Aldguth Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Good, cold ALE(adica bere).Im a Social drinker. Everytime someone says "Ill go get a drink" I say: SO-SCIAL-I.
SeBi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 bere...m-am rupt o data urat de tot din vodka...si de atunci...nu mai beau tarie! mai merge si un vin...dar sa fie natural si sa fie bun...si dulce
dadina Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 vinul, chiar daca prefer totusi ceva mai rafinat gen ouzo
hw_rares Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 uitati aici ..http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...0entry1231370
Mehico Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 vinul la mine nu prea merge cu votka... mai si o amenda pe tren si... dar totusi berea sa nu lipseasca niciodata... oriunde
doomwave Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Chivas Regal de 18 ani (desi n-am posibilitatea f des sa beau asa ceva)
musthyzz Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 preferata : ROM (Bacardi Gold!!) + coke + gheata + limes
infinitY <vLaD> Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 pt mine berea ramane uniqa (CarlsBerg) dar mai iau cateodata si vin ...
Guest dumi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Icercati : - bere cu cola sau pepsi sau red bull sau power in toate variantele te vei simti cu totul altfel decat daca ai bea bere simpla + de asta isi face efectul mai repede si asa le place la femei . - vin alb cu aceeasi reteta fara cola sau pepsi , iti rupe filmu si te duce in lumea lui hary poter - wisky cu power sau red bull te doare capu a doua zi de nu stii pe ce lume esti - zambuka - tequila - vodka cu power - vin rosu cu cola - combinatia cea mai tare este sa bei umpic din fiecare reteta si sa continui cu ultima pana nu mai stii de tine . - mai sunt si alte retete dar pentru unii pot fi costisitoare si nu am de gand sa va fac pofte . Spre exemplu eu beau asa : incep cu 2 -300 g unicum , 4-5 beri , ceva tarie 100 sau max 150 g tarie indiferent ce poate fi wisky sau vodka dar cu reteta lui fiecare si apoi in functie de cum ma simt si starea pe care o am consum ce pofte am sau nu mai consum deloc dar tin sa precizez ca te cam rupi din reteta asta si nu multi o puteti duce la capat. As sugera celor care nu se stiu cu bautura sa nu incerce aceste retete iar celor care se au sa-mi spuna parerea lor dupa o experienta de acest gen. Daca nu mergeti mai departe (discoteca , chef concerte e.t.c.) savurand alaturi de prieteni si facandu-le si lor cinste cu cateva beri la fiecare va ajunge 150 Ron. Va doresc pofta mare si distractie placuta !