Jump to content
nwradu

Ce messenger folositi?

Ce messenger folositi?  

615 members have voted

1. 1. Ce messenger folositi?

• Yahoo Messenger
      542
    • MSN Messenger
      14
    • Google Talk
      1
    • AOL Messenger
      1
    • Trillian
      9
    • Folosesc cel putin doua din ele
      40
    • Nu folosesc
      8

Recommended Posts

Guest Catherine
Posted

Yahoo e cel mai ok, dar in mod suspect, desi noua ni se pare cel mai folosit, occidentalii si in special francezii folosesc MSN (yak!) adica ptr ei messenger se cheama MSN.

Cand nu am la dispozitie programul folosesc un webmessenger gen e-messenger.net sau meebo.com

Gaim e nasol, din cate stiam eu e mai ales ptr Linux si il folosesc webmessengerele astea ca se pot deschide mai multe sesiuni

Gtalk e mai ales ptr voce sau daca nu vrei chestii prea complicate (esti la munca, nu poti baga yahoo)

Oricum Yahoo rules!

Posted

folosesc yahoo messenger...dar mai stau si pe Trillian cand cineva face glume proaste si ma floodeaza tongue.gif nu e asa greu de folosit...e mai complex si cred ca de aia li se par la unii mai greu biggrin.gif

Guest Dash`
Posted

hmmm...Yahoo , Trillian si mai putin Icq si Msn wink.gif

Guest Catherine
Posted

cred ca se referea doar la ce messengere folosim ptr chat exclusiv sau mai mult decat ptr voce. skype ma enerveaza oricum la partea de chat, iar la voce se aude mai bine gtalk dar skype e mai stabil.

nu stiu ce li se pare la toti asa de complicat trillian, are interfata cam incarcata, atata tot, dar si MSN la fel.

si da, cica astia nu folosesc yahoo ca primesc virusi....

Guest gUnJaCk
Posted

Acu folosesc Yahoo Messenger, dar am folosit o vreme MSN...btw yahoo powaa

Posted

Y!M si x-fire ... treia si x-fire pus intre ele, mai ales ca e o comunitate de gameri, iar x-fire este pt gaming. oricum am votat pen-ultima varianta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...