Thade Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 am luat amenda pe autobuz, aveam doar 180.000 si trebuia sa mai fac rost de icna 20, eram beat(de fapt sunt acum cand scriu ), am inceput sa cer la lume bani, am facut 200.000 ca mi-au dat niste fete cand gaboru vine la mine si-mi zice "amenda 500.000 pt apelarea la mila publicului" adica CHETA
Rd.ionut_kill Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 (edited) ce faza tare edit : am postat in acelasi timp wimp Edited May 15, 2006 by StEaU@_4ever
gBr Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Thade razbunate si dai ban pe forum lu' gaboruuu Sa vrea si tot nu poate
netics Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Thade, in loc sa ii dai la ala 50 de mii bani de buzunar vezi pe blog la mine o intamplare aproape asemanatoare
filth Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 astazi mergeam cu inca 2 prieteni pe strada, si din fata noastra veneau spre noi o haita de tzigani.. cam 10.. si vine unu spre mine, io mergeam pe langa trotuar, drq stie ce avea, si fara sa imi dau seama imi F**e una in ficat cat poate... si pleaca... cred ca o zis ceva de genu "vezi daca nu mergi pe unde trebe" ... va dati seama de prostia unora... daca erau mai putini saream pe ei.. dar asa nu avea rost.. wai...
Thade Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 cam 10.. si vine unu spre mine, io mergeam pe langa trotuar, drq stie ce avea, si fara sa imi dau seama imi F**e una in ficat cat poate... si pleaca... cred ca o zis ceva de genu "vezi daca nu mergi pe unde trebe" ... va dati seama de prostia unora... daca erau mai putini saream pe ei.. dar asa nu avea rost.. wai... d-asta tre sa dai tu mereu primu pai mi-au facut rahat de dosar penal d-ala si i-am dat foc, vine pe impozit, e ok ca oricum tre sa mai vina inca 5 milioane de la CFR, ce draq toata vara am mers cu buletinu=))
MisterDevil Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 eh .. next time .. fitzi pe faza ... am mai luat si eu amenzi ca devoram alcolu` pe langa baruri .. dar nici chiar ca thade
{JM}Alex Lifetaker Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ma suna un coleg intr-o zi ca l-au prins controlorii pe RAT si i-au luat ghozdanul si sa merg cu el sa plateasca amenda... Inainte sa intram imi zice " sa vezi ce-i injur pe astia". Eu am crezut ca glumea... Platim amenda, isi recupereaza ghiozdanul, eu ies primul, iese si el, face cativa pasi si incecpe " Fu%u%i gura ma%ii de hand#@pat" si o ia la fuga... eu cand am auzit chestia asta am fugit repede, am dat coltul(nu de tot ) si am intrat in scara unui bloc. Pe desteptul de colegu-meu se pare ca l-au prins aia ca s-a impiedicat si l-au pus sa mai plateasca amenda pt. injurii... nush cum s-a intamplat ca eu m-am dus acasa dupa ce am stat 15 minute in bloc... si am vorbit abia la scoala a doua zi cu el
The Connection Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 tare tare . . mai incet cu alcohool . vrei sa bati recordu ?
Raul Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 si mie mi s-a intamplat dar am aruncat ala ce mi-au dat pt amenda