Guest Catherine Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Yahoo e cel mai ok, dar in mod suspect, desi noua ni se pare cel mai folosit, occidentalii si in special francezii folosesc MSN (yak!) adica ptr ei messenger se cheama MSN.Cand nu am la dispozitie programul folosesc un webmessenger gen e-messenger.net sau meebo.comGaim e nasol, din cate stiam eu e mai ales ptr Linux si il folosesc webmessengerele astea ca se pot deschide mai multe sesiuniGtalk e mai ales ptr voce sau daca nu vrei chestii prea complicate (esti la munca, nu poti baga yahoo)Oricum Yahoo rules!
ImDrunk Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Momentan numa yahoo msg da cred ca o sa folosesc iara si msnu si ymsg
d0b3rm4nn Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Folosesc mess mai mult....dar imi place si trilian...e super...dar greu de intrat
2die4uzzi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 folosesc yahoo messenger...dar mai stau si pe Trillian cand cineva face glume proaste si ma floodeaza nu e asa greu de folosit...e mai complex si cred ca de aia li se par la unii mai greu
Thade Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 era si Skype bun acolo in lista, anyway, cei din state nu folosesc ym, ei stau doar pe msn...cica yahoo-ul e virusat
Guest Catherine Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 cred ca se referea doar la ce messengere folosim ptr chat exclusiv sau mai mult decat ptr voce. skype ma enerveaza oricum la partea de chat, iar la voce se aude mai bine gtalk dar skype e mai stabil. nu stiu ce li se pare la toti asa de complicat trillian, are interfata cam incarcata, atata tot, dar si MSN la fel.si da, cica astia nu folosesc yahoo ca primesc virusi....
Guest gUnJaCk Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Acu folosesc Yahoo Messenger, dar am folosit o vreme MSN...btw yahoo powaa
Zeal Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Y!M si x-fire ... treia si x-fire pus intre ele, mai ales ca e o comunitate de gameri, iar x-fire este pt gaming. oricum am votat pen-ultima varianta
InGeLiTzA*LeA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 yahoo messenger clar ....am si de google ..dar nu il folosesc..deloc
Hadrian Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Mai bine ati trece pe Trillian. Tocmai am trimis un fisier de...700 mega pe cand pe YM nu te lasa mai mult de 100