dev Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Parerea mea ? Oradea ... Timisoara ... si in Arad am vz cateva bucatzele ... dar Oradea e nr1 for me ... aici stau si vad zilnic femei huha :wuv: ...
Tigressa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 guppy a spus tot ce se putea spune nimeni nu o sa fie obiectiv in threadul asta
netics Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 pe unde sunt mai frumoase pe acolo sunt si cele proaste, clar rar gasesti ceva ce sa si gandeasca si sa si arate
Mayhem Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ati dezgropat topicul .. nu sa mai postat din 06 oO ce conteaza e un topic frumos @ador fetele din cluj , sunt superbe :wub:
undercover Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Fetele cele mai frumoase din Romania sunt cele din Moldova .
gimy100 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mah mie mi se par cam stricate in Constanta sincer si stau in Constanta si le vad cum se ingrasa si nu mai stiu sa se macheze etc hai sa zic la plaja da dar de unde draq sa stiu eu de unde sunt alea eu am vazut in ploiesti fete frumoase :wub: cred si eu dak te duci doar pan la paine si inapoi:)) dak vrei sa le vezi dute in city park ) acolo gasesti toate pitzipoancele din cta:)) cu aere de Louis Vuitton
Adi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Topic aiurea, normal ca toti or sa zica faptul ca fetele de la ei din oras is cele mai frumoase. Ps: Timisoara
Guest SherkaN Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pe numaratelea daca vrei - Bucuresti. Ar mai fi alea de la tara ... frate ce bucati , ce piele bronzata , ce piept .... ce picioare , pfoa ... si acolo iei pe alese , vorba aluia , scoti coasa , ti-o proptesti pe umar, lipesti abtibilde cu BMW pe ea si jumate`s ale tale la prima pocnitura di dgedgete :wub:
2pLs Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 In Targu Mures sunt o gramada de fete foarte frumoase, din pacate 80% din ele is "pitipoance", rar gasesti una frumoasa, desteapta si care sa nu se uite la buzunar :-)
General Lord Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ce conteaza e un topic frumos @ador fetele din cluj , sunt superbe :wub: De acord cu tine! Cluj :wub:
.Clark Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 @ador fetele din cluj , sunt superbe :wub: sunt de acord cu tine
InTeNs Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 parerea mea cele mai frumaose fete sunt in Cluj si Sibiu :X:X
Kabuky Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Peste tot sunt fete frumoase,sigur ca fiecare din acest topic isi sustine regiunea ,este normal.Craiova rullz :)