DE LA BUN INCEPUT cine esti, atunci cum puteam sa vin sa ma iau de tine ? te incurci in ele Anti-staff ? nee, sunt doar anti adminii ce nu-si cunosc atributiile si fac abuzuri peste abuzuri, gen tu...si nu, nu a zis nimeni ca totul sa se invarta in jurul meu, nici nu vreau asta, crede-ma. #Apropo, este diferenta intre " stai degeaba" si "esti degeaba"...daca este nevoie iti pot face si un desen ceva, vad ca din scris nu prea le intelegi. EDIT: Postez de pe telefon si d-aia am greseli, stai calm.
 9. Esti serios ? :-)) Eu nici macar nu aveam idee ca tu si cu TimaTi sunteti aceasi persoana, cum poti sa zici ca eu am venit si m-am luat de tine, cand eu de fapt nici nu stiam ca esti tu ? Deja o dai in urate, si plangerea nu este facuta pentru a mi se scoata banul, este facut sa-i ajute pe baieti sa vada abuzurile tale, vad ca deja ne batem joc unii de altii
 10. Te tot dai peste cap ca am zis eu ca am facut eu, da-mi frate si poze, cum eu am pus poza cand ma faci frustrat, cu toate ca a fost in mod repetat si in poza apare o singura data, asa vreau o poza si de la tine, si eu pot spune ca ai facut multe, dar degeaba le spun atata timp cat nu am poza. Venind si deschizand, apoi dand curs unei discutii pe baza careia sa sanctionezi, dupa ce faci cealalta parte in mod repetat frustrat ca ai demis tu si ca vezi doamne ce de nu mai are admin, crede-ma ca este provocare si totodata vanatoare. Ps: Nu stiu daca o sa se ajunga undeva cu plangerea asta, am deschis-o la indrumare unei persoane destul de influenta (ca sa zic asa) pe aici, si sunt tare curios sa vad decizia.
 11. Deci tu spui ca este totul normal ce ai facut, ca admin sa vii pe cont clona, sa provoci / jignesti, apoi sa fugi repede pe contul de admin sa actionezi cu ban, nu ?
 12. Numele meu în joc: LaZoE Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alexander Screenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Deci, am avut o discutie mai aprinsa pe /f cu colegul TimaTi, acest player TimaTI, este de fapt adminul Alexandre de pe unul din multele lui conturi clona. Discutii a pornit de la eventul facut de catre scb, dupa ceva replici intre mine si TimaTi, am zis ca macar scb face eventuri si nu sta degeaba precum el, omu atunci mi-a zis ca inca am frustrati ca nu mai sunt admin si chestii, dupa toate astea a intervenit si Jigale in discutie spunandu-mi ca la fel o sa stau si eu cand o sa iau iar admin, drept urmare am zis ce se vede in poza de mai jos. (pentru asta am luat ban) Dupa toata discutia asta, Alexander (TimaTi) a decis ca trebuie sa sublinieze iarasi faptul ca am eu frustrari (asta inseamna provocare si jigniri ) Am primit mute de la liderul nostru pentru ceea ce am zis, dupa ceva timp TimaTi si gandeste sa dea /q si sa intre pe contul de admin pentru a ma bana. Mai pe scurt: A intrat pe cont clona, a dat curs unei duscitii ce nu-si avea loc-ul pe /f, m-a provocat facandu-ma "frustrat" doar ca sa zic ce am zis, pentru a scoate un motiv sa ma sanctioneze, dupa toate astea, iese de pe contul clona si vine pe contul pe care are admin si ma baneaza, pai ce facem aici ? ne procuram singuri sanctiunile ? Vanam, provocam playerii doar, doar sa scoatem un ban? Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Otz3laru, Ovidiu700, etc. Martori: Corazzo, Hokage, Jigale, si alti membrii grove.
 13. Nick: LaZoE Ip: - Data si ora primirii sanctiunii: 18.03.2017 Sanctiune primita de la: Alezander Motivul reevaluarii: Atitudine vs staff, am mai facut o reevaluare unde banul mi-a fost redus de la 3 zile la 2. Hai sa punem problema altfel atunci, in regulament (din cate stiu eu), nu este nimic specificat de "atitudine vs staff" si cum am zis si in reevaluarea anterioara " staff de 2 lei" nu o sa intre niciodata la ban, asa ca haideti sa ne mai gandim putin in ceea ce proveste mirificul ban. Scoatem reguli din sac doar asa ca sa avem un motiv sa banam ? Acum daca o sa zic(,) ca ne batem joc, o sa ma luati iar cu " atetudine vs staff" dar sa fim seriosi totusi, playerii, din cate observ ajung la astfel de atitudine doar prin urmarea faptelor a unar membrii ai staffului, de chestia asta cred ca sunteti deja constineti. @Ovidiu700 Nu-ti inteleg decizia, ce s-a reevaluat o zi de ban ? sau poate ca nu ai vazut care este sanctiunea intiala. @Sevraj @Athreyu @Encrypted poate intelegeti voi cum e treaba, si luati decizia corecta.
 14. Discutia a fost cu tine, nu cu jigale, si cand am spus ca esti admin degeaba ma refeream stric la eventuri, si stii si tu asta, discutiile de pe discord nu-si au rostul aici, daca te-am jignit acolo, ramane acolo.
 15. Nick: LaZoEIp: -Data si ora primirii sanctiunii: 18.03.2017Sanctiune primita de la: AlezanderMotivul reevaluarii: Cica Atitudine vs staff ca am scris pe chat-ul factiunii "N-o sa ma mai vedeti in staff-ul asta de 2 lei" sau ceva de genu, chestie zisa si deja sanctionata de catre Corazzo cu mute, pentru atata lucru ban 3 zile ? Hai nu zau, de unde la scoti ? Chestia asta sa presupunem ca intra la " limbaj staff" o chestia care se sanctioneaza, la prima abatere, cu mute 2 ore sau ban 3 zile, in fiuncte de gravitatea cuvintelor, "staff de 2 lei" n-o sa intre niciodata la ban 3 zile, cat de mult te-ai chinui tu...ce facem aici ? deja ne batem joc ? De cand adminii au voie sa provoace sau sa jigneasca un player normal, de pe un cont clona ? Stiu ca poza cel mai probabil n-o sa se ia in considerare venind din alta sursa, dar totusi hai sa nu ne batem joc, zic. Eu nu mor ca am primit ban 3 zile, aia e, dar haideti sa sanctionam si asa zisul admin daca tot o ardem "bad boys"Link catre reclamatie: -
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.