Dani Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 m`am gandit .. topicul asta sa fie.. pt povestiri ce vi s`au intamplat recent sau mai demult.. binetzeles sa fie adevarate.. mai mult alea haioase .. daca vretzi binentzeles.. daca nu inchidetzi`l..
alecs Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 era odata un forum unde toata lumea posta ontopic si civilizat , unde nu erau spammeri si totul mergea asa bine , si cand m-am trezit era dimineata
alecs Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 @off alecs cand o sa fie asha ceva? pai nu stiu daca o sa fie , dupa cum pare
d0b3rm4nn Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Bah danny....wtf...atatea topicuri.. ....eu zic sa se faca un topic cu cei mai mari spammeri.....<3 Danny 911
Dani Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 mda.. poate is spamer, poate nu.. shtiu ca deschid uneori topicuri aiurea.. dar.. cand dau search culmea ca nu gasesc ceea ce vreau .. sa se puna la pct prima data search .. @d0b3rm4nn mersi pt "spamer" @alecs shtiu ca is cateodata.. dar ma las.. promit
alecs Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 mda.. poate is spamer, poate nu.. shtiu ca deschid uneori topicuri aiurea.. dar.. cand dau search culmea ca nu gasesc ceea ce vreau .. sa se puna la pct prima data search .. @d0b3rm4nn mersi pt "spamer" @alecs shtiu ca is cateodata.. dar ma las.. promit acum serios, asta e topic pentru spam, sa nu imi spui mie ca ai cautat la search "Povestiri Adevarate"
Stargate Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Bine,atunci baga alt titlu - Din dragoste - e mai bine asa?
silversky Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Propun " Din Dragoste pentru spam " m`am gandit .. topicul asta sa fie.. pt povestiri ce vi s`au intamplat recent sau mai demult.. binetzeles sa fie adevarate.. mai mult alea haioase .. daca vretzi binentzeles.. daca nu inchidetzi`l.. Pentru povestiri amuzante,sau cum ai spus tu acolo - haioase,mai exista topicul asta.