Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

The_Seeker

LinkManiac
 • Content count

  375
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

213 likes on posts

About The_Seeker

 • Rank
  Fan LinkMania

Contact Methods

 • Steam
  oneil_smoke
 • Skype
  ali.alexandru76
 • Yahoo
  ali.alexandru76@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country

Recent Profile Visitors

2,383 profile views
 1. :)))) ce dume are @Ionut asta.
 2. Avem sef?
 3. ce faceti ?
 4. Nick: The_SeekerLevel: 26Suma Ceruta: 15.000.000$Motivul pentru care solicit banii: Am vazut o casa frumoasa pe care vreau s-o cumpar.
 5. Nick: The_SeekerLevel: 26Suma Ceruta: 15.000.000$Motivul pentru care solicit banii: Am vazut o casa frumoasa pe care vreau s-o cumpar.
 6. La un mic gratarel, o poza de acum 1 an:
 7. Nick: Scarface Rank: 2 Motivul demisiei: Ma duc sa-l ajut pe Need.
 8. Nick: The_SeekerLevel: 25Suma Ceruta: 15.000.000$Motivul pentru care solicit banii: Sa-mi cumpar o masina.
 9. Cel mai frumos contract a fost realizat de catre rullerica, felicitari tuturor!
 10. @Ovidiu700 ba esti nebun :))))
 11. Salut game-mode :O
 12. Cel mai frumos contract a fost realizat de catre Ovidiu700, felicitari tuturor!
 13. Sambata 17/12/2016 la ora 14:00 are loc Supremacy, sa fiti toti ON ! http://www.linkmania.ro/topic/492335-factions-supremacy/?page=4
 14. Esti nebun, tu chiar crezi ca ma cobor la mintea ta ma copile? Arata-mi si mie unde ti-am dat /w ca nu ai sa ma iesi din spawn, si la event da, te-am omorat si stii dc? Ca ti-ai bagat tu p... in mama, zi mersi ca nu iti fac post ca e mai rau, macar taci din gura acolo si veziti de joc, si nu imi mai face mie spam pe /w ca am aim, prietene tu crezi ca eu sunt in aceasta factiune pe ochi frumosi? Tu esti un simplu medic pe chat cand il omoara cineva, esti un 0 pe langa mine prietene, iti dau lectii cand vrei la deagle si chiar te rog cand fac eu duel sa pui un admin pe mine cu aimtest, si stii dece inca nu am ban? pentru ca nu FOLOSESC, sa-ti intre odata in minte suferinta mica ce esti. A, si altceva, dovedeste tu ca sunt eu ala cu undercover, frate suntem o gramada in factiune si crede-ma ca sunt multi cu rank 3+. Invata sa joci si imi dai /w, sunt satul de copii ca tine ce joaca de 1 an maxim pe server si se cred mari smecheri, prietene joc pe server-ul asta din 2008 si n-am avut 1 ban, si stii dc? Ca sunt curat, sunt pe felia mea, asa ca fa bine si dispari la minecraft-ul tau ca e mai bine, ca oricum pe server esti degeaba. Dovezi de limbaj (nu am apucat sa fac mai multe ca era spam): http://imgur.com/a/tP1sp @Zergyu crezi ca poti lua masuri pentru asemenea limbaj?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.