ImDrunk Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Nu cred ca o sa ajungem si noi in U.E. desi mi-ar place
Adi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 NU .. PT CA NU AU DAT BANII LA OAMENI CARORA LEA LUAT CEAUSESCU CASELE..
Devil Slayer Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Mda...preturi mari,salari mici...nimic nu o sa se schimbe in bine poate in rau,in uramatori 10-20 de ani am fi mai pregatiti sa intram in Ue dar intram doar asa ca nu au ce face politicieni am votat nu si sper sa nu intram in ue
LordAxel Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cred ca da.......acum depinde cei din U.E. si de "comportarea" sa ii zicem asa a Guvernului Romaniei
martafoy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 NU .. PT CA NU AU DAT BANII LA OAMENI CARORA LEA LUAT CEAUSESCU CASELE.. Ha ha ha...ma faci sa rad...da' bine de tot..las' ca a luat ceausescu casele la oameni si acum cu atatea retrocedari legale le e mai bine roamanilor,chiar dorm si noaptea mai linistiti...Bine atinsa problema pietei de desfacere...cat despre agricultura dezbatuta anterior...parca pe vremea lui cel din cui..eram considerati "granarul europei" si parca mai exista si exportul ala de tractoare,camioane....dar deh.
The Connection Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 eu cred ca ar trebui sa refaceti pool-ul pentru ca in fiecare zi descoperi ceva rau depsre romania . . am votat da da sunt sigur ca nu . am mai vazut ce se intampla in tare
netspy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @THuG-Radu: uita-te la postul meu de mai sus si ai sa vezi de ce.Romania este intr-o stare jalnica, singura sansa de dezvoltare pentru tara asta este UE.
THuG-Radu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @THuG-Radu: uita-te la postul meu de mai sus si ai sa vezi de ce. Romania este intr-o stare jalnica, singura sansa de dezvoltare pentru tara asta este UE. Atat ? Pt. agricultura ? Tu nu te gandesti la faptu ca la PROPRIU o sa MOARA multa lume de FOAME. Gandeste`te ce pretzuri o sa fie, la aceleasi salarii. Sincer, ash prefera sa nu intram in UE, sa avem taxe pt. ORICE ! Totusi, asta e parerea mea !
netspy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Din contra, o sa fie productivitatea mult mai mare. Majoritatea oamenilor o sa traiasca mai bine cand o sa intram in UE Nu o sa mai fie atata poluare, o sa se construiasca statii de epurare a apelor menajere. In Craiova o statie de epurare a apelor menajere e in constructie => noi locuri de munca. Infrastructura in Romania este la pamant. Cand o sa intram in UE o sa primim fonduri pentru a o moderniza. Tu nu vezi ca tara asta este moarta? Orice face statul acum face cu fonduri NERAMBURSABILE Europene in proportie de 50, 75 pana la 100%
THuG-Radu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Da, dar totusi, pretzurile vor fi in continua crestere (ca sa ajunga la nivelul celor de "dincolo") si salariile vor ramane pe loc. Pana sa produca atata cat sa fie salarii mai mari, o sa dureze, timp in care, sper sa nu se intample ceea ce am scris mai sus. Mie doar de asta mi`e frica, de un mic HAOS in Romania, din cauza pretzurilor prea mari, si incapabilitatea oamenilor de a se intretzine !
netspy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Acum depinde...preturile de la masinile europene vor scadea Preturile de la Fast Food-uri vor ramane la fel. Depinde ce preturi vor creste insa vor scadea si preturile la alte produse.
THuG-Radu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Acum depinde...preturile de la masinile europene vor scadea Preturile de la Fast Food-uri vor ramane la fel. Depinde ce preturi vor creste insa vor scadea si preturile la alte produse. Hai ca deja te`ai pierdut. Ma refeream la preturile din abc`uri si din alimetara ! Nu vor scadea preturile la masinile de dincolo, ci nu se va mai plati vama ! Deja a inceput asa numita "Taxa pe vicii" (scumpirea tigarilor si a alcoolului)... benzina, maine poimaine curentu, apa, intretinerea, etc. Si vezi cum multi raman pe strazi si mor de foame, dar totusi vor fii fericiti ca au murit intr`o tzara membra a UE ! Nu ?
Stargate Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 de intrat, vom intra, dar nu o sa ne fie usor...vai de noi si de cei care nu vor respecta regulile impuse din afara granitelor tarii...
maddogg Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a aderat sau nu? mai sunt probleme la vama ca tre sa arati bani si bla bla bla?!SE MAI PUN VISE?
IceMan Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Eu cred ca Romania va intra in UE si aceasta tara va "merge" mult mai bine, modernizari, introducere de noi tehnologii si amenajari...Este posibila o majorare a tarifelor asa cum afirma si Thug-Radu, dar probabil se vor marii si salariile astfel incat populatia sa poata duce un trai cat de cat decent .
maddogg Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mishu poti sa imi raspunzi si mie la ce am intrebat!? sau tu scri doar sa fie scris
THuG-Radu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Eu cred ca Romania va intra in UE si aceasta tara va "merge" mult mai bine, modernizari, introducere de noi tehnologii si amenajari...Este posibila o majorare a tarifelor asa cum afirma si Thug-Radu, dar probabil se vor marii si salariile astfel incat populatia sa poata duce un trai cat de cat decent . Da. Dar va dura ! a aderat sau nu? mai sunt probleme la vama ca tre sa arati bani si bla bla bla?!SE MAI PUN VISE? Din momentu cand vom intra in UE, pasaportu si buletinu. Nu`s sigur, dar poate numai buletin ! Din cate am auzit, e bataie pe locurile de munca, ca polististi de frontiera la Moldova, pentru ca in Vest, nu va mai fii nevoie de ei. In Est, la Republica Mol., va fi contrabanda mare, mai ales cu Tzigari !
d0b3rm4nn Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ca sa intram in UE tre sa se faca ceva cu coruptia in primul rand....asta e clar....in al doilea rand nu intram....economia tarii e mult mai mica ca si a bulgarie....+ inundatiile....se duce bugetu statului p pwla ...NO CHANCE!! poate mai peste cativa ani cand vom invata sa fim si noi mai coreti unii cu ceilalti.....si cand nu se va mai dormi in Parlament.......parerea mea
netspy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 de intrat, vom intra, dar nu o sa ne fie usor...vai de noi si de cei care nu vor respecta regulile impuse din afara granitelor tarii... Daca tu esti un OUTLAW, un "Cool nigger" un adevarat "jmeker" normal ca iti faci probleme. Daca ai fi om corect si cinstit ai sta linistit
Alex86 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Data aderarii Romaniei la UE va fi stabilita in octombrie.Comisia Europeana se gandeste daca data aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana poate fi mentinuta la 1 ianuarie 2007.http://www.hotnews.ro/articol_48435-Data-a...n-octombrie.htm