THuG-Radu Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Oradea CLAR ! Cineva a fost prin Baia Mare, Satu Mare? sa vada ce "bucatzele" se vantura p'acolo? eusa_whistle.gifuhuuu, ramai cu fluieratu' pe buze photo.gif imi pare rau ca nu am poze. Am fost in ambele, am stat cateva zile, am iesit in orash, nu am ramas impresionat !
Adi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 in temesvar is cele mai frumoase fete...parerea mea... cele de liceu...aaaaa c fresh
L!nuX Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 http://img97.imageshack.us/my.php?image=30011292252833vg.jpg
InGeLiTzA*LeA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 vrem un thead si cu "unde sunt cei mai frumosi baieti ? " ...se poate ?
Joop Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 puneti si niste poza va rog ca asa zic ca sunt fete faine si la bunamea la munca campului de ce?... n-ai subiect? (joking) @Thade lol... tare rau faza
gBr Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ma,eu zic ca oltencele in general sunt cele mai frumoase/focoase femei te rup alea
Edelweiss Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 hmmm.. oltencele sunt prea guralive, moldovencele cam prea...naive, ardelencele cam prea unguroaice, alea de pe tarmul marii cam prea usurele, iar banatencele (timisorencele in general) sunt 2 hot 4 you prin urmare, propun migratia masiva a populatiei masculine prin europa de vest (ca acolo sunt ceva mai uratzele si grasute) si lasati romania sa devina un fel de "island of beautiful women"
Guppy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 asa cum fiecare iubita, mama, sora etc este cea mai frumoasa femeie, asa vom zice fiecare ca in orasul sau sunte cele mai frumoase femei.in romania? dak e sa fim realisti cele mai multe femei frumoase sunt in Bucuresti pt ca sunt cele mai multe (total)ca procentaj? e absurd dak am spune ca anumite femei sunt frumoase si altele nu, ce e frumos pt unii poate fi urat pentru altii gusturile nu se discuta si real frumoase sunt toate sau niciuna...
koreeanu Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 la mare in sezonul de vara si la munte in sezonul de iarna
SIR_VIPER Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ma,eu zic ca oltencele in general sunt cele mai frumoase/focoase femei te rup alea asa e
Diana Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ma,eu zic ca oltencele in general sunt cele mai frumoase/focoase femei te rup alea Clar ca noi
ImDrunk Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [Killer]Guppy are dreptate Si klar ca vara cele mai frumoase fete is in Costanta ca doara se strang acolo fete din toata tara P.S. Si Clujencele mele is bune da mai nou le-o lovit aerele de vedete
Burne Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 lol.........in primul rand topicul aste e unul dintre cele mai aiurea pe care le-am vazut pe forum, fara suparare L!nuX dar e la mintea orcui "cele mai frumoase fete" sunt in orashul in care locuieste sau in orashul in care a avut norok sa-l creada vreo gagica cul.... @on topic peste tot gasesti femei frumoase, vreau sa stiu un loc unde sunt numai femei urate
Diana Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 O poza cu tine, ca dovada ? )) Then care mai este misteru?
THuG-Radu Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Mai putin pe tine ? ) Am vazut destule craiovence, destule frumoase, dar si urate. Nu ash putea zice ca in Craiova sunt cele mai frumoase ! VARA LA MARE !
Diana Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Guppy' date='Jun 4 2006, 03:25 PM'] then unde ramane adevarul? Despre care adevar vorbesti, mai toata lumea aici glumeste .
Diana Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Mai putin pe tine ? )Am vazut destule craiovence, destule frumoase, dar si urate. Nu ash putea zice ca in Craiova sunt cele mai frumoase ! VARA LA MARE ! Am sters postul acela nu am fost atenta .
L!nuX Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Diana te asteptam in postul de mai sus in "poze cu tine" ca sa te putem crede bine ca si aici poti pune o poza
The Connection Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 la mare in mamaia . din alata tara: cuba , miami . dar in romania la mare