Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Zergyu

Team Leader GTA
 • Content count

  2,115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Zergyu last won the day on January 3

Zergyu had the most liked content!

Community Reputation

2,705 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About Zergyu

 • Rank
  HITMAN'47

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Oradea
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

11,213 profile views

Mood

 • a plan..
 • Currently Feeling a plan..
 1. Buna ziua, V-am atentionat, si nu o data la acel eveniment sa nu va depozitati arme in backpack deoarece riscati ban 7 zile, dar multi dintre voi nu mai bagati in seama staff-ul cand va transmite ceva, insa nici nu va convine daca sunteti pedepsiti. Cum am putea sa ajungem la un numitor comun atunci daca nu este bunavointa si din partea voastra? (din partea mea a fost, fiindca nu v-am banat direct cum le-ati depozitat, desi este ilegal, ci v-am inteles ca ati gresit "involuntar" asa ca v-am cerut sa le scoateti) Avand in vedere ca lui Hypnotique (a fost banat pentru acelasi lucru) i s-a acceptat reevaluarea si i-a fost redusa sanctiunea la 5 zile, nu ar fi corect sa primesti alta sentinta. Rog colegii moderatori sa iti ofere ei un raspuns final. O zi buna.
 2. @MaRyUsS. a actionat corect. @Frank pe viitor nu te mai baga unde nu iti fierbe oala fiindca esti pe langa. Caz inchis.
 3. Pentru toti gangsterii si mafiotii care dau /q sa nu mai piarda teritorii:
 4. Zona interzisa incepe de la acel drum "offroad", l-a inconjurat bine Eduard. Daca vei intra in SP vei vedea ca incep sa traga cu rachete in tine chiar cum ai intrat pe acel drum. Pe viitor nu vreau sa mai aud chestii de genu "pentru ca ii prietenul lui", deoarece nu ar risca sa nu ii dea un FW si sa si-l ia el.
 5. Daca ai fi incepator si nu ai sti cum sta treaba as intelege, dar asa vei discuta tu cu jucatorul respectiv si ii vei cere banii inapoi fara interventia staff-ului. Noi nu ne putem baga deoarece nu raspundem de bunurile voastre.
 6. Felicitari gangsterilor! Felicitari @Need pentru echipa creata! V-am trecut in Hall of fame.
 7. A treia factiune care a reusit sa se impuna aproape pe toate teritoriile (30 la numar) si sa le cucereasca este gangul The Ballas Family condus de @Need. (s-au resetat deoarece am redeschis serverul dupa o perioada in care a fost in mentenanta, iar oponentii lor care mai aveau 6 teritorii nu activau, drept urmare nu aveau cum sa le ia si acele teritorii deoarece nu erau minimul de jucatori ca sa poata fi atacati) Acestia vor primi 150.000 materiale, 15000 grame droguri si 15.000.000$ - se vor pune in safe, iar Need va imparti premiul cum crede el. Pe langa acest premiu liderul va primi 30 "artificii" pentru a sarbatori cum se cuvine victoria in fata tuturor mafiile si gangurilor. Durata cureririi totale a fost din data de 02.12.2016 - 14.02.2016 . 05.12.2016 - reset turfs.
 8. In data de 16.02.2017 a fost demis Fonz.
 9. Demis.
 10. @RussiaLegend nu mai este lider. Noul lider Los Santos Vagos este @xbLoo. Acesta este in perioada probelor.
 11. Noul lider la Grove Street este @The_Seeker. Acesta este in perioada probelor.
 12. Sunt de acord, ar fi mai de ajutor pentru cei care au acordat wantedul acordat gresit. Am vazut ca esti anti @Alezander , insa consider ca este necesara pentru cei care fac JF, sa-i potoliti putin. Da, este necesar, si fara drept. La fel si Rank 6, o culoare mai diferita. Multumesc @Athreyu pentru tag.
 13. La multi ani scumpa mea iubire! :* Te iubesc si te ador soarele vietii mele.
 14. Vad ca te pricepi, ia te rog cateva imagini si din filmuletul lui Pepe si refa-l, dupa care reposteaza-l si da-mi tag + pm in joc (daca doresti).
 15. Am cerut treaba aceasta, sper sa se introduca curand si sa va placa. @Sevraj @Spoker
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.