Guest - = ) Sn|py ( = - Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Acum 2 zile au fost la pescuit Tata si Unchiu ( profesionisti ). Stau ei ce stau si un peste trage la undita ! Tata da sa ridice , si dintr-un foc , nu mai putea sa tina undita , si a dat drumul ! vazand puterea de tragere a acelui peste , s-au gandit sa puna o sfoara cu un carlig mare mare de tot ! Pestele da sa traga , si ei erau pregatiti ! Au inceput sa traga cu toata puterea ! era fff puternic , ei enervat si au tras din ce in ce mai tare ! L-au ridicat la suprafata ! Vazand acest peste au ramas gura-casca ! l-am tras la suprafata unde nu mai avea cum sa scape ... pestele se zbatea cu toata puterea ! au infipt 4 cutite in el , si nu putea sa se mai zbata ! Tata si unchiu au facut o poza cu el ! L-au adus acasa unde l-au cantarit ! Pestele avea 94 de KILEEEE ! Nu am postat asta cand s-a intamplat , ptr ca nu aveam dovada ( poza ) ! http://img451.imageshack.us/my.php?image=pesteleprinsdetatasiunchiuwooo.jpg Vreau COmentarii !
Dani Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 94 kg ? ? ? .. pfa.. nu`mi vine sa cred.. dar ai dovada.. Felicitari !..
Wonderer Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ce dovada ? Vrajala poza luata de pe net. P.S si eu sunt pescar sportiv si asa ceva nici la televizor nu am vz Pe asta l-am prins ieri ->>>http://img400.imageshack.us/my.php?image=000014233sc.jpg
MontBlank Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Bull**** ^^ a da...eu sunt ala din poza...dar mi-am schimbat numele for safety reasons (sa nu-mi puna FISC'ul sechestru pe peste)
BOUNTY_KILLER Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Frate eram sa fac stop cardiac cand am vazut WTF is that???? Get away from me
revan Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 (edited) Penibil.Poza luata de pe google. OMFG Later edit : in aceste 6 minute am fost la pescuit , sa vedeti ce am prins. http://img176.imageshack.us/img176/4539/smallgmc4ap.jpg Eu sunt cel din mijloc , ceilalti sunt prietenii mei. Edited May 8, 2006 by PrivateRyan
PrinceOfPersia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Vezi sa nu. Am fost si eu ieri la pescuit cu niste amici si uite ce am prins : Peste ^^ Le:Acum am vazut postu` lui Ryan. Vad ca vrei sa faci 1000 de posturi si nu stii cum Bunico.
Ahilosu Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 bunicuto...du-te la vale...cre' ca esti mitoman, altfel nu imi pot explica
c3nz0r Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 felicitari tuturor pescarilor de pe acest site pentru capturile lor interesante
Sensini Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 This is from Texas and you know what they say about everything being big in Texas. Subject: State Record Catfish For all you campers out there who swim in the water...beware! New state record catfish. 140 lbs. caught in Lake Texoma. This is one of those legendary fish that scuba divers say they see at the bottom of dams that are big enough to eat a person. ai unchi in Texas ma ?
MontBlank Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Totusi...trebuie sa admiteti...pestele meu e cel mai chipes ^^ @Bunico :
PrinceOfPersia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Acum a venit tata de la pescuit cu alt Peste enorm .
Wonderer Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Totusi...trebuie sa admiteti...pestele meu e cel mai chipes ^^ Care e pestele din imaginea aia
Gh0sT Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 (edited) Am venit de la pescut Prigat face minuni Ti-am scos reclama ca deformai tot forumul. Pune doar preview. Edited May 8, 2006 by Hadrian
Ghiba Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tata da sa ridice si dintr-un foc , nu mai putea sa tina si-a dat drumul ! hahahahah =))ce rapid e taicatu, dintr-un foc e gata ) vazand puterea de tragere a acelui peste , s-au gandit sa puna o sfoara cu un carlig mare mare de tot ce au pus ma ? pai daca pestele era deja agatat, unde au mai pus sfoara si carligul ? pestele a stat pana au pus ei carligul ? s-a strigat PIUA ? Vazand acest peste au ramas gura-casca ! cand am vazut cat de mult delirezi, am ramas gura casca l-am tras la suprafata unde nu mai avea cum sa scape ... pestele se zbatea cu toata puterea pai ori l-ai tras tu , ori taicatu ? Ai intrebat pestele daca se zbate cu toata puterea ? au infipt 4 cutite in el , si nu putea sa se mai zbata ! Tata si unchiu au facut o poza cu el ! L-au adus acasa unde l-au cantarit ! Pestele avea 94 de KILEEEE unii sunt mai saraci si infig un cutit de 4 ori in peste, ca sa faca economie. Avand in vedere ca pestele era tras in 4 cutite, de ce nu se vad ranile in poza ? Sau l-ati spalat si l-ati lipit cu Picatura inainte de poza ? Imi place imaginatia ta..... vezi ca daca mai minti mult iese "bau, bau" de sub pat si te haleste ! Ai mare grija ....
Stefanovic Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 lol ghiba My dad's fish http://img299.imageshack.us/my.php?image=pestelegigel7bo.jpg
Lancelot Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 bai nene iti creste nasu da altceva nu iti creste asa ca degeaba minti
Wasssup Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 omg ce penibil crezi ca erai mai tare daca tac-tu si unchiu-tu chiar il prindeau ? mai penibil a fost ca ai pus o poza destul de vazuta but anyway, imaginatia omului e nelimitata apropos, v-am aratat masina mea? Masina Mea !