Jump to content
sefu_bancii

Anii de Liceu

Recommended Posts

Posted

Urasc liceul .... mai fain era in generala cel putin pt. mine .... colegi mai de treaba ! nu cred ca o sa`mi fie dor de liceu,abea astept sa termin !

Posted

Nimic n-o sa mai fie ca-n liceu, cate bale am dat pe banci de la ras, cei 2 ani (a 11-a si a 12-a) cand in fiecare zi beam bere in Blanca si mancam covrigi =)), iar cand urma weekendul ne imbatam de nu stiam ce-i cu noi, cand nu faceam prima oara ca lipsea profa, iar la a 2-a numai stateam si ziceam ca-s profii dusmani =)), cand bagam bomboane in gura, le dadeam pe jos, pe impachetam iar si le dadeam la colegi sa manance =)), cand faceam bile d-alea cu saliva si le arunca pe tabla cu un pix =)), iarna cand spalam fetele(proastele), ne aruncam pe ele, cand ele prindeau un baiat din clasa mai slab il luau si-l spalau si noi ne pisam de ras =)).....MOMENTE si momente, nu m-am inteles bine niciodata cu fetele din clasa, dar am avut o mare parte din baieti oameni adevarati, nu cred ca voi mai rade toata viata cat am ras in liceu, ca am vazut thread-ul asta, maine o sa trec pe la el.

Posted

Nimic n-o sa mai fie ca-n liceu, cate bale am dat pe banci de la ras, cei 2 ani (a 11-a si a 12-a) cand in fiecare zi beam bere in Blanca si mancam covrigi =)), iar cand urma weekendul ne imbatam de nu stiam ce-i cu noi, cand nu faceam prima oara ca lipsea profa, iar la a 2-a numai stateam si ziceam ca-s profii dusmani =)), cand bagam bomboane in gura, le dadeam pe jos, pe impachetam iar si le dadeam la colegi sa manance =)), cand faceam bile d-alea cu saliva si le arunca pe tabla cu un pix =)), iarna cand spalam fetele(proastele), ne aruncam pe ele, cand ele prindeau un baiat din clasa mai slab il luau si-l spalau si noi ne pisam de ras =)).....MOMENTE si momente, nu m-am inteles bine niciodata cu fetele din clasa, dar am avut o mare parte din baieti oameni adevarati, nu cred ca voi mai rade toata viata cat am ras in liceu, ca am vazut thread-ul asta, maine o sa trec pe la el.

unde ai facut liceu Thade :>

Posted

Anii de liceu sunt cei mai frumosi ani din perioada de adolescenta. Cand aveam 17-18 ani, mi se parea totul simplu, credeam ca lumea este a mea, si ma simteam foarte bine. Cea mai frumoasa perioada din viata mea pana acuma, a fost perioada intre clasa a XI-a si a XII-a!

A fost foarte frumos, dar a trecut :crybaby: !

Posted

Azi am fost pana la fostul liceu cu niste fosti colegi sa o revedem pe fosta diriginta ! :D

Mi`a trezit multe amintiri cand mi`am revazut banca, clasa, pfffffffff, multe am facut si eu in 4 ani de nebunie ! =))

Guest userextra
Posted

Au trecut multi ani si lucrurile s-au schimbat mult de cand am terminat liceul...probabil ei mai frumosi ani ai mei si daca ma gandesc bine inca ma mai rog sa am mintea de acum si corpul de atunci :)

Ce ani domnule...deplina libertate de miscare, puteai sa faci ce doreai, erai o potentialitate in adevaratul sens al cuvantului. Pai daca iti trecea prin cap sa devii presedintele SUA, puteai sa incepi de atunci. Intre timp, lucrurile se schimba, devii mai matur, mai inflexibil, timpul curge din ce in ce mai repede...pe atunci aveam timp sa fac ce vreau, acum ziua are 24 de ore si nu se mai termina...

Acum, cand ma ocup de resurse umane in Iasi la Mondrian SRL, inca ma mai gandesc daca atunci as fi banuit ce aveam sa ajung. Cred ca nu, nu-mi pot imagina, desi se spune ca schimbarea face parte din vietile noastre. Amintiri? O gramada, insa nu mai am timp sa ma gandesc la ele...nu ezitati, luptati, creati-va propriile vise acum, cat mai aveti timp...

