Random Hero Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Coca-Cola are un gust...mai multa cofeina in el mai gustos :cool2: E mai gustos din cauza indulcitorilor. Cofeina este amaruie. :)
*Kegan* Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Eu am votat Pepsi-Cola , deoarece , nici aceasta bautura nefiind chiar asa sanatoasa , totusi nu este atat de periculoasa precum Coca-Cola. Pe mine câteodat? Pepsi ma ajuta in stari de greata , s.a.m.d , îmi iau un pepsi la sticla mica si o beau pe drum de dimineata dupa un ?trudel in caz de orice. :bananadance2:
RobyRap Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pepsi,deoarece de la Cola ma doare ingrozitor stomacul,dar de la pepsi nu.Plus ca Cola are mai multa cofeina si e si mai periculoasa,de aceea prefer Pepsi
_Radytzu_ Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Mi se par amandoua la fel deci pepsi-cola
Cosmin90 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pepsi,deoarece de la Cola ma doare ingrozitor stomacul,dar de la pepsi nu.Plus ca Cola are mai multa cofeina si e si mai periculoasa,de aceea prefer Pepsi Atunci consuma sucuri naturale. @Coca-Cola pentru ca mi se pare mai "rafinat", cu toate ca ar fi mai ok reteta originala.
Guest boby93 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pepsi mai bine. Coca-cola e foarte acidulat si nu prea are gust de nimic din cauza acidului
PePsy90 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Veti crede ca sunt ironic daca va spun ca imi place Coca-Cola. Asa ca votez Pepsi....
Crys. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nu-mi plac , beau rar un pahar de cola/pepsi si mi se par la fel .
Tiepolo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nu sunt la fel.Au gusturi foarte diferite ,puneti intr-un pahar Pepsi si in altul Cola sa vedeti ca au gusturi diferite(cel de Pepsi are gust de scortisoara). @Aw , prefer Coke