Jump to content
Dani

Povestiri adevarate..

Recommended Posts

Posted

m`am gandit .. topicul asta sa fie.. pt povestiri ce vi s`au intamplat recent sau mai demult.. binetzeles sa fie adevarate.. mai mult alea haioase smile.gif.. daca vretzi binentzeles.. daca nu inchidetzi`l..

Posted

era odata un forum unde toata lumea posta ontopic si civilizat , unde nu erau spammeri si totul mergea asa bine eusa_whistle.gif , si cand m-am trezit era dimineata sign12.gif

Posted

mda.. poate is spamer, poate nu.. shtiu ca deschid uneori topicuri aiurea.. dar.. cand dau search culmea ca nu gasesc ceea ce vreau smile.gif.. sa se puna la pct prima data search ..

@d0b3rm4nn mersi pt "spamer"

@alecs shtiu ca is cateodata.. dar ma las.. promit smile.gificon_thumright.gif

Posted

mda.. poate is spamer, poate nu.. shtiu ca deschid uneori topicuri aiurea.. dar.. cand dau search culmea ca nu gasesc ceea ce vreau smile.gif.. sa se puna la pct prima data search ..

@d0b3rm4nn mersi pt "spamer"

@alecs shtiu ca is cateodata.. dar ma las.. promit smile.gificon_thumright.gif

acum serios, asta e topic pentru spam, sa nu imi spui mie ca ai cautat la search "Povestiri Adevarate" 29.gif

Posted

Propun " Din Dragoste pentru spam " tongue.gif

m`am gandit .. topicul asta sa fie.. pt povestiri ce vi s`au intamplat recent sau mai demult.. binetzeles sa fie adevarate.. mai mult alea haioase smile.gif.. daca vretzi binentzeles.. daca nu inchidetzi`l..

Pentru povestiri amuzante,sau cum ai spus tu acolo - haioase,mai exista topicul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...