L!nuX Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Parerea mea e ca vara in Mamaia (CT) sunt cele mai frumoase fete Si in Buzau sunt fete frumoase sa stiti asteptam pareri , daca aveti si poze sunteti bine veniti PS: pozele sunt bine sa aibe si un indicativ ceva sa stim din ce oras sunt (un nr de masina ceva , o statuie reprezentativa )
Cor7ez Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Moldova , cele mai frumoase fete P.S : Am sa pun si cateva poze :>
Mast3rmind Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Fete frumoase exista in toate colturile tarii... Banuiesc ca la mare e marea adunare.
{JM}Alex Lifetaker Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 La mare se aduna majoritatea fetelor frumoase
Thade Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 in braila sunt fete naspa, pline de... NEfeminitate, rareori gasesti cate o fata normala...asta prin liceele bune ale orasului ca-n rest doar terminate
iGARFiELD Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oradea ps. o sa revin si cu poze le: oradeanca de a mea plecata in franta
c3nz0r Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Braila clar !!! @Thade mai umbla si tu prin alte locuri in afara de "pietre" , "Nox" sau alte locuri ciudate in care te duci tu si sunt numai delea drogate si ai sa vezi fete frumoase .
candyman Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ma baieti ma , voi cred ca nu ati fost prin Bucuresti , moldovencele nu prea cred , am vreo 7 la fac toate nasoale !
Erazz Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Mah mie mi se par cam stricate in Constanta sincer si stau in Constanta si le vad cum se ingrasa si nu mai stiu sa se macheze etc hai sa zic la plaja da dar de unde draq sa stiu eu de unde sunt alea eu am vazut in ploiesti fete frumoase
Thade Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Braila clar !!! @Thade mai umbla si tu prin alte locuri in afara de "pietre" , "Nox" sau alte locuri ciudate in care te duci tu si sunt numai delea drogate si ai sa vezi fete frumoase . right, depinde de gusturi la fete, iar in mare parte (adica o suma a naspalitatii), in braila sunt fete NASPA
candyman Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Mah mie mi se par cam stricate in Constanta sincer si stau in Constanta si le vad cum se ingrasa si nu mai stiu sa se macheze etc hai sa zic la plaja da dar de unde draq sa stiu eu de unde sunt alea eu am vazut in ploiesti fete frumoase am fost in Constanta de 1 mai si am ramas masca cate tipe dragute am vazut !
Stargate Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Cineva a fost prin Baia Mare, Satu Mare? sa vada ce "bucatzele" se vantura p'acolo? uhuuu, ramai cu fluieratu' pe buze imi pare rau ca nu am poze.
Coolio Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Timisoara si Falticeni , http://img97.imageshack.us/my.php?image=30011292252833vg.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=5351178731on.jpg Nu mai pun ca nu vreau sa va vad balele pe acia` PS.Ultima e soramea si primele 2 niste prietene dea'le ei
iGARFiELD Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 puneti si niste poza va rog ca asa zic ca sunt fete faine si la bunamea la munca campului
d0b3rm4nn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 In Romania is cele mai frumoase fete...nicaieri nu-i ca acasa sunt si dincolo ..am fost in Austria anu trecut dar nu era ca si la noi la tot pasu...vara asta sper sa mai plec..o sa fac si poze sa postez sa le vedet
Thade Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 @Coolio : sor'ta e naspa lol, la celelalte nu vad fetzele