LH - consultant resurse umane Iasi, Mondrian SRL

consultanta resurse umane, recrutari, evaluare progesionala - www.mondrian.ro

daca aveti timp si chef vizitati-ne pe www.mondrian.ro sau, de ce nu, pe site-ul nostru care gazduieste si un blog de resurse umane - www.recenzia.ro.

Posted

cel mai mult mi-a placut clasa a 12-a... poate din cauza ca puteam sa plec aproape oricand de la ore si ca faceam numai prostii (ex. cand in-au pus nishte colegi profesoarei de religie un scaun defect, era sa isi rupa ea "saraca" un picior, mare pierdere)

primii 2 ani au fost foarte penali (m-a traznit o boala de a trebuit sa stau o luna in spital, corigente etc... profesorii erau tampiti [am schimbat 4 profesori de informatica in tot atatia ani de liceu])

intr-un fel imi e dor de liceu... dar totusi sa nu exageram prea mult facultatea e mult mai "sanatoasa"

Posted

inca nu am terminat liceul,sunt abia clasa a 10-a dar deja pot spune ca imi pare foarte rau de un an jumate cat a trecut...nici nu l-am simtit...si sunt convins ca la fel vor trece si urmatorii ani,mai ales clasa a 12-a..totusi sper sa fie cat mai multa distractie pana atunci

Posted

nimic nu se compara cu anii de liceu...nebunie curata pe la ore...doar dak nimeresti profesori de treaba :) ..cu invatatul e mai greu dar ma obisnuiesc rpd + ca am intalnit o fata de nota 10 ;) deci pana in momentul de fatza I :wub: :wub: my highschool

Posted

C.T.M.Viteazul :wub: , sunt doar a 10 a la finantze conta , a trecut deja un an jumate si parca ieri mergeam pt. prima oara la liceu :( . Ce rpd trece timpul cand te distrezi. Dap anii de liceu --> cea mai :cool2: parte din viatza cuiva

Posted

Pentru voi a fost frumos...eu sunt a 9-a dar nu se poate face nimic in liceu :banghead: .Sunt o gramada de camere la fiecare etaj, la iesirea din scoala, la iesirea din curtea scolii. <_< :hanged:

Nu poti sa faci absolut nimic.Nici macar sa chiulesti :(

Posted

Braila, Grupul Scolar Grigore Moisil, Clasa 9 - 12-a A Telecomunicatii, interesat de mai multe?

stiam ca esty din br deia te'am intrebat si yo tot din br sunt

@rtk ... ce a evoluat :D

Posted
=)) Nu prea imi aduc aminte de iei ca nu prea am dat pe la scoala :nanana: . Am fost un baiat rau si sa stiti ca mam conservat destul de bine :cool2: .
Posted

Au trecut multi ani si lucrurile s-au schimbat mult de cand am terminat liceul...probabil ei mai frumosi ani ai mei si daca ma gandesc bine inca ma mai rog sa am mintea de acum si corpul de atunci :)

Ce ani domnule...deplina libertate de miscare, puteai sa faci ce doreai, erai o potentialitate in adevaratul sens al cuvantului. Pai daca iti trecea prin cap sa devii presedintele SUA, puteai sa incepi de atunci. Intre timp, lucrurile se schimba, devii mai matur, mai inflexibil, timpul curge din ce in ce mai repede...pe atunci aveam timp sa fac ce vreau, acum ziua are 24 de ore si nu se mai termina...

Acum, cand ma ocup de resurse umane in Iasi la Mondrian SRL, inca ma mai gandesc daca atunci as fi banuit ce aveam sa ajung. Cred ca nu, nu-mi pot imagina, desi se spune ca schimbarea face parte din vietile noastre. Amintiri? O gramada, insa nu mai am timp sa ma gandesc la ele...nu ezitati, luptati, creati-va propriile vise acum, cat mai aveti timp...

LH - consultant resurse umane Iasi, Mondrian SRL

consultanta resurse umane, recrutari, evaluare progesionala - www.mondrian.ro

daca aveti timp si chef vizitati-ne pe www.mondrian.ro sau, de ce nu, pe site-ul nostru care gazduieste si un blog de resurse umane - www.recenzia.ro.

nice post..pacat ca la sfarsit ai dat-o in reclame :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...