Jump to content
THuG-Radu

Pt toti userii de pe forum

Recommended Posts

Azi-noapte mi`a expirat suspendul de 3 zile primit pe forum din cauza unei iesiri la nervi (nu port pica moderatorului).

Cu ocazia asta, vreau sa imi cer scuze public tuturor celor pe care i`am jignit EVER, suparat sau le`am facut nervi (useri/moderatori).

Mai e putin pana la bac, mai putin de 1 luna, e timpul sa ma pun sa invatz si eu.

Vreau sa le urez tuturor celor care dau capacitatea/bacul/au sesiune, bafta din toata inima, si sa ne auzim cu bine la vara.

Voi posta tot mai putin pe forum, daca nu, chiar deloc, ca sa nu mai injur/supar pe nimeni, ca dupa cearta avuta, mi`am dat seama ca m`am facut de kko, si in fatza multora acuma par un dobitoc. Poate chiar si prietenii pe care ii am pe forum, au acum o parere proasta despre mine, deci I`M SORRY pt. neplacerile produse.

Si ca sa aiba si topicul asta un scop, sa nu fie facut chiar in vag, propun ca acest topic sa fie pe post de "catalog"! Sa ne postam toti notele luate la examene, sa ne uram bafta unii la altii.

Va doresc numai bine,

Radu !

Link to comment
Share on other sites

bft si tie radule bft si mie la capacitate, bine k mi'ai adus aminte de invatat

EDIT:ehh, iti dai seama k am invatat pana acum, dar m'am referit pe ziua de azi smile.gif)

ps:mai am 3 saptamani si vreo 5 zile

Edited by Und3rC0v3r
Link to comment
Share on other sites

bft si tie radule bft si mie la capacitate, bine k mi'ai adus aminte de invatat

OMG tu mai ai 2 saptamani parcA ! smile.gif))

@cenzor

Dap, de abia acuma ma apuc. Si ai dreptate, BAFTA si SUCCESS ! smile.gif

Multumesc de urari all ! tiphat.gif

Link to comment
Share on other sites

Bafta Radutzu smile.gif .. shi yo la fel te consider smile.gif tot tovarash .. nu conteaza ca mai ai shi tu nishte ieshiri.. toata lumea are .. yo mai des 24.gif .. SHI CU OCAZIA ASTA IMI CER SHI YO SCUZE .. daca am suparat pe cineva.. n`a fost cu vointza.. recunosc ca is cam spamer dar promit ca ma las de meserie.. la fel shi yo o sa postez mai putzin pe forum.. daca cineva vrea sa schimb ceva la mine sa`mi zica prin PM smile.gif .. voi incerca smile.gif sa tzin cont de parerea lor smile.gif

BAFTA PT TOTZI CEI CARE DAU BACUL SHI CAPACITATEA ! ! !

SCUZATZI INCA ODATA crybaby2.gif

Link to comment
Share on other sites

heh..acum te pui pe invatat?..in general lumea se apuca cu 2-3 zile inainte..la cum stiu ca merge fac pariu ca o sa cauti orice scuza ca sa nu te uiti prin carti.oricum, nu iti face mari griji (mari..alea mici poti sa le pastrezi tongue.gif)...ca bacul e intr-adevar cam labareala.multa bafta oricum si mai ales bafta la fac wink.gif

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...