Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Zergyu

Team Leader GTA
 • Content count

  2,180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Zergyu last won the day on March 23

Zergyu had the most liked content!

Community Reputation

2,810 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About Zergyu

 • Rank
  HITMAN'47

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Oradea
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

11,442 profile views

Mood

 • a plan..
 • Currently Feeling a plan..
 1. @kagawa a fost demis. Se cauta lider LSV.
 2. Veteranul echipei mele @sTyler a renuntat la functia de lider la FBI. Se cauta lider.
 3. Noul lider la NG este @Tony (JaZzy). Acesta este in perioada probelor.
 4. @Need a renuntat la functia de lider. Se cauta lider la Ballas.
 5. Manca-ti-as gurita ta, daca ai sti cata treaba au adiminii si responsabilii, ca sa nu mai zic de scripter, cred ca ne-ai face o statuie. Ba ne-am gandit, si mult, cum tu nu ai facut-o pentru aceasta sugestie, decat cum sa iti salvezi tu banii, desi sunt convins ca ai destui fara sa mai verific. Se vorbeste pe degeaba? Unde? Presupun ca tu ar trebui sa fii co-leaderul lui Serban. Imi pare rau ca nu ti-a spus ce am cerut si insistat sa se faca, dar e strict problema voastra daca nu stiti sa comunicati intre voi. @Serban Sa zicem prin absurd ca nu se va schimba nimic la factiunea reporterilor, eu tot cred ca ai munci acea "ora" pentru a avea un beneficiu timp de 200 ore. Ultima parte mi se pare o absurditate iesita din comun. Da, ne-am sfatuit la inceput daca sa introducem aceasta factiune sau nu, dar tot nu vad legatura acestui mesaj cand sugestia este pentru altceva, iar cine are de gand sa faca stouri de genu primeste uninvite cu 60fp pentru abuz de functie.
 6. Ok. Instructori: Culoare roz , cod EB8DE9 , modificat la vehiculele din spawn in culoarea id 126 (asa erau si in trecut instructorii). Lsv: O alta nuanta de galben, cod E7EB8D .
 7. Jail 60. Rog un admin sa ii dea. @MaRyUsS. @Alezander @StefanScb @Axwell @Otz3larul @smokeR @Encrypted @Ovidiu700
 8. @kagawa a fost transferat la LSV. Mafia Yakuza a fost momentan suspendata.
 9. @hashsmk nu mai este lider. Mafia La Cosa Nostra va fi temporar suspendata.
 10. Noul lider LSV este @kagawa.
 11. Buna ziua, Dupa cum bine puteti observa trecem printr-o perioada mai dificila, iar war-urile nu sunt prea multe. Am discutat intern si am decis ca pentru un moment sa scoatem jucatorii din mafiile Yakuza si La Cosa Nostra pentru a fi transferati in gang-uri, deoarece nu prea mai exista war-uri. Acesti jucatori vor fi transferati cu acelasi rank pe care l-au avut in mafie, iar cand vom reintroduce mafiile, vor avea posibilitatea sa aleaga, daca vor, sa se reintoarca in mafia respectiva cu rank-ul pe care il aveau inainte de a fi transferati. Acestia sunt membrii mafiilor: In gang-uri locurile membrilor + lider sunt egale cu 25, deci va fi primu' venit, primu' servit. Liderii @Corazzo si @Need va rog sa nu treceti de aceasta limita, iar cine va posta aici primul, va fi introdus in gang-ul dorit. Cine nu imi da un reply aici pana Sambata dimineata ora 12:00, ramane fara factiune. Pentru transfer veti posta prima data aici dupa modelul urmator: Nume: Am fost in mafia: Am avut rank-ul: Doresc in gangul: Liderii va rog verificati din pozele postate de mine. Pentru rank up, se vor verifica logurile de la Yakuza si La Cosa Nostra.
 12. @StaLpu a actionat corect.
 13. - Nume: Zergyu - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Se cauta lideri activi si capabili pentru UST, LSV & NG - aplicatiile se fac pe samp.linkmania.ro . - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: I-am transferat banii lui Polly.
 14. ti-am dat minus

  1. Show previous comments  4 more
  2. Zergyu

   Zergyu

   Poate vrei un minus.

  3. Potco

   Potco

   Ameninti? Abuz de functie hmm?

  4. Zergyu

   Zergyu

   Cate putin din toate. :fo-lol:

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.