Dark-Boy Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Game ...... !!!!!! Sa comentam semnatura ! In acest thread useru care posteaza trebuie sa spuna un lucru bun despre semnatura userului anterior. Rules: - 2 posturi/zi/user (zi = intervalul orar 00:00-23:59) - se posteaza despre userul de deasupra,daca a apucat sa posteze altcineva între timp, editati si scrieti despre aceasta persoana ! Let the game begin! Am vazut ca "BuNiCa UcIgAsA" a facut un thread cu titlul "Game ...... ! Se comentam avataru !"si m-am gandit sa fac unu la fel numa ca in acesta se comenteaza semnatura. (Stiu ca am copiat titlul si textul care l-a scris Bunica Ucigasa.am facut-o intentionat sa nu stric atmosfera )
THuG-Radu Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 danny BUN : Oradea inhabitant RAU : Cartoons watcher ? P.S. : Maine-Poimaine vedem topicuri : GAME ! SA comentam data inscrierii, sau GAME ! SA comentam nr de posturi.
BlackFire Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Radu Bun: Women Lover, Steaua Fan (si k te iubeste femeile , si e moarte dupe tine ) Rau: Eminem , MD (nu mi place, nu mi place) ) le: o fi avand fetze de demoni, dar au muzica de calitate
frankie Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 blackfireBUN: nightwish fanRAU: ultima bara are niste roacãri cu fete de demoni, nashpa.
Qui-Gon Jinn Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Horus Bun: face diferenta dintre un fund si o fata (fatza) Rau: urate
seba18 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 seamana izbitor de mult cu asta. incercati sa veniti cu ceva original, nu cu ceva care exista deja....