HJI Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Eu folosesc trillian-ul. Dupa mine yahoo nici nu se compara cu trillian, la cate probleme si buguri are yahoo...... vaijamar si pe langa asta mai foloseste si mai si foloseste memorie ram de numa..... Deci Trillian. YM rullez cat despre msn aici trebuie sa te contrazic se pare ca esti prost informat in privinta MSN.... sau esti prea i*i*t ca sa intelegi ce inseamna MSN.
ratseloP Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Eu folosesc trillian-ul. Dupa mine yahoo nici nu se compara cu trillian, la cate probleme si buguri are yahoo...... vaijamar si pe langa asta mai foloseste si mai si foloseste memorie ram de numa..... Deci Trillian. aici trebuie sa te contrazic se pare ca esti prost informat in privinta MSN.... sau esti prea i*i*t ca sa intelegi ce inseamna MSN. nu-mi amintesc sa te fi numit i*i*t ... asa ca go for a spin \:D/
GaRoNe` Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 yahoo desigur...toata lumea foloseste yahoo Eu folosesc Trillian TZAPA ( TH2O ) )
fernandodaniel72004 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Yahoo (unde intru cu 3 id-uri loool), MSN Live Messenger, Skype si Gtalk cateodata. N-am scris la misto. Yahoo folosesc cel mai mult. Urmeaza Skype si MSN. Gtalk e naspa si nu prea am pe nimeni pe el. MSN messenger e cel mai tare... parerea mea. Arata si bine, transferul de fisiere se face mult mai rapid prin el.
drigish Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 am inceput cu yahoo-ul cand nu stiam prea multe, acum ca stiu si de alte programe mi-e greu sa ma adaptez la altele asa ca folosesc yahoo.