AStoria Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pall Mall , Kent si cateodata cand vreau si eu sa ma mai ''rasfat'' niste Sundays Fantasy .
Farley04 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nu fumez Si care e implicarea ta aici ? On topic : Kent
Heini Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Deobicei Kent 8 dar cand e criza , mai 1 Winston la bucata alea alea :>
Yonzy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nu fumez :) :ceuameni: :ceuameni:Atunci de ce postezi? #-o ON: Winston sau Pall Mall. Kent 8 mai rar.
DeejayR8 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dunhill is the Best :nanana: mai ales Blue fine cut casual, si Black fine cut evenimente
Puscarie Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 dunhill negru daca am bani sa iau pachet winston blue la bucata daca nu are pall mall pall mall la bucata daca are ))
Puscarie Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nu fumez :crazy: ciudat , nu vad optiunea "Nu fumez" in sondaj :-? de ce esti chior si postezi daca acest sondaj este adresat fumatorilor ? :-?
MooF2010 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 stii e ca la faza cu manele sunt 2 tipuri de oameni care asculta si care nu recunosc... asa si aici care fumeaza si care nu recunosc si sa le dau un flit celor care zic cai daunator fumatu le zic ca e daunator sa fumezi tigari ieftine ...si am constatat si eu asta dupa o tigara cea mai ieftina seara imi horaiau plamanii da dupa tigari gen kent marlboro sau dunhil nu mai horcaiau plamanii dauneaza tigarile ieftine nu cele de buna calitate... app fumez pall mall, kent, marlboro si dunhil