Scorpio[Evil_Klan] Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 pai cel mai mult yahoo m, dupa msn , skype ....trillianul e doar un program cu care te conectezi la diferite servere ... ( merge si pe mirc sa intri ) ...
doomwave Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Vorbeam cu altii din afara kre ziceau k la ei toata lumea foloseste MSN si nimeni nu foloseste yahoo.Atunci am aflat k mai exista si alt messenger dekt yahoo :D :bananadance2:
Angel of Darkness Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cel mai mult folosesc Yahoo! Messenger . E simplu , eficient si majoritatea il folosesc . E adevarat ca celelalte popoare folosesc in mare parte MSN-ul . Il folosesc si eu pentru ca imi place desing-ul de la Windows Live Messenger si acum cu interoperabilitatea reteleleor , si cu aia de pe Yahoo! Messenger vorbesc mai mult pe MSN . Am votat "cel putin doua" , deoarece le folosesc pe amandoua .Mai de mult , foloseam Skype-ul , GTalk-ul si mai toate de care auzeam , insa mi-am dat seama ca ocupa mult spatiu aiurea , avand in vedere ca nimeni nu le prea foloseste si sunt persoane care habar n-au de ele .
Guest Dora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Am auzit ca pe skipe se vede mult mai bine la webcam.
<Danico> Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Salut yo folosesc 2 yahoo messenger shi MSN dar am votat numa 1 yahoo ca mai mult pe el stau adica tot timpu.... :cool2:era sa uit shi skype lafel de mult il fol ca shi YM