Jump to content
L!nuX

Unde sunt cele mai frumoase fete ?

Recommended Posts

Posted

Oradea CLAR !

Cineva a fost prin Baia Mare, Satu Mare? sa vada ce "bucatzele" se vantura p'acolo? eusa_whistle.gif

uhuuu, ramai cu fluieratu' pe buze photo.gif

imi pare rau ca nu am poze.

Am fost in ambele, am stat cateva zile, am iesit in orash, nu am ramas impresionat ! :|

Posted

puneti si niste poza va rog wub.gif ca asa zic ca sunt fete faine si la bunamea la munca campului smile.gif5.gif

de ce?... n-ai subiect? rofl1.gif (joking)

@Thade lol... tare rau faza rofl1.gif

Posted

hmmm.. oltencele sunt prea guralive, moldovencele cam prea...naive, ardelencele cam prea unguroaice, alea de pe tarmul marii cam prea usurele, iar banatencele (timisorencele in general) sunt 2 hot 4 you 5.gif

prin urmare, propun migratia masiva a populatiei masculine prin europa de vest (ca acolo sunt ceva mai uratzele si grasute) si lasati romania sa devina un fel de "island of beautiful women" biggrin.gif

Posted

asa cum fiecare iubita, mama, sora etc este cea mai frumoasa femeie, asa vom zice fiecare ca in orasul sau sunte cele mai frumoase femei.

in romania? dak e sa fim realisti cele mai multe femei frumoase sunt in Bucuresti pt ca sunt cele mai multe (total)

ca procentaj? e absurd dak am spune ca anumite femei sunt frumoase si altele nu, ce e frumos pt unii poate fi urat pentru altii gusturile nu se discuta si real frumoase sunt toate sau niciuna...

Posted

[Killer]Guppy are dreptate wink.gif

Si klar ca vara cele mai frumoase fete is in Costanta ca doara se strang acolo fete din toata tara biggrin.gif

P.S. Si Clujencele mele is bune tongue.gif da mai nou le-o lovit aerele de vedete biggrin.gif

Posted

lol.........in primul rand topicul aste e unul dintre cele mai aiurea pe care le-am vazut pe forum, fara suparare L!nuX dar e la mintea orcui "cele mai frumoase fete" sunt in orashul in care locuieste sau in orashul in care a avut norok sa-l creada vreo gagica cul....

@on topic peste tot gasesti femei frumoase, vreau sa stiu un loc unde sunt numai femei urate nanana.gif

Posted

Mai putin pe tine ? smile.gif)

Am vazut destule craiovence, destule frumoase, dar si urate. Nu ash putea zice ca in Craiova sunt cele mai frumoase ! biggrin.gif VARA LA MARE ! smile.gif

Posted

Guppy' date='Jun 4 2006, 03:25 PM'] then unde ramane adevarul? huh.gifphoto.gif

Despre care adevar vorbesti, mai toata lumea aici glumeste biggrin.gif .

Posted

Mai putin pe tine ? smile.gif)

Am vazut destule craiovence, destule frumoase, dar si urate. Nu ash putea zice ca in Craiova sunt cele mai frumoase ! biggrin.gif VARA LA MARE ! smile.gif

Am sters postul acela nu am fost atenta tongue.gif .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...