Zeal Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Oricum se vor plictisii gaborii in cateva saptamani si va fi tot ca la inceput Eu zic sa folositi bitcomet... sunt sanse foarte mici sa fiti prinsi... 1 la mana pt. ca userul nu shareuieste intreg fisierul, ci segmente din el. 2 la mana pt. ca sunt sanse mici sa intre pe un .torrent pe care il downloadati voi Si 3 la mana... nu au de unde sa stie cati GB de muzica, filme sau jocuri ai in calculator... pe DC se vede ce ai la share, pe torrent nu se vede nimic... Long live Bittorent! bitcomet you mean ... si amin ! totusi cred ca e o prostie
dev Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Acest link mai merge ...Asta-i cea mai mare prostie ... se gandeste cineva ca aproape oricare roman are tot 'ilegal' ? Pana si in Parlament ar putea gasi un birou sau doua cu soft-uri ilegale ... si pruncii bazati scapa si noi ne ardem ... vai si amar ... "Vrem sa fim legali" good joke ... Romania nu va fi legala cam niciodata ... dar noah ... vba vine ... "VREM SA FIM LEGALI"
Qui-Gon Jinn Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 eu bat la pariu ca parlamentarii pe laptopurile lor nu au programe cu licenta si ca odraslele lor nu au jocuri cu licenta
Joop Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 pfff... peste tot in lume se pirateaza... vedeti huburi americane... am prieteni in canada care iau filmele si jocurile de pe torrenturi... daca s-ar face chestia asta si sa se sanctioneze cu inchisoarea... s-ar umple puscariile... n-am mai gasi pe strada decat persoane peste 60 de ani.
Synapse Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Daca ai Linux nu au ce sa-ti faca e open source Daca aveti cd-uri ascundeti-le bine
dev Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Adevarul e ca ... chestia asta se va lasa cu iesitu in strada a foarte multor persoane !
Guest TmP * un1q Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 E vrajeala mare, da macar a prins la cativa Hai sa fim seriosi, sta politia pe odc si verifica nu stiu ce ip-uri bla bla bla. Daca ar fi sa se aplice legea asta ar incepe cu salile de internet. So .. don`t believe it .. e una din pacalelile anului.
Fane Spoitoru Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 La noi in Craiova a intrat politia peste uni in casa si le-au luat calculatoare pt k facea cd-uri da oameni erau profesionisti si din bani care ii scosasera pe cd-uri a 2-a zi si-au luat alte calk . Tare as vrea sa vad cum vine politia si imi ia cd-urile io k io da vecinu de sub mine are 600 d filme si 100 d DVD-uri
Danny Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Adevarul e ca ... chestia asta se va lasa cu iesitu in strada a foarte multor persoane ! de acord cu ce zici !
nwradu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Am citit si eu zilele trecute ca l-au arestat pe unul care cu 6 inscriptoare DVD si probabil o banda mare la net, vindea filme pe DVD, castigase 15.000 RON din treaba asta.
Joop Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 nu stiu cati ati citit asta dar e prea tare:Salut Base, vezi ca sunt un admirator de-al tau. Ascunde, frate, calculatoarele din Cotroceni si de la tine de acasa, vorbeste cu fetele tale sa ascunda si ele calculatoarele ca vin prostii astia de gabori sa va confiste calculatoarele ca nu aveti licente. Nu imi multumi pentru ajutor, dar poate dai si tu o lege prin care sa bagi la puscarie toti militienii, judecatorii si procurorii. Cu simpatie, al tau hacker Adriana Bombonel
webber Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Eh nu e neaparat nevoie sa stea politia sa te urmareasca e de ajuns sa ai un PRIETEN bine intentionat , ca se rezolva ii vezi la usa ta . Caz intamplat si aici in bucuresti . Ce sa-l mai ameninti pe unu care te-a suparat , direct : 'ALO DOMNU , GICU DE LA 4 ARE CALCULATOR ACASA ' La naiba ajungem ca pe timpu lui Ceasca , cand iti era teama sa nu se afle ca ai video . Mare tampenie si la draq tara asta nu e asa de mare si nici oameni cu capu mare nu avem .
BOUNTY_KILLER Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Am citit mai demult cum la prins pe Busyka .... oare de ce crede-ti ca nu ati mai gasit jocuri si filme piratate sub nume acesta??? a fost prins in Iasi in caminul unui liceu cum tragea cu vre-o 6 calculatoare filme si jocuri ... si a ajuns baiat la inghet