Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Zergyu

Team Leader GTA
 • Content count

  2,070
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Zergyu last won the day on January 3

Zergyu had the most liked content!

Community Reputation

2,583 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About Zergyu

 • Rank
  HITMAN'47

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Oradea
 • Internet from
  RDS

Recent Profile Visitors

10,906 profile views
 1. Dennys, speram cat mai rapid. Nu vreau sa fie deschis si sa mai fie probleme.
 2. Se lucreaza Andrei, se adauga sisteme si nu numai, si se repara bugurile.
 3. Messi, vad ca nici acum nu ai invatat unele lucruri, desi ai facut parte din staff o bucata buna de timp. Nici un membru dintr-o factiune, nu ii da voie liderul sa absenteze atata timp cat nu anunta, dar un membru din staff? Pe langa asta, un om ramane aici cat poate face fata, pentru ca staff-ul are grija de buna rulare a jocului, pe langa asta, daca te incalzeste cu ceva Messi, sa stii ca la fel ar fi si in cazul meu, daca nu mai fac fata, prefer sa ma retrag sau dupa caz, daca trag doar asa de functie, intr-un final voi fi demis. Daca iti intervine ceva in viata reala, anunti, nu cred ca nu ai timp 2 minute, sa intri intr-o zi pe forum, de pe telefon si sa imi scrii un mesaj, dar daca nu te deranjezi sa faci macar atat, e dezinteres. Nu ar fi primul care mi-ar trimite un mesaj intr-un astfel de mod, sa-mi spuna doar esentialul, macar. Pe mine ma intereseaza sa stiu soarta fiecarui membru din echipa mea, si daca tot am intrat in subiect, sa stii ca le-am dat la cativa si sfaturi pentru viata personala daca am putut si am fost sigur ca e un sfat bun, asa cum ti-am dat si tie daca-ti aduci aminte. Cat despre Clifford, nu stii problema completa, PE BUNE, insa iti place sa comentezi, sa fii "avocatul poporului", tu si inca 3-4 insi care sunteti baietasi si va place sa faceti tam-tam. Hai sa-ti spun si despre cazul acesta, desi nu ar trebui fiindca nici macar nu esti un jucator drept de urmat pentru atitudinea ta fata de majoritatea jucatorilor si nu numai. Atunci se faceau promovari, putea sa promoveze UST-ul prin 2-3 actiuni ale factiunii lui si l-am intrebat cat timp nu va fi online, iar el mi-a raspuns ca de Vineri pana Duminca, si TOT EL S-A OFERIT sa-si duca laptopul ca sa intre, fara sa ii spun eu ceva legat de acest aspect sau sa ii spun ca nu-i accept inactivitatea (si daca chiar te intereseaza, personal mi se parea culmea sa nu i-o accept, si chiar i-am precizat, daca chiar va putea intra, sa posteze la inactivitate), dar vazand ca s-a oferit sa-l ia si ca nu-i nicio problema pentru el (altfel nu se oferea sa-l duca), am spus ca-l rog sa faca acest lucru, iar el mi-a raspuns ca face acest lucru deoarece si eu am fost om cu el si vrea sa-mi intoarca gestul, insa vad ca "s-a dat afara din casa", dar macar daca se spunea adevarul, sa nu mai primesc eu acuze aiurea. Multumesc @afroMAN pentru increderea pe care am crezut ca o pot avea in tine.
 4. Nu iti inteleg rostul postului ironic. In aceasta saptamana am avut nevoie de echipa mea .
 5. Testam, se lucreaza la scripting, etc. Ps:
 6. Buna seara, Curand vom da drumul la server, dar pana atunci vreau ca la factiunile Taxi, Instructori, Grove Street si Los Santos Vagos, sa am lideri. Lideri capabili, maturi, care nu s-au evidentiat doar pe Tab, care au timp peste 3 ore pe zi de joc + forum si care vor sa faca parte din staff intr-adevar. Aplicatiile se fac pe samp.linkmania.ro .
 7. Lucram, testam , inca nimic.
 8. Cand se vor putea plasa cereri pe panel. Am sa va anunt.
 9. @hori18 nu mai este lider Grove Street. Se cauta lider.
 10. @Cristian14 - nu mai este lider. Se cauta lider la instructori.
 11. Am precizat inainte cu cateva posturi ca nu.
 12. Uite aici:
 13. Regret, nu-ti pot oferi o data exacta, insa facem tot posibilul sa il deschidem cat mai rapid.
 14. Nu vorbesti aceiasi limba ca si noi, sau "mergere in Italy si uita parlare limba nostra rumena"? Se fac modificari majore in ceea ce tine de scripting pentru a scapa de nenumaratele buguri aparute si adaugarea catorva sugestii. Sunt la munca.. :(
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.