.Clark Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Moldovencele is bune rau de tot :wub: te sperie accentul,iti spun eu
General Lord Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cluj Daca ati vrut fete B) Cluj :wub: Astea sunt pentru Mayhem :>
Guest spanky Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Peste tot ba, ok, Oltencele si Bucurestencele :>
.Clark Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 sunt destule dar trebuie cautate :) pai normal , doar nu ne-or cauta ele pe noi
undercover Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 voi spuneti ca fetele cele mai frumoase sut cele din zona / orasul vostru , dar sunteti ipocriti cand spuneti asta stie toata lumea ca moldovencele sunt cele mai frumoase , si nu spun asta pentru ca sunt din moldova doar pentru ca statistile spun asta :P
NoComment Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 In satul Romania , gasiti cele mai frumoase fete/femei ...
Denzel_Lsd Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 nu conteaza zona / orasu de unde esti , fete frumoase sunt peste tot in Romania , asta e singuru nostru atu in fata strainezilor :>
RyLa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cele mai frumoase fete sunt cele de la tara prin simplitatea lor,la oras sunt cele mai sexy prin indecenta lor... sunt si la tara ,dar la oras sunt foarte multe imbracate indecent si te mai miri de unde sunt atatea violuri ,pai daca ele sunt imbracate in dorul pu--,o fata cu adevarat frumoasa arata bine si daca se imbraca simplu si decent.. majoritatea fetelor de se imbraca in asa fel incat sa isi evinentieze formele defapt sunt cu mult mai urate in realitate ,ceea ce vedem noi este un decolteu cu niste sani urati care se lasa aproape de buric cand da sutienul jos,si fata aia super macheata si plina de fond de ten si farduri ,ascunde defapt multe riduri,bubite,cosuri... nu sunt ca toate ,dar in marea majoritate asa sunt
Dropkillerz Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Sincer,intrebarea e cam stupida,fete frumoase sunt peste tot . :D
Guest SherkaN Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Intrebarea nu mi se pare stupida, dar parerea mea e ca raspunsurile nu sunt certe , pt. ca nu cred ca e vreunu` care a strabatut tara asta dintr-un colt in altul ca sa putem lua in calcul parerea lui , si daca a facut`o poate nu semanam in gusturi ... deci e foc de paie @Gerenal Lord daca alea-s femei frumoase ...
Mayhem Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Astea sunt pentru Mayhem :> Sa numai zic de satele , comunele , orasele mai mici din jurul clujului. Vai ce fete (mai ales din simleu transilvaniei ) , imi plac foarte mult ca-s naive rau =) @nici in craiova nu-s rele dar majoritatea pe care le-am intalnit au fost prea de tot :/ @@ba sherkane tu nu stii sa deosebesti o femeie frumoasa de una urata ))))) (la tine orice p**** trebuie f*****)
Puffz Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 La mine pe palier sunt cele mai frumoase fete evident . Aah da... sunt singura pe palier :P
Guest SherkaN Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Eu m-am referit doar la noi , dar vad Ibiza ... deci din afara cred ca Rusia are cele mai frumoase fete :PFallOutGirl .jpg nu vorbe :P
Puffz Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Eu m-am referit doar la noi , dar vad Ibiza ... deci din afara cred ca Rusia are cele mai frumoase fete :P FallOutGirl .jpg nu vorbe :P jpg-uri vezi aici www.uglypeople.com :nanana:
Cristian Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 In padurea cu alune langa ciresul de langa mure. :DCred ca toata lumea stie ca la Constanta se strang toate fetele frumoase. :wub:
FuZZeN Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Fete ca si in Cluj, mai rar. :> Cred ca toata lumea stie ca la Constanta se strang toate fetele frumoase. :wub: Da bine ai spus se strang in Const, vin clujencele pe acolo si va dati mari.
Heini Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 In satul Romania , gasiti cele mai frumoase fete/femei ... Vai ! ON: Peste tot . Se stie ca Romania , detine o mare cantitate de bunaciuni :(