never Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 am intrat si eu pentru prima data pe www.churchofsatan.com (afara tuna si ploua) si s-a luat curentu
THuG-Radu Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 am intrat si eu pentru prima data pe www.churchofsatan.com (afara tuna si ploua) si s-a luat curentu Satanist ? Pt. ce sa intri pe asa site`uri ? Mai ales cand e furtuna afara ?
Cor7ez Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 am intrat si eu pentru prima data pe www.churchofsatan.com (afara tuna si ploua) si s-a luat curentu LOL ?
Dark-Boy Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 am intrat si eu pentru prima data pe www.churchofsatan.com (afara tuna si ploua) si s-a luat curentu Si care-i treaba? Daca ziceai:Am intrat si eu pt prima data pe xxx si cand imi dadea mesaj sa castig 2.000.000 dolari s-a luat curentu. App dc ai intrat pe situ ala?
Sensini Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 acum am intrat si eu si am dat-o-n diareeee baaaah ce nasol e posedat situ alaaaa sau sa fie de la fasole?
alecs Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 poate tipu incerca sa faca o reclama fara sa vrea la acel site ps: cei din buc , puteti sa intrati acum pe site ca afara tuna si fulgera si ploua
netics Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 get a job. Poate faci si rost de bani sa platesti curentu', furtuna nu e o scuza
THuG-Radu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 get a job. Poate faci si rost de bani sa platesti curentu', furtuna nu e o scuza Bine ca ai intrat pe churchofsatana, ca de intrai pe bynetics, clar era. Trebuia sa`ti iei alt calculator
{JM}Alex Lifetaker Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Am intrat si eu pe level.ro si mi-a picat netul... coincidenta? Does level sux so bad? yea !! Dar totusi nu mi-a picat netul din cauza aia
netics Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 a ca mi-am amintit si eu de o fazaam intrat pe http://www.bynetics.net/ si mi-a pocnit monitorul direct in fatza. SA NU INTRATI!
Ahilosu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 a ca mi-am amintit si eu de o fazaam intrat pe http://www.bynetics.net/ si mi-a pocnit monitorul direct in fatza. SA NU INTRATI! reclama mascata