Trex Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Unde as putea sa gasesc si eu vopsea fosforescenta ? Se comercializeaza asa ceva? Daca da please tell me. Am nevoie de ea, vreau sa fac o modificare la bordul unei dacii.
NoNamed Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Unde as putea sa gasesc si eu vopsea fosforescenta ? Se comercializeaza asa ceva? Daca da please tell me. Am nevoie de ea, vreau sa fac o modificare la bordul unei dacii. da se gaseste.am folosit si eu si nopatea eram rege.de fapt nu eu,varu-meu.am folosit pe un mercedes S200.a costat tin jur de 2.000.000 o cutie,nu stiu cat avea
Dani Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 vorba lu` NoNamed.. exista dar este foarta scumpa.. pe la noi nu prea am vazut.. este shi greu de gasit ca nu prea se foloseshte..
alecs Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 daca esti din bucuresti , ai putea incerca la targul de masini de la vitan , daca nu probabil la magazine specializate pentru accesorii masini
BlackDevil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Unde as putea sa gasesc si eu vopsea fosforescenta ? Se comercializeaza asa ceva? Daca da please tell me. Am nevoie de ea, vreau sa fac o modificare la bordul unei dacii. daca ai bani fati o comanda la un tuning shop tre sa aiba
angor Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 nimic nu poate arata mai "tare" decat o dacie tuningata...mai ales daca ii 1310, in care iti atarna picioarele pe jos si iti intra arcu in fund la orice groapa . bine ca macar are spoilere si geamuri fumuri (sa nu se vada scaunele gaurite)
BlackDevil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 nimic nu poate arata mai "tare" decat o dacie tuningata...mai ales daca ii 1310, in care iti atarna picioarele pe jos si iti intra arcu in fund la orice groapa . bine ca macar are spoilere si geamuri fumuri (sa nu se vada scaunele gaurite) poate are logan ... toti sariti la gatu omului ... ce va intereseaza ?? el a pus o intrebare nu a intrebat opinii
Trex Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 poate are logan ... toti sariti la gatu omului ... ce va intereseaza ?? el a pus o intrebare nu a intrebat opinii Da, am logan, insa mai am si berlina mea veche care vreau s-o fac sa arate cat de cat mai bine, cel putin la interior mi-o venit niste idei traznite
The Connection Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 cred ca e misto vopseaua fosforescent 2 fast 2 furious . asta va fi pe strazi
Fane Spoitoru Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Am vorbit cu cineva mai devreme si am inteles ca te poate opri politia, ca nu ai voie cu vopsea fosforescenta pe masina pt ca ii poti orbi pe cei din fatza sau spate pe timp de noapte. Acum tu faci ce vrei e masina ta acrnetu tau
Stargate Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ar trebui sa pui intrebarea pe un site oficial al politiei romane...nu?
Fane Spoitoru Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 carnetu tau, banii tai, amenda lor da ce sa spun am gresit un cuvant si ai sarit tu repede sa ma corectezi pff