Jump to content
L!nuX

Unde sunt cele mai frumoase fete ?

Recommended Posts

Posted

Parerea mea ? Oradea ... Timisoara ... si in Arad am vz cateva bucatzele ... dar Oradea e nr1 for me smile.gif ... aici stau si vad zilnic femei huha :wuv: ...

Posted

Mah mie mi se par cam stricate in Constanta sincer si stau in Constanta si le vad cum se ingrasa si nu mai stiu sa se macheze etc hai sa zic la plaja da dar de unde draq sa stiu eu de unde sunt alea eu am vazut in ploiesti fete frumoase :wub:

cred si eu dak te duci doar pan la paine si inapoi:)) dak vrei sa le vezi dute in city park :))) acolo gasesti toate pitzipoancele din cta:)) cu aere de Louis Vuitton

Posted

Topic aiurea, normal ca toti or sa zica faptul ca fetele de la ei din oras is cele mai frumoase.

Ps: Timisoara :))

Guest SherkaN
Posted

Pe numaratelea daca vrei - Bucuresti.

Ar mai fi alea de la tara ... frate ce bucati , ce piele bronzata , ce piept .... ce picioare , pfoa ... si acolo iei pe alese , vorba aluia , scoti coasa , ti-o proptesti pe umar, lipesti abtibilde cu BMW pe ea si jumate`s ale tale la prima pocnitura di dgedgete :wub:

Posted

In Targu Mures sunt o gramada de fete foarte frumoase, din pacate 80% din ele is "pitipoance", rar gasesti una frumoasa, desteapta si care sa nu se uite la buzunar :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